Ενα Νέο Φεστιβάλ!!! Fly BeeYond Festival!!!

Reaction score
51

Η Hot Beez παρουσιάζει το Fly Beeyond festival, στις 17-18-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην «Αγορά» του Ολυμπιακού Σταδίου, στο τείχος των εθνών!!!​
Το μεγαλύτερο πάρτι του φετινού καλοκαιριού!!
Το καινούργιο νεανικό festival, είναι γεγονός!!

Η Hot Beez παρουσιάζει το νέο, μεγάλο Mainstream Festival, τον Ιούλιο του 2007 στην Αθήνα. Το Fly Beeyond festival, είναι η νέα πρόταση στο συναυλιακό τοπίο της χώρας μας. Ένα φρέσκο, νεανικό και hot γεγονός που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals. Το Fly Beeyond festival απευθύνεται στο ευρύ κοινό με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της παγκόσμιας ποπ και ροκ σκηνής.
Ένα γεγονός που πραγματικά έλειπε από τα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα. Το παρελθόν έδειξε το δρόμο. Ωστόσο, υπάρχει και το σήμερα της παγκόσμιας μουσικής που δηλώνει δυναμικό παρόν και μας ζητάει να το ακολουθήσουμε... Για τρεις ημέρες, στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, στο stage του Fly Beeyond festival θα παρελάσουν σημαντικά και αγαπημένα ονόματα της μουσικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ονόματα σαν της Avril Lavigne, των James, των Air, της Tori Amos και της Pink & των The Rasmus είναι μια πρώτη γεύση για το τι θα παρουσιαστεί εκείνο το τριήμερο στην Αθήνα.
Μαζί τους και ελληνικά συγκροτήματα με φρέσκο ήχο και youth διάθεση που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι σημαντικό ότι το ντεμπούτο του περιλαμβάνει ονόματα από το διεθνές μουσικό στερέωμα, τα οποία βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.
Feel beyond!
Think beyond!
Act Beyond!
Be Yourself beyond any Limits!
...In the end it's all about having Fun!

*Dedicated to each one of you that seeks the new and the unique!!!

*Εισιτήρια θα προπωλούνται από αρχές Μαΐου στα δισκοπωλεία Metropolis, σε όλα τα Village Cinemas και στην Ticketnet.gr.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον Περιβάλλοντα Χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα το stage θα τοποθετηθεί κάτω από το «Τείχος των Εθνών». Ο θεατής θα βρίσκεται ανάμεσα στο «Τείχος των Εθνών», σύμβολο ενότητας και στην "Αγορά", που μας θυμίζει τον απόλυτο τόπο διαλόγου και πολιτισμικής ανταλλαγής. Ο περιβάλλοντας χώρος του ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται για πρώτη φορά ως συναυλιακός χώρος, γεγονός που τον συνδέει άμεσα με το Fly Beeyond festival. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 17 Ιουλίου: Avril Lavigne, The Rasmus
Τετάρτη 18 Ιουλίου: James, Air, Tori Amos
Πέμπτη 19 Ιουλίου: P!nk, Sugababes.

Reaction score
7
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Reaction score
14
Και οι τρεις ημέρες λένε..
Σε έναν καταπληκτικό χώρο...Calatrava rule(z) !!!!!

Reaction score
620
Ξέρει κανείς το πρόγραμμα για τη σημερινή μέρα?

Τι ώρα ξεκινάει?

Reaction score
0
Άκουσα ότι οι Matisse θα βγουν 5:45.
Δεν ξέρω τί ώρα να πάω ακριβώς, μη φάω όλο τον ήλιο. Κατά της 7 με βλέπω να πηγαίνω, ελπίζω να προλάβω την Τόρι από την αρχή.

:happy_2:

Reaction score
7
Δηλαδή θα υπάρχει δυναμική παρουσία Avsitών? Να οργανωθούμε τότε.

Reaction score
7
Για οργανωθείτε. Εγώ υπολογίζω να είμαι κατά τις 7 στο ΟΑΚΑ. Meeting point?

Reaction score
7
Λοιπόν, έχουμε και λέμε (και θα μιλήσω για τους James και μόνο):

Οταν ο frontman ενός κατεξοχήν singlάδικου group λέει "Τhis is not a reunion; this is a rebirth και θα σας παίξουμε και μερικά καινούργια τραγούδια που ακόμα γράφουμε όποτε είναι πιθανό να fuck it up" εγώ ανησυχώ.
Οχι γιατί μπορεί να μην είναι καλά τα καινούργια τραγούδια, αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι ότι το party που είχε γίνει στο Λυκαβηττό δεν πρόκειται να επαναληφθεί.
Οπως κι έγινε. Ο περισσότερος κόσμος ξενέρωσε όταν μετά το δυναμικό ξεκίνημα - Say something, Waltzing along, Sit down - ακούσαμε 4 (αν δεν κάνω λάθος) νέα κομμάτια που, εντάξει, μπορεί να γίνουν επιτυχίες, αλλά η προσθήκη τους στο set του Λυκαβηττού ακυρώνει αυτόματα τις όποιες πιθανότητες να επαναληφθεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα live που έχουν γίνει στην Αθήνα.

Δε λέω, ωραία τα είπαν τα σινγκλάκια τους, έγινε και τζερτζελές, αλλά το party για το οποίο είχαν ακούσει όσοι δεν ήταν στο Λυκαβηττό το 2001 δεν έγινε.

Επιπλέον, ούτε συνάντηση avsitών έγινε.

Reaction score
4.445
Εγώ πάλι έχασα την TORI AMOS για την οποία και είχα πάει... : :cry: :cry:

Άντε, του χρόνου να ξεκινάει στις 2μμ η συναυλία...! :mad_4: :mad_4:

Οι AIR πολύ ωραίοι... :cool_4:

Η έκπληξη για μένα ήταν οι James των οποίων ξέρω 3-4 τραγούδια και δεν περίμενα αυτό που αισθάνθηκα...τους λάτρεψα! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Το ότι συνάντησα εκεί έναν ΠΟΛΥ αγαπημένο μου φίλο έκανε τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη... "happy_1"

Reaction score
620
Στα +

Απλά James.....Tim Booth σαν να μην πέρασε μια μέρα....

Προσωπικά μου άρεσαν και τα καινούργια τραγούδια των James και ιδιαίτερα το δεύτερο.

Οι Air έπαιξαν καλά αλλά αν το κοινό από κάτω δεν έχει ακούσματα τους δύσκολα θα ακολουθήσει.

Η επιλογή του χώρου πολύ καλή, όπως και ο ήχος επίσης.

Στα -

Την Tori Amos την έθαψε η ώρα. Δεν πρόλαβα παρά 2 τραγούδια της διότι μέχρι να μπούμε μέσα μας πήρε κανα μισάωρο. Όταν έφτασα στο πρώτο έλεγχο εισιτηρίων κατάλαβα ποιος είχε δημιουργήσει την τεράστια ουρά. Είδα ως επικεφαλή την μορφή (σκατόφατσα) που δημιουργούσε τις απίστευτες ουρές στο Ρόδον και αναπόλησα ωραίες βραδιές που περάσαμε εκεί.

Καντίνες το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΛΗΝ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ. Έχασα τρία τραγούδια των AIR περιμένοντας στην ουρά από το τέλος της Tori Amos....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas