Εκποίηση στοκ από τον Νάκα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Την πολύ καλή πρακτική που είχε ξεκινήσει η Adamco να παρουσιάσει το στοκ της μέσω internet φαίνεται να ακολουθεί ο Νάκας. Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε πολλές ευκαιρίες με χαμηλές τιμές σε προϊόντα ex-display ή demo.

https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Popups/Sp_offers.pdf

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ειναι και τόσο χώμα οι τιμές. Για παράδειγμα, έχει το sw1500 883 ευρό. Εμένα μου το εδιναν 800 πέρσυ την άνοιξη. Ποιό φθηνά δηλαδή απ'ότι το προβληματικό.
Και κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση. Το DSP E 1000 το δίνουν 1250 ευρό!!!! Το εν λόγο μηχάνημα το έχω και τότε έκανε 400.000. Τώρα δεν αξίζει σχεδόν τίποτα. Διοτι ειναι αποκωδικοποιητής surround. Ναι,εχει ωραία εμφάνιση,όμορφα γραφικά, αλλα ειναι ξεπερασμένο τεχνολoγικά. Με χαροποιεί κιόλας απ'την άλλη,διοτι βλέπω οτι μπορεί να πιάσω κανα φράγκο απο το μηχάνημά μου. :) Οποιος ενδιαφέρεται, μην πάει και σκάσει τόσα λεφτά στου Νάκα. Με 400 ευρό,του τό'δωσα. :wink: :mrgreen:

Reaction score
54
Δεν ειναι και τόσο χώμα οι τιμές. Για παράδειγμα, έχει το sw1500 883 ευρό. Εμένα μου το εδιναν 800 πέρσυ την άνοιξη. Ποιό φθηνά δηλαδή απ'ότι το προβληματικό.
To SW1500 το δίνουν 580 και όχι 883 και το μόνο ελλατωμα που υπάρχει είναι οτι είναι χωρίς συσκευασία.

V

VIDEOMIX

Guest
sorry παιδιά, εκανα το λάθος να ζουμάρω την σελίδα αρκετά ωστε να βλέπω μεγαλύτερα τα γράμματα,και έβλεπα την πρώτη τιμή. Οπότε και το E1000 μου,θα το κρατήσω ως αναμνηστικό μιας εποχής οπου είχα suround ήχο και λίγοι ξέρανε στην Αθήνα τι ειναι δαύτο. Σε μια εποχή που έφερνα ταινίες απο το εξωτερικό ωστε να ακούω την λειτουργία surround, έστω και χωρίς Ελληνική μετάφραση. Μιλάω για το 1992.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis