25 Φεβρουαρίου 2005 #1 G Gio Μηνύματα 293 Reaction score 185 Αναλυτικοτερες εντυπωσεις μετα το...στρωσιμο... Παντως πρωτο δειγμα θετικοτατον!
25 Φεβρουαρίου 2005 #5 G Gio Μηνύματα 293 Reaction score 185 Γιαννη , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.(Κυριακη θα ειμαι Αμφισσα.Να φερω τιποτα μαζι?) Σωκρατη, ειναι μια πρωτη εντυπωση.Η κυρια κοντρα θα γινει σε 1-2 εβδομαδες.
Γιαννη , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.(Κυριακη θα ειμαι Αμφισσα.Να φερω τιποτα μαζι?) Σωκρατη, ειναι μια πρωτη εντυπωση.Η κυρια κοντρα θα γινει σε 1-2 εβδομαδες.
25 Φεβρουαρίου 2005 #6 ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. Μηνύματα 1.356 Reaction score 1 "Πάντως εγώ θα διαφωνήσω... " Εννοούσα,ότι δεν βγαίνει άκρη από το αρχικό σου μήνυμα.
25 Φεβρουαρίου 2005 #7 comtal Μηνύματα 3.092 Reaction score 666 Gio said: Γιαννη , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.(Κυριακη θα ειμαι Αμφισσα.Να φερω τιποτα μαζι?) Click to expand... Τι εννοείς να φέρεις μαζί?
Gio said: Γιαννη , βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.(Κυριακη θα ειμαι Αμφισσα.Να φερω τιποτα μαζι?) Click to expand... Τι εννοείς να φέρεις μαζί?
25 Φεβρουαρίου 2005 #8 S stergios Μηνύματα 531 Reaction score 0 Είναι η καινούργια φουρνιά των Analysis; Λες να την βγουν όντως στα Maggies;
25 Φεβρουαρίου 2005 #9 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 στα forums του εξωτερικού ονομάζουν τα analysis "Apogee killers"... Οπότε μάλλον είναι σε καλό δρόμο!!! Gio αν ανέβεις προς τα πάνω φέρε κι εδώ τίποτε... (χαχα σκέφτομαι τα analysis δεμένα στον ουρανό του αυτοκινήτου...)
στα forums του εξωτερικού ονομάζουν τα analysis "Apogee killers"... Οπότε μάλλον είναι σε καλό δρόμο!!! Gio αν ανέβεις προς τα πάνω φέρε κι εδώ τίποτε... (χαχα σκέφτομαι τα analysis δεμένα στον ουρανό του αυτοκινήτου...)
26 Φεβρουαρίου 2005 #10 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Ο Gio μπορει να ειναι Ο αρχιτεμπελαρος στο να γραφει θεματα, αλλα γινεται σκλαβος εαν του ζητησεις κατι. Γιαννη , Σπυρο εαν ημουν στην θεση σας θα του ζητουσα απο τα νεα Classe εως και τα Ωμεγα... Οσο για τα σκορ, εχει ηδη τρελλαθει απο τον ηχο των Analysis. Λετε να τον κανουμε πανελακια?
Ο Gio μπορει να ειναι Ο αρχιτεμπελαρος στο να γραφει θεματα, αλλα γινεται σκλαβος εαν του ζητησεις κατι. Γιαννη , Σπυρο εαν ημουν στην θεση σας θα του ζητουσα απο τα νεα Classe εως και τα Ωμεγα... Οσο για τα σκορ, εχει ηδη τρελλαθει απο τον ηχο των Analysis. Λετε να τον κανουμε πανελακια?
26 Φεβρουαρίου 2005 #11 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 Σας έχω βαρεθεί ρε με τα παραβάν σας 8) Παρόλα αυτά μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι? Μοντέλα ας πούμε?
Σας έχω βαρεθεί ρε με τα παραβάν σας 8) Παρόλα αυτά μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι? Μοντέλα ας πούμε?
26 Φεβρουαρίου 2005 #12 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Analysis με τους Classe Omega... το δίδυμο θα πρέπει να σκοτώνει!!!
26 Φεβρουαρίου 2005 #13 Gebreselassie Μαύρος! Μηνύματα 31.217 Reaction score 3.896 Αν το διαβάσουν κάποιοι κάποιοι εδώ στα ψηλά, θα χουμε κακά ξεμπερδέματα Ποιός τον ακούει ότι τίποτε άλλο
Αν το διαβάσουν κάποιοι κάποιοι εδώ στα ψηλά, θα χουμε κακά ξεμπερδέματα Ποιός τον ακούει ότι τίποτε άλλο
26 Φεβρουαρίου 2005 #14 G Gio Μηνύματα 293 Reaction score 185 Το μοντελο ειναι το Analysis Omega(τελευταιας εσοδειας) και στρωνει κατω απο τις διαταγες του Krell FPB 300. Μετα το Euro 2004 μας βλεπω και για Παγκοσμιο κυπελλο! Για να δουμε τι θα δουμε... @Γιαννη:Φερνω αν θελεις να ακουσεις κατι, μονο που πρεπει να με ενημερωσεις μεχρι το μεσημερι.
Το μοντελο ειναι το Analysis Omega(τελευταιας εσοδειας) και στρωνει κατω απο τις διαταγες του Krell FPB 300. Μετα το Euro 2004 μας βλεπω και για Παγκοσμιο κυπελλο! Για να δουμε τι θα δουμε... @Γιαννη:Φερνω αν θελεις να ακουσεις κατι, μονο που πρεπει να με ενημερωσεις μεχρι το μεσημερι.
26 Φεβρουαρίου 2005 #15 comtal Μηνύματα 3.092 Reaction score 666 Gio, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν είμαι σε φάση για ακροάσεις τώρα.