Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Μηνύματα
436
Reaction score
373
Για ευρυχωρία δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Καφεδάκι απέναντι στο Golden Hall και στο Avenue. Όσο για την αντιμετώπιση της νόσου... εκεί βρίσκεται και ο 'Προμηθέας'.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
91
Reaction score
483
Μια χαρά είναι εκεί. Όχι μόνο διότι προσωπικά με εξυπηρετεί, αλλά διότι θα αντλήσει και λίγο από το glamour των βορείων προαστείων.
Πώς να το κάνουμε: Δεν γίνεται να εκτίθενται και διακινούνται μηχανήματα χιλιάδων ευρώ σε απόσταση 100 μέτρων από... Πατησίων. Ειναι αντιφατικό. Δεν λέει...
Βέβαια, γιατί τα μηχανήματα των "χιλιάδων" ευρώ παίζουν καλύτερα στα Βόρεια προάστια απ'ότι 100 μέτρα από την Πατησίων.
Το πρόβλημα δεν είναι που διοργανώνεται μία έκθεση αλλά ποιοι την διοργανώνουν και τι θέλουν να πετύχουν. Και αν ψαχνετε για διαφορές μεταξύ των 2 εκθέσεων δεν έχετε παρά να δείτε τι περιοδικό βγάζει ο ένας και τι περιοδικό ο άλλος. Κι εκεί τελειώνουν όλα (ιδίως αν θυμηθούμε και την τελευταία έκθεση παρωδία η οποία διοργανώθηκε πάλι με το ίδιο διχαστικό και πρόχειρο σκεπτικό).
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
41.768
Reaction score
78.488
:rolleyes:

Συνήθως μια έκθεση κρίνεται με βάση την ποιότητα ή/και την ποσότητα των εκθετών και των εκθεμάτων. Σε συνάρτηση επίσης με τον χώρο που φιλοξενούνται και την ηχητική του φροντίδα.
 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
164.676
Μηνύματα
2.654.816
Members
36.812
Νεότερο μέλος
dimitrisgvfg
Top