Εναλλακτικό gamepad για PS3??

Reaction score
7
Mε αφορμή την αγορά του COD4 για το PS3 και έχοντας συνηθίσει τόσο καιρό το ΦΟΒΕΡΟ gamepad του 360 θέλω να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο aftermarket που να πλησιάζει σε αυτό της Μ$ για να αντικαταστήσει το "ψεύτικο" της Σονυ.

Reaction score
62
Mε αφορμή την αγορά του COD4 για το PS3 και έχοντας συνηθίσει τόσο καιρό το ΦΟΒΕΡΟ gamepad του 360 θέλω να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο aftermarket που να πλησιάζει σε αυτό της Μ$ για να αντικαταστήσει το "ψεύτικο" της Σονυ.
Ό,τι έχω δεί μέχρι στιγμής είναι sony like...

Reaction score
4
Προσωπικα εχω δει ενα της logitech που δεν μου αρεσε καθολου και θεωρω οτι ειναι πολυ χειροτερο απο το γνησιο.
Δυσκολα να βρεις το αψογο πιασιμο με τα ΤΕΛΕΙΑ triggers που εχει του 360.
Του 360 απλα ειναι αχρηστος ο "σταυρος" που οποιος εχει παιξει Pro Evo με αυτο ειναι ηρωας και τα αναλογικα με μεγαλη "ασαφεια".
Πηγαινοντας στα μενου του 360 με το αναλογικο ειναι αδυνατον να μην κανεις λαθος και απλα ο σταυρος ειναι για να ειναι μιας και δεν παει διαγωνια.
Απλα αχρηστος
Στο ps3 οποτε το πιανω και πρεπει να λειτουργησω τους triggers θελω να το πεταξω απο το παραθυρο και απλα δεν μπορω να καταλαβω πως πρωτον εβγαλαν τετοιο χειριστηριο και δευτερον σε τι χερια απευθυνεται:pc:
Ο σταυρος του ps3 ειναι κλασεις ανωτερος απο του 360 αλλα για αυτους που δεν τους νοιαζει ο κάλος που θα βγαλουν στο δαχτυλο.
Τα αναλογικα ειναι απλα τέλεια για μενα.

Reaction score
0

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.552
Se καποιο "κονσολαδικο" ειδα ανταπτορα για 360, που μπαινει το χειριστηριο του PS3.
Για δειτε μηπως υπαρχει αντιστοιχος για PS3.

Reaction score
62
Δείτε τι έκανε ένας τυπάς:

vote!
Use Xbox 360 controller to play PlayStation 3?

Apr 17, 2007​

What controller would you prefer: the Xbox 360 one or PS3 one? It seems that more people like Xbox's controller more because it is more comfortable to hold. So Ben Heck has modified the controller so it is more comfortable to use when you play PlayStation 3.

What he did is he took apart all the innards from the PlayStation 3 controller and made the Xbox 360 controller work with PS3. So now he has a SIXAXIS-stuffed Xbox controller. He has his own secrets of how he has done it. The fact is that now if you really want it you can get an Xbox 360 controller gadget to play with PlayStation 3.

If you really like the shape of Xbox 360 controller but you want to be able to play PlayStation 3 you can get the controller from Ben Heck. There is no information on how much that could cost but it would certainly be a cool gadget.

Reaction score
7
Απάντηση: Εναλλακτικό gamepad για PS3??

Αυτά είναι! Τη σκεφτόμουν χθες το βράδυ την πατέντα!

Δε βρίσκω πάντως περισσότερες πληροφορίες (π.χ. κάποιον οδηγό για τη μετατροπή).
Αυτό λέτε να δουλέψει?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Εναλλακτικό gamepad για PS3??

Αυτά είναι! Τη σκεφτόμουν χθες το βράδυ την πατέντα!

Δε βρίσκω πάντως περισσότερες πληροφορίες (π.χ. κάποιον οδηγό για τη μετατροπή).
Αυτό λέτε να δουλέψει?
Χωρίς να το έχω δοκιμάει, το θεωρώ λίγο χλωμό. Γιατί, αν δούλευε, όλο και κάποιος θα το έγραφε!!

