Εμφάνιση Φωτογραφιών Στο... Σπίτι Από Την Epson

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Η EPSON παρουσίασε τον Stylus Photo RX425, ο οποίος παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα σάρωσης, αντιγραφής και εμφάνισης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Ο EPSON Stylus Photo RX425 αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση της ολοκληρωμένης σειράς λύσεων "όλα σε ένα" στο χώρο της φωτογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο EPSON Stylus RX425 παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής 24 φωτογραφιών, ανάλυσης 5760x1440dpi, χωρίς περιθώρια, σε χρόνο λιγότερο από μία ώρα. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα συμφέρουσα σχέση τιμής-απόδοσης, καθώς το κόστος αγοράς σε συνδυασμό με το κόστος των αναλωσίμων Epson καθιστά το νέο πολυμηχάνημα μια οικονομική λύση για την εμφάνιση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, το γεγονός ότι διαθέτει μεμονωμένα cartridges μελάνης επιτρέπει στο χρήστη την αντικατάσταση ενός μόνο cartridge κάθε φορά. Η εταιρεία διαθέτει επίσης το EPSON PhotoPack, που περιέχει πλήρη σειρά μελανιών και υψηλής ποιότητας γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί για την εμφάνιση 100 φωτογραφιών.

Η συσκευή συνοδεύεται από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του λογισμικού για εκτύπωση και διόρθωση φωτογραφιών της EPSON: τα PhotoQuicker 3.5, Print Image Framer Tool και Designer 2.1.

Τα χαρακτηριστικά του EPSON Stylus Photo RX42X με μια ματιά:


* Λύση όλα-σε-ένα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους
* Κόστος περίπου € 0,33 ανά φωτογραφία
* Τέσσερα μεμονωμένα cartridges μελάνης με καλή σχέση τιμής-απόδοσης
* Εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, με ταχύτητα 13 αντίγραφα/λεπτό
* Μεγεθύνσεις υψηλής ανάλυσης με σαρωτή 1200x2400dpi
* Αναζωογόνηση των παλιών και ξεθωριασμένων φωτογραφιών με το εργαλείο αποκατάστασης χρώματος EPSON Scan Colour Restoration
* Ενσωματωμένος αναγνώστης κάρτας μνήμης για εκτύπωση χωρίς χρήση υπολογιστή
* Γρήγορη και εύκολη επιλογή και εκτύπωση φωτογραφιών με τη χρήση του φύλλου ευρετηρίου (EPSON Scan Index sheet).
Πηγή:
EPSON
 


Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.304
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top