Εκρηκτική εβδομάδα!

Reaction score
1
Η ερχόμενη εβδομάδα θα μας δώσει την ευκαιρία θέασης δύο προβολέων που - για διαφορετικούς λόγους ο καθένας - πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας:

• Δευτέρα ή Τετάρτη, θα δούμε έναν προβολέα της hi-end οικογενείας. Από έναν κατασκευαστή του οποίου τα προϊόντα ξεχωρίζουν στο design, τις επιδόσεις και φυσικά την τιμή.
  • Το Σάββατο, θα δούμε έναν πολυ-αναμενόμενο προβολέα για τον οποίο έχουν γραφτεί αναρίθμητα κολακευτικά σχόλια πριν ακόμη δει το δρόμο της μαζικής παραγωγής.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός...

Reaction score
0
Απάντηση: Εκρηκτική εβδομάδα!

Ρε, δεν αφήνετε τις.... λέω εγώ;
Που βρήκατε D-ILA και δεν το ξέρω;

(Ο πρώτος μήπως είναι ο δεύτερος αλλά με φτερά; Κάτι σαν σερβιέτα ένα πράμα δηλαδή; "happy_1" Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παντως νομιζω πως θα πρεπει να εξυμνησουμε τον ατσαλινο χαρακτηρα του Μπαμπη.

Εκανε πεντε ολοκληρα λεπτα να μου τηλεφωνησει απο την ωρα που εγραψε το αρχικο μηνυμα ο zoglair:happy_5:

Reaction score
1

Εκανε πεντε ολοκληρα λεπτα να μου τηλεφωνησει απο την ωρα που εγραψε το αρχικο μηνυμα ο zoglair:happy_5:
Βρε Αντρέα, λόθος κάνεις... απλά άργησε να διαβάσει το thread! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εκρηκτική εβδομάδα!

Βρε Αντρέα, λόθος κάνεις... απλά άργησε να διαβάσει το thread! :mrgreen: :mrgreen:

Καλά... η ρουφιανιά πάει σύνεφο... αλλά δεν φταίτε εσείς...
Εγώ μια καλημέρα πήρα να πώ... τυχαία... Έ. πάνω στην κουβέντα είπαμε και 2-3 πραγματάκια παραπάνω... :crazy_3:

(Κι όπως έλεγε και η μεγαλύτερη κουτσομπόλα στο χωριό μου...
- Εμένα όχι οτι με νοιάζει... αλλά γιατί να μην ξέρω; :happy_4: )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: Εκρηκτική εβδομάδα!

Καλά... η ρουφιανιά πάει σύνεφο... αλλά δεν φταίτε εσείς...
Εγώ μια καλημέρα πήρα να πώ... τυχαία... Έ. πάνω στην κουβέντα είπαμε και 2-3 πραγματάκια παραπάνω... :crazy_3:

(Κι όπως έλεγε και η μεγαλύτερη κουτσομπόλα στο χωριό μου...
- Εμένα όχι οτι με νοιάζει... αλλά γιατί να μην ξέρω; :happy_4: )

Οταν ο κοσμος παιρνει τηλεφωνο για να πει μια καλημερα λεει... "Καλημερα"
Οταν ο κοσμος παιρνει τηλεφωνο για...αλλους λογους λεει "Ξερασε τα ολα!":happy_5:

Υ.Γ.Stelexos, δεν ηταν οτι δεν το ειχε δει...ηταν πνιγμενος στην δουλεια και του πηρε πεντε λεπτα να...ξεπνιγει:bravo:

Reaction score
14

Οταν ο κοσμος παιρνει τηλεφωνο για να πει μια καλημερα λεει... "Καλημερα"
Οταν ο κοσμος παιρνει τηλεφωνο για...αλλους λογους λεει "Ξερασε τα ολα!":happy_5:

Υ.Γ.Stelexos, δεν ηταν οτι δεν το ειχε δει...ηταν πνιγμενος στην δουλεια και του πηρε πεντε λεπτα να...ξεπνιγει:bravo:
μιλησε και η γκρίζα Αλεπού!!!!!!!

Βρε θα μας τρελάνετε με τα συγκριτικά σας, ακόμα νωπές οι τρύπες στο ταβάνι και οι βίδες του 81 είναι καργαρισμένες...!!!

Reaction score
1

Βρε θα μας τρελάνετε με τα συγκριτικά σας, ακόμα νωπές οι τρύπες στο ταβάνι και οι βίδες του 81 είναι καργαρισμένες...!!!
E, είδανε βρε Γιάννο ότι είσαι καλός και γρήγορος στις ανακαινήσεις και είπανε να σου κάνουν ένα δομικαστικό αλλάζοντας το προβολικό σου... ;-)

Οπότε το νέο-επόμενο συγκριτικό test θα ασχολείται με την "ταχύτητα στο setup του dream στις αλλαγές προβολέων"
(ή αλλιώς πώς να ελαχιστοποιήσετε το setup-time του ΗΤ σας...) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τώρα για το WAF μη ρωτάτε, εκεί νομίζω θα "φάμε πόρτα".....

Reaction score
0
Dream μην μασας ρε φιλε. :cool_4:
Αλλα για καλο και για κακο ........αρχισε να ξεκαργαρεις . :happy_9: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εκρηκτική εβδομάδα!

zoglair σχωρνα με!
Μιλησα:sad:
Μου εταξαν διαρκειας του Παναθηναικου...:cool_4:

Παντως να σου πω τι γνωμη μου, μπορουσες να του "παρεις" και περισσοτερα :happy_4:.

Ειδικα αυτη την εποχη...:happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio