Ελληνικά κανάλια και εικόνα

Reaction score
1
Βλεποντας πριν λιγο το Moto GP στον ΣΚΑΪ μου γεννηθηκε η εξης απορια:

Πειτε μας οσοι ασχολειστε σοβαρα και ξερετε 2-3 πραγματα παραπανω, ποιο καναλι εχει την καλυτερη ποιοτητα εικονας?

Μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα το Moto GP αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ο σταθμος εκπεμπει τοσο καλη εικονα ή ηταν θεμα παραγωγης.

Παντως γενικα διακρινω μια πιο καλη εικονα στον ΣΚΑΪ απο οτι στα υπολοιπα καναλια.
Ο ΑΝΤ1 ας πουμε προσπαθει να δειξει εντυπωσιακη εικονα πως?
Με το sharpness ρυθμισμενο στο full?

Φυσικα δεν μιλαω για το πακετο ΕΡΤ+, αλλα μονο για τις αναλογικες εκμπομπες.

Reaction score
11
Απάντηση: Ελληνικά κανάλια και εικόνα

Καλύτερη εικόνα έχει το mega και χειρότερη ο ant1.

Reaction score
2

Ο ΣΚΑΙ έχει το μεγάλο προσόν ότι εκπέμπει σε 16:9... οπότε οι έχοντες wide τον εκτιμούν ακόμα περισσότερο. Ειδικά και στα CSI που δείχνει (και γενιικά στις νέες παραγωγές) βλέπω εικόνα που χρωματικά τουλάχιστον δεν διαφέρει πολύ από τα 720p rip των σειρών που κυκλοφορούν στο δίκτυο.

Στα υπόλοιπα είμαι μεταξύ mega και alpha...

Reaction score
0

Καλημέρα. Στην Πάτρα Σκάι, Alter, άντε και το PatraTV στο τσακίρ κέφι

Reaction score
457

εμένα πάλι λόγω του ότι είμαι πολύ κοντά στον Υμηττό ,έχω ένα θέμα με τα αναλογικά...ειδικά το mega κάνει τρελά νερά...ΑΝτ1 μέτριος, αλφα αρκετά καλός,αλτερ πολύ καλός θα έλεγα, σκάι επίσης πολύ καλός...
να μη σχολιάσω δε το θέμα με το πότε θα περάσουν στην ψηφιακή εκπομπή...εδώ και χρόνια υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχαν κάνει..

Reaction score
1

Λιγο offtopic αλλα και σχετικο:

Εχθες ειχε το Alter μια απο τις καλυτερες science fiction ταινιες, τους 12 Πιθηκους.

Παρακολουθωντας τη σκηνη που ο Bruce Willis ειναι στο μελλον και μεσα στην απομονωση του ψυχιατριου, του μιλαει μια πολυ spooky φωνη και τον αποκαλει Bob.
Γυρνωντας λοιπον το κεφαλι του συνεχεια ο Bruce Willis, η φωνη που του μιλουσε μεταφεροταν μεσα στα ηχεια του home cinema, ποτε εμπρος δεξια, ποτε πισω δεξια, πισω αριστερα, εμπρος αριστερα και στο τελος στο κεντρικο ηχειο αφου στο πλανο φαινοταν οτι ο Willis ειχε εντοπισει απο που ερχοταν η φωνη.

Πως γινοταν αυτο ρε παιδια, δεδομενου οτι μιλαμε για αναλογικη ληψη και stereo ηχο? :203::203:

(Η ΤV συνδεεται με τον Onkyo μου μεσω οπτικης).

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Ελληνικά κανάλια και εικόνα

Πως γινοταν αυτο ρε παιδια, δεδομενου οτι μιλαμε για αναλογικη ληψη και stereo ηχο? :203::203:

(Η ΤV συνδεεται με τον Onkyo μου μεσω οπτικης).
Dolby Pro Logic II?

DPL II processes any high quality stereo signal source into five separate full frequency channels (left, center, right, left surround and right surround).

Reaction score
1

Simulation δηλαδη ε? Thanks ομολογω οτι δεν το ειχα σκεφτει και δεν το περιμενα!

Πωπω, γυρισαμε δηλαδη στις εποχες του Playstation 2 ε? :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef