Ελληνικά γιόκ!!!

Reaction score
62
Μόλις αναβάθμισα το Sony Ericsson Ζ610 μου μέσω της σελίδας της εταιρίας. Ολα ωραία και καλά, με τη διαφορά ότι το νέο λογισμικό είναι ΜΟΝΟ στα Αγγλικά και δεν έχει άλλη γλώσσα ν' αλλάξω πέρα απ' αυτή! Ελληνικό δεν υπάρχει?? Όλη η βαβούρα έγινε, γιατί, όταν έχω μία αναπάντητη κλήση, δεν μου τη δείχνει στην οθόνη, αλλά δεν μου κρατάει γενικά και καμία κλήση που δέχομαι ή κάνω. Και το χειρότερο είναι ότι και το πρόβλημα δεν λύθηκε με την αναβάθνιση και τα Ελληνικά έχασα...:(:(

Reaction score
7
........Όλη η βαβούρα έγινε, γιατί, όταν έχω μία αναπάντητη κλήση, δεν μου τη δείχνει στην οθόνη, .........
Το ιδιο προβλημα εχω με το Ν80... αν "βγαλεις" απο την οθονη το μνμ "1 αναπαντητη κληση" μετα δεν εμφανιζει το σημαδακι της αναπαντητης στην οθονη, οπως π.χ. το φακελακι του μνματος...

Reaction score
5
Την αναβάθμιση την εκανες απο την σελίδα ή απο ενα λογισμικό που παρέχει η ίδια η Se για αναβάθμιση; γιατι εγω το εκανα με το προγραμματάκι αυτό στο Κ800 και δεν ειχα κανενα πρόβλημα

Reaction score
62
Την αναβάθμιση την εκανες απο την σελίδα ή απο ενα λογισμικό που παρέχει η ίδια η Se για αναβάθμιση; γιατι εγω το εκανα με το προγραμματάκι αυτό στο Κ800 και δεν ειχα κανενα πρόβλημα
Έτρεξα το πρόγραμμα της SonyEricsson. Όσο για τις αναπάντητες, τώρα μου βγάζει το συμβολάκι της αναπάντητης, αλλά δεν μου βγάζει την κλήση, μου βγάζει κενό!!! Αναγνώριση κλήσης μου βγάζει κανονικά...

Reaction score
5
Να προτίνω να το πας ο ίδιος στην Se να σου κανουν αναβαθμιση εκει. Θα γινει επιτόπου και αυθημερόν λογικά και θα το πάρεις πίσω με ελληνικά.
Μπορεις να το πας και σε καναν Γερμανο αλλα θα κανει 7-10 μερες περίπου.

Reaction score
62
Να προτίνω να το πας ο ίδιος στην Se να σου κανουν αναβαθμιση εκει. Θα γινει επιτόπου και αυθημερόν λογικά και θα το πάρεις πίσω με ελληνικά.
Μπορεις να το πας και σε καναν Γερμανο αλλα θα κανει 7-10 μερες περίπου.
Μάλλον για εκεί με βλέπω...αν δεν βρώ κάποια λύση. Θα δώ καλύτερα στο site της sonyericsson κι αν δεν βρώ κάτι, με βλέπω για σέρβις!:(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt