Ελεγχος Plasma TV

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα σας. Αφού πολύ απογοητευτηκα απο την αποτυχία μου να κάνω την τηλεόραση μου να πάρει εικόνα μέσω hdmi απο τον υπολογιστή θα ήθελα να μου πείτε άν ξέρετε κάποιον τεχνικό που να μπορεί να την δεί είτε σο χώρο μου ( προτιμότερο) είτε στον χώρο του.

Θα σας παρακαλούσα να προτίνετε ανθρώπους για τους οποίους να είστε σίογυροι...!

Να είστε καλά.

Reaction score
16
Καλησπερα φιλε μου..

Δεν νομιζω πως ειναι αναγκη να πληρωσεις καποιον τεχνικο για να κανεις μια τετοια συνδεση..

Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες, τι εκανες και δεν τα καταφερες?

Reaction score
0
πωπω παιδιά έχω τρελαθεί....!

καταρχήν να πώ ότι έχω ανοιξει και ένα ακόμα post σχετικά με την τηλεόραση και την κάρτα γραφικών.

εν πάσι περιπτώση προχθές έβαλα μία 210 κάρτα και εκεί που όλα πηγαίναν καλά άρχισαν τα χειροτερα.

μέχρι να βάλω τους drivers επαιζε κανονικά . όταν έβαλα τους drivers στην τεταρτη μπάρα της εκινησης η τηλεόραση έχανε το σήμα της.

έπρεπε λοιπόν να την βγάλω να την βάλω στην hdmi 2 (οπου κατα τον τεχνικό μόνο εκεί πρέπει να την βάζω αλλά κατα το μανουαλ εκεί πρέπει να βάζω μόνο ήχο και όχι εικόνα) και αφου έπερνε εικόνα να γυρίσω την τηλεόραση στο hdmi 1 να συνδέσω το καλώδιο και έδειχνε σε ανάλυση 800χ600.

όταν δοκίμασα να αλλάξω την ανάλυση μέσα απο τα windows τότε ξαφνικά το σήμα χάθηκε και η μετά την συνήθη διαδικάσια πήρα ασπρόμαυρη οθόνη . Απο τότε το θέμα με την hdmi παραμένει αλλά έχει προστεθεί στην όλη υπόθεση και το ασπρομαυρο....! ότι και να κάνω πλέον η τηλεόραση είναι ασπρόμαυρη. Σημειωτέον ότι η κεραία δείχνει έχρωμα.

Επειδή έχω απελπιστεί λοιπόν πήρα τα Multirama να τους πώ ότι εκτός των άλλων η Panasonic Μου είπε ότι τρόπο τινα με εξαπατήσαν καθότι αυτή η τηλεόραση δεν παίζει με υπολογιστές και επίσης ψάχνω έναν τεχνικό προκειμένου να κάνει μία διάγνωση ( φαντάζομαι ότι κάτι τρέχει με τις hdmi ) για να αποδείξω ότι πραγματικά ο τεχνικός της Panasonic Καθόλου δεν ασχολείθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.

Να πω επίσης ότι πρίν το ασπρόμαυρο η τηλεόραση εμφανιζόταν κανονικά στο πάνελ της nvidia σαν Panasonic με υποστήριξη hdcp . Τώρα ούτε ρυθμούς ανανέωσης δεν μου εμφανίζει.

Reaction score
0
σε 1280χ720.
το πρόβλημα είναι ότι για να παίξει πρέπει να βγάλω το βύσμα να το βάλω στο hdmi 2 και μετά να το ξαναβάλω στην 1 και τότε παίρνει εικόνα.

Reaction score
0
με αφήνει . το τελευταίο είναι ότι άμα κλείσω τον υπολογιστή και μετά τον ξανανοιξω τότε πρέπει να βάλω το καλώδιο πρώτα στην hdmi 2 και μετά στην hdmi 1 για να λειτουργήσει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88