Reaction score
7
Λοιπόν, τα νεότερα έχουν ως εξής;

Πριν κανα δυο χρόνια, είχα πάρει αυτό το gamepad για PC. Είναι ασύρματο και ο δέκτης του είναι USB.
Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βγάλει τα λεφτά του!
Όπως θα έχετε ήδη υποψιαστεί, το συνέδεσα με το PS3, αναγνωρίστηκε ΑΜΕΣΩΣ και έπαιξε απροβλημάτιστα! Αυτό θα πει plug and play και ανοιχτή αρχιτεκτονική! :bravo: Sony!

Έχω πλέον τη βεβαιότητα ότι το ίδιο θα συμβεί και με το χειριστήριο του 360 αρκεί να πάω αύριο στο Πλαίσιο και να πάρω αυτό το μαγικό εξάρτημα.

Και πλέον ο δρόμος για την καταξίωσή μου ως μεγάλο online κομάντο θα ανοίξει διάπλατα :cool_1:

Περισσότερα αύριο!

edit: Τώρα είδα ότι στο Πλαίσιο το εξάρτημα "αναμένεται σύντομα" :mad_3:
edit2: Δεν πειράζει, το έχει ο Π"σωτηρίου.

Reaction score
4
Συνεδεσα και εγω ενα logitech που εχω απο περιεργεια ασυρματο και δυστυχως δεν παιζαν ολα τα κουμπια.
Περιμενουμε νεα σου :cool_4:

Reaction score
0
Έχω πλέον τη βεβαιότητα ότι το ίδιο θα συμβεί και με το χειριστήριο του 360 αρκεί να πάω αύριο στο Πλαίσιο και να πάρω αυτό το μαγικό εξάρτημα.

Και πλέον ο δρόμος για την καταξίωσή μου ως μεγάλο online κομάντο θα ανοίξει διάπλατα :cool_1:

Περισσότερα αύριο!

edit: Τώρα είδα ότι στο Πλαίσιο το εξάρτημα "αναμένεται σύντομα" :mad_3:
edit2: Δεν πειράζει, το έχει ο Π"σωτηρίου.
οχι παιδια μολις το δοκιμασα δεν παιζει....
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows οταν το συνδεεις στο pc θελει drivers για να δουλεψει... οποτε στο ps 3 δυσκολο.
παμε στο επομενο ....

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Εναλλακτικό gamepad για PS3??

οχι παιδια μολις το δοκιμασα δεν παιζει....
Xbox 360™ Wireless Gaming Receiver for Windows οταν το συνδεεις στο pc θελει drivers για να δουλεψει... οποτε στο ps 3 δυσκολο.
παμε στο επομενο ....
Όντως το δοκίμασα κι εγώ...

Δεν πειράζει, μια χαρά με βολεύει προς το παρόν το Rumblepad2 της Logitech για PC. Δεν παίζει η δόνηση, αλλά μικρό (πολύ μικρό για την ακρίβεια) το κακό.
Και, ποιος ξέρει, μπορεί μέσα στο Σ/Κ να μου 'ρθει και καμμιά φλασιά και να δοκιμάσω τη μόντα.

Δύο χαλασμένα χειριστήρια PS3 και 360, αξία 81 ευρώ.
Microsoft Wireless Controller στο PS3, αξία ανεκτίμητη!

Reaction score
4
Παντως καθολου ευκολη δεν φαινεται η διαδικασια.
Περιμενουμε εντυπωσεις απο καποιον θαρραλεο.....:crazy_3:

Reaction score
7
Απάντηση: Εναλλακτικό gamepad για PS3??

Μετά τη, σε πρώτη φάση, απογοήτευση από το FragFX, στο ps3forums.gr βρήκα αυτό το βιντεάκι...

[youtube]MKwDUhtVqbU[/youtube]

Reaction score
4
Το ενα απο τα δυο εξαρτηματα το εχω.
Να βρω μονο αυτο για το πληκτρολογιο και ποντικι και θα το δοκιμασω άμεσα!!

Thanks!!!!! :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988