Ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους μου του CARAUDIOTEST.GR

Reaction score
264
Οσο μεγαλο και αν ειναι το ευχαριστω που θα πω στο team του caraudiotest.gr θα ειναι πολυ μικρο μπροστα σε αυτο που κανανε για εμενα.
Φερανε σε περας ενα πολυ δυσκολο εργο(την εγγατασταση ηχοσυστηματος στο αυτοκινητο μου) και μαλιστα με ακρος εντυπωσιακο αποτελεσμα.
Και λεω πολυ δυσκολο,γιατι το folf 5 που εχω,ειναι αμαξι με πορτα που εχει το mid-bass αρκετα πισω και οχι στο μπροστινο μερος της.
Το αμαξι παιζει πολυ καλα,παρολα τα προβληματα που ακομα αντιμετωπιζει,λογω της μη υπαρξης ενος απο τους 4 ενισχυτες που κανονικα θα ειχε.Οποτε,αναμενουμε την παραλαβη και του 4ου ενισχυτη για να ολοκληρωθει το παζλ,να ξαναρυθμιστει και να εχουμε το τελικο αποτελεσμα.

Νικο Κωνσταντινιδη και Δημητρη Γουναριδη σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου και να εισται παντα καλα.
Κανατε ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΙΑ

Reaction score
51
Απάντηση: Ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους μου του CARAUDIOTEST.GR

Νικο Κωνσταντινιδη και Δημητρη Γουναριδη σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου και να εισται παντα καλα.
Κανατε ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΙΑ

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον Νίκο και τον Δημήτρη.....

Και σαφέστατα :624: και στους δύο!!

Και δυστυχώς για μένα, βρισκόμουν σε απόσταση αναπνοής από τα παιδιά, αλλά η παρουσία μου ήταν απαραίτητη εκεί που βρισκόμουν και δεν μπόρεσα να βρεθώ στην ρύθμιση για να χαζέψω & το Ρ99.....

Από την άλλη ίσως και να ήταν καλύτερα που δεν τα κατάφερα....
Δεν είναι καιροί για να ξοδεύουμε 900άρια :126:

Reaction score
264

δεν μπόρεσα να βρεθώ στην ρύθμιση για να χαζέψω & το Ρ99.....

Από την άλλη ίσως και να ήταν καλύτερα που δεν τα κατάφερα....
Δεν είναι καιροί για να ξοδεύουμε 900άρια :126:
Αν το βρεις στην πιατσα μας,πραγμα δυσκολο.
Αξιζει τα λεφτα του

Reaction score
51

Αν το βρεις