Ενας μηνας

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κλεισαμε κιολας εναν μηνα λειτουργιας.
Εχω δωσει μια υποσχεση στον εαυτο μου να μην θριαμβολογησω ξανα, τουλαχιστον δημοσια.
Ισως εσεις-εαν ξερατε τι εχουμε καταφερει-να το κανατε.
Αντι για αυτο προτιμω να ακουσω τις γνωμες σας.
Τι σας αρεσε εως τωρα, τι οχι , τι αλλο θελετε κλπ

Κυριες, κυριοι, σας ακουω.... :wink:

Reaction score
666
Όλα καλά μέχρι σιγμής! Το μόνο που θα ήθελα είναι, αν γίνεται, να μπορούμε στα κείμενα να γράφουμε χαρακτήρες unicode, γιατί στα ισπανικά και στα πορτογαλικά κάποια γράμματα τονισμένα δεν φαίνονται σωστά!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Όλα καλά! Εύχομαι στο forum μακροημέρευση, στους δημιουργούς/συντονιστές να έχουν πάντα το ίδιο μεράκι, και στα μέλη να διατηρούν πάντα αυτό το επίπεδο πολιτισμού στις συζητήσεις.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
you know what I mean...

Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, εεε...!!! μακροημέρευσιν ήθελα να πω και να μην υπάρξουν ΠΟΤΕ σ' αυτό το FORUM θέματα του τύπου:

"άκουσα ότι πήγε αυτός εκεί ή είπε αυτός για κείνον ή έγραψε αυτός εκεί... κλπ. κλπ..." (you know what I mean...) :wink:

Και χιούμορ παιδιά, αυτοσαρκασμός και γέλιο... :D

Μακραίνουν τη ζωή.

Reaction score
666
Ναι Χρήστο ας είμαστε υπεράνω κι ας κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης και να κάνουμε και την πλάκα μας, χωρίς κατινιές, μικροαστικά κόμπλεξ και reality τηλεπαιχνιδιών καταστάσεις! :)

Reaction score
49
Άντε, να τους.............χιλιάσουμε!! :twisted: :twisted:

Αν και μετά από 83,3 χρόνια το μόνο που θα μπορούμε να συζητάμε (ναι, εντάξει.......πολιτισμένα!! :roll: ) είναι σε πιο καζάνι θα μας στείλει ο διάολος υπηρεσία! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντυπώσεις?
Άριστες............Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου! Όταν γράφω εδώ μέσα νιώθω σαν να κουβεντιάζω με φιλαράκια μου!
Και είμαι πολλές ώρες εδώ μέσα!
(είμαι και φρεσκοπαντρεμένος πανάθεμά με! 2,5 μήνες μόνο!
Αν με χωρίσει, με το δίκιο της, θα σας βάλω..........μπουρλότο!! :twisted: )

Το μόνο που θα ήθελα (sorry Αντρέα....σε έχω ζαλίσει) είναι να μπορέσουμε το συντομότερο (ας πούμε σε..........πριν από μία βδομάδα :lol: :lol: :lol: :lol: ) να βάζουμε στα posts μας φωτογραφίες από τον υπολογιστή μας με ένα απλό copy-paste!

Καλό δρόμο να έχουμε φίλοι μου! Χωρίς πολλές ανηφόρες και καθόλου....λακούβες! :wink: :wink: :wink:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

Γιάννης Δημητρόπουλος said:
... Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε το συντομότερο να βάζουμε στα posts μας φωτογραφίες από τον υπολογιστή μας με ένα απλό copy-paste!...
copy-paste βέβαια δεν γίνεται, αλλά εννοείς "attachments in posts", κάτι σαν κι΄αυτό δηλαδή (για την ακρίβεια... ακριβώς αυτό!)
(μεγάλη πρόκληση το attachment MOD για τον Τάσο, αλλά θα τα καταφέρει... Α ρε server τι έχεις να πάθεις...) :wink:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Γιάννης Κολιαβάς said:
Το μόνο που θα ήθελα είναι, αν γίνεται, να μπορούμε στα κείμενα να γράφουμε χαρακτήρες unicode, γιατί στα ισπανικά και στα πορτογαλικά κάποια γράμματα τονισμένα δεν φαίνονται σωστά!
Για να δοκιμάσει ο Τάσος M να αντικαταστήσει το
'iso-8859-7' με 'UTF-8'
στο αρχείο:
/phpBB2/language/lang_greek/lang_main.php
to see what happens... :wink:

ΧΣ

Reaction score
666
Μακάρι Χρήστο να γίνει αυτό γιατί θα με γλιτώσει από τη χρονοβόρα διαδικασία να σβήνω τόνους, περισπωμένες (^) και άλλα σύμβολα.
Ευχαριστώ!

Reaction score
49
Re: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

skaloumbakas said:
... Το μόνο που θα ήθελα είναι να μπορέσουμε το συντομότερο να βάζουμε στα posts μας φωτογραφίες από τον υπολογιστή μας με ένα απλό copy-paste!...
copy-paste βέβαια δεν γίνεται, αλλά εννοείς "attachments in posts", κάτι σαν κι΄αυτό δηλαδή (για την ακρίβεια... ακριβώς αυτό!)
(μεγάλη πρόκληση το attachment MOD για τον Τάσο, αλλά θα τα καταφέρει... Α ρε server τι έχεις να πάθεις...) :wink:

Χρήστο, ουσιαστικά αυτό που θα ήθελα είναι: στα posts να μπορώ να "κατεβάσω" φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου όπως ακριβώς (και εύκολα :idea: ) γίνεται στο album του AVsite!
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο............απλά επιθυμία μου είναι! :roll: :roll:
(Χρήστο εσύ πιθανότατα να ξέρεις καλύτερα εξαιτίας του http://aca.gr/ )

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ

... ουσιαστικά αυτό που θα ήθελα είναι: στα posts να μπορώ να "κατεβάσω" φωτογραφίες από τον υπολογιστή μου όπως ακριβώς (και εύκολα ) γίνεται στο album του AVsite!
Μόνο με το File Attachment Mod (v_2.3.4) (αν έχει διαγραφεί, κάνε search)

Γιάννης Κολιαβάς said:
Μακάρι Χρήστο να γίνει αυτό γιατί θα με γλιτώσει από τη χρονοβόρα διαδικασία να σβήνω τόνους, περισπωμένες (^) και άλλα σύμβολα. Ευχαριστώ!
Θα μπορούσες να το τσεκάρεις στο Forum του A.C.A. που πρόσφατα ώρισα encoding το UTF-8 (έτσι μπορεί καποιος να εισάγει και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ).

Γι' αυτό πήγαινε στο http://aca.gr/forum/ , κάνε registerlog-in, αν είσαι ήδη μέλος) και γράψε ένα μήνυμα στα αλαμπουρνέζικα (ε ε ε... στα Βραζιλιάνικα ήθελα να πώ...) και βάλε τόνους, περισπωμένες (^) και ότι άλλο θέλεις, για να δούμε τι θα βγεί. :oops:

Προτίμησε τη Κατηγορία "Forums Handling, Ideas & Mods", όπου εκεί εγώ κάνω τα τεστ μου. 8)

Ετσι για να δούμε αν το UTF-8 εξυπηρετεί. Η δοκιμή σου θα βοηθήσει και σένα και μένα...

ΧΣ
(Εγώ δεν ξέρω Βραζιλιάνικα και πέτυχα μια 14χρονη Βραζιλιάνα που μ' εχει τρελλάνει να γράψει σε καποιο Ελληνικό Forum (στο AVsite θα της το απαγορεύσω γιατί εδώ κυκλοφορούν κάτι κυνηγοί ολίγων Μαίων... ο Θεός να σε φυλλάει...) :shock:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και αισίως φτάσαμε τους 2 μήνες...

Έχουμε συνολικά 6,163 θέματα σε 1,042 θεματικές ενότητες

Τα μέλη μας είναι συνολικά 386

Το φόρουμ είχε συνολικά 14701 επισκέπτες από τις Τετ Αύγ 04, 2004 11:40 am

και οι περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση ήταν 63, στις Τετ Σεπ 29, 2004 8:54 pm

όχι και άσχημα για τους πρώτους 2 μήνες!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καθόλου άσχημα...

Και φαίνεται να αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον μιας και οι περισσότεροι συνδεδεμένοι χρήστες ήταν 279 μόλις χθες...

279 χρήστες με 386 μέλη είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Και φυσικά αυτό δείχνει ότι μας παρακολουθούν και αρκετοί φίλοι που δεν έχουν γίνει ακόμα μέλη...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω εχω ενα παραπονακι :D
Εχουμε μονο 97,29 μ.ο. μηνυματων την ημερα :wink:
Με λιγη προσπαθεια...κατοσταριζουμε.

Σοβαρα τωρα, περασαν δυο μηνες ομαδικης εργασιας και τα αποτελεσματα ειναι οχι μονο ορατα αλλα και απτα.

Τι αλλο θα μπορουσαμε να ζητησουμε?
Μμμ, αντε να παμε στα 400 μελη συντομα :wink:

Reaction score
0
:D Εύχομαι και εγώ τα καλύτερα για το AVSite. Κουράγιο και όρεξη στους συντονιστές για την συνέχιση του έργου τους. :) Συνεχίστε έτσι λοιπόν και πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι θα δουν το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί εδώ.
Μπαίνω καθημερινά και αισθάνομαι όλους εσάς -ακόμα και αν δεν σας γνωρίζω προσωπικά- φίλους. :cry: Λυπάμαι που δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεση μου με αποτέλεσμα μόνο να παρακολουθώ και όχι να συμμετέχω ενεργά με μηνύματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99