Εμμονή - Premonition (2007)

Reaction score
59
Εμμονή - Premonition (2007)

Η Λίντα Χάνσον έχει ένα όμορφο σπίτι, ένα σύζυγο που την αγαπάει και δύο αξιολάτρευτες κόρες.
Όμως, όλα αυτά θα καταρρεύσουν, όταν μία ημέρα ο σύζυγός της, Τζιμ, θα σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Η Λίντα πληροφορεί τις κόρες της για το γεγονός, η μητέρα της έρχεται προς βοήθειά της, οι στιγμές που ζει είναι εξουθενωτικές.

Την άλλη μέρα όταν ξυπνάει, διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της είναι ζωντανός!

Η ζωή τής Λίντα γίνεται ένα μαρτύριο καθώς ζει πλέον δύο παράλληλες πραγματικότητες.

Στη μια ο άντρας της ζει και στην άλλη έχει πεθάνει, μόνο που δε γνωρίζει σε ποια από τις δύο διαστάσεις θα βρεθεί ανά πάσα στιγμή.

Κυκλοφορει 28/12/2007 απο την AUDIOVISUAL

VG

Reaction score
0
Το εργο βλεπεται,οσο και αν μοιαζει απιστευτο.
Η Σαντρα αφου πρωτα επαιξε σε 10 εκατομμυρια ταινιες και εμαθε στου κασίδι το κεφαλι, αρχιζει να μοιαζει με ηθοποιο....

Reaction score
0
Τωρα κυκλοφορει.. ουτε που θυμαμαι ποτε την ειχα δει.
παντος μου αρεσε αρκετα.

Reaction score
3
Απάντηση: Εμμονή - Premonition (2007)

Πολύ καλή ταινία.
Εντύπωση μου έκανε ο τρόπος εναλλαγής των γεγονότων.
Θα το καταλάβετε όταν την δείτε.

Reaction score
8

Εμενα παλι μου φανηκε απλα καλουτσικη..
Ισως & η μονη ταινια που εχω δει την Σαντρα να
παιζει καλα καποιο ρολο.
Απαραδεκτος μου φανηκε ο συζυγος στον δικο του ρολο.

Reaction score
49

Tην είδαμε εχθές.
Έξυπνη υπόθεση, καλή σκηνοθεσία και η Bullock (επιτέλους) παίζει πραγματικά καλά. Βγάζει σωστά τα συναισθήματα και για το συγκεκριμένο σενάριο είναι πολύ βασικό.

Ο σύζυγος (Julian McMahon, ο γνωστός "γόης" από το Nip/Tuck) είναι ουδέτερος, σχεδόν απαρατήρητος......Μάλλον του αρέσει να το παίζει γόης παρά μπαμπάς και.....σχεδόν :happy_6: γκόμενος.

Η εναλλαγή των καταστάσεων είναι ενδιαφέρουσα και σε κάποιες στιγμές (δεν ξέρω γιατί) αλλά μου έφερε στο μυαλό το Memento.
Όχι για την πλοκή ή την διαρρύθμιση των χρονικών περιόδων (πως θα μπορούσε άλλωστε) αλλά έχει μια γεύση από εκεί.
Όταν το δείτε θα το συζητήσουμε....

Αξίζει να την δείτε.
Συγκαταλέγεται στις καλές ταινίες και θα περάσει ευχάριστα η ώρα!

Reaction score
6

Ο Γιαννης ενθουσιάζετε ακομη μια φορα με ταινια που πρωταγωνιστή η Σάντρα Μπούλοκ και μαλιστα έχοντας το ιδιο κοινο χαρακτηριστικό.
Την χρονολογική μετατόπιση των γεγονότων μια μπροστα και μια πισω , που μεν την μια σε μπερδεύει αλλα από την άλλη κρατα αμείωτο το ενδιαφέρον καθ’ολη την διάρκεια της ταινιας.
Μιλω φυσικά για το περσινό επίσης πολύ καλο The Lake House.
Θα συμφωνήσω λοιπον για άλλη μια φορα με το Γιαννη πως πρόκειται για μια ευχάριστη έκπληξη και ερμηνευτικά αλλα και σεναριακά .
Να πω και σκηνοθετικά;; Γιατι όχι.
Προτείνεται

Για το είδος του 8/10

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads