Ελευθερα Animal Planet-Discovery

Reaction score
1
Στον δορυφορο Turksat 42 μοιρες ανατολικα μπορουμε να δουμε ελευθερα(να δουμε για ποσο) τα Animal Planet στα αγγλικα, Discovery στα τουρκικα και Discovery HD(mpeg2) στα αγγλικα και με dolby digital. Ολα αυτα στη συχνοτητα 11966 οριζοντια και sr12500.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ελευθερα Animal Planet-Discovery

Ο CoreAVC που κολλάει;;;; Mpeg-2 HD δεν είναι το κανάλι;;;;;;

Το Animal Planet έχει κλειδώσει εδώ και λίγες μέρες...
Χμ...Απλα οταν ενα καναλι ειναι h264 στο dvbviewer ανοιγει και το plugin της moonlight h264 ετσι δεν ειναι; Αυτο εγινε οταν εβαλα το συγκεκριμενο καναλι και επειδη με την moonlight ειχε αρκετα σπασιματα εβαλα τον coreavc . Αλλωστε το λεει και στον channel editor οτι ειναι h264.

Attachments

Reaction score
6
ΟΚ, στο Humax δεν έχω τρόπο να δω αν ένα κανάλι είναι h264 ή mpeg-2, και στα sites τύπου kingofsat το συγκεκριμένο αναφέρεται σαν mpeg-2, γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση... ;-)

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ελευθερα Animal Planet-Discovery

Νομιζω με πιατο 0,80 εκ. θα εισαι οκ.
με 80 εκατοστά βγάζεις το 70% νομίζω ότι με 1.2 βγάζεις αρκετά ακόμα. Δεν το έχω ψάξει απλά έτσι ήταν πρίν 2 χρόνια... χικ!!

Reaction score
2
Τωρα να παρω το 1.2 απο τον Astra, χλωμο το βλεπω. Με ψηνει καιρο τωρα η ιδεα ενος 2ου μικρου (80cm) για δοκιμες σε αλλους δορυφορους, οποτε να η ευκαιρια... Επι τη ευκαιρια, ο Hispasat τι θελει? "happy_1"

Reaction score
14
Τωρα να παρω το 1.2 απο τον Astra, χλωμο το βλεπω. Με ψηνει καιρο τωρα η ιδεα ενος 2ου μικρου (80cm) για δοκιμες σε αλλους δορυφορους, οποτε να η ευκαιρια... Επι τη ευκαιρια, ο Hispasat τι θελει? "happy_1"
υπεράνετα με 1μ, φαντάζομαι και με 80άρι οταν δεν έχει κακές καιρικές συνθήκες θα πιάνει.

αλλά θέλεις σχετική "οπτική" επαφή πρός την διόπτευση των 30 μοιρων δυτικά. Τι πιάτο σου λόγω του ότι πρέπει να ακολουθησει το παραβολικο γεωστατικό τόξο έρχεται σχεδόν κάθετο σε σχέση με το έδαφος οπότε ένα πολύ ψηλότερο κτηριο ή κάποιο δενδρο πρός την κατεύθυνση σκόποευσης μπορεί και να σου απαγορεύσει τελείως την λήψη.

Reaction score
2
Εχουμε βγει λιγο off-topic, αλλα οι πληροφοριες δεν νομιζω οτι ειναι αχρηστες, οποτε κ. συντονιστα αν θελεις κοψε τα τελευταια ποστ και βαλ'τα σε ξεχωριστο thread, μην σκιζουμε και το thread του ανθρωπου :)

Τωρα, απ οτι βλεπω εδω οντως εχεις δικιο, και ειναι σχεδον καθετο με το δαπεδο.

Απεναντι μου εχω το αλσος του Αιγαλεω, οποτε απο κει δεν θα εχουμε προβλημα, δεν ειναι τοσο ψηλα τα δεντρα εδω ωστε να εμποδιζει. Ελεγα να βαλω και το 2ο πιατο στον ιστο του πρωτου με γωνια, αλλα βλεπω οτι πρεπει να ειναι οριακα, γιατι απο τη συγκεκριμενη θεση εμποδιζει το διπλανο τριοροφο. Μαλλον θα πρεπει να ανοιξω καινουριες τρυπες σε αλλο σημειο....

Reaction score
0
και μεσω ιντερνετ βλεπεις Animal Planet αλλα χωρις καλη αναλυση

mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21687/v0001/reflector:39904

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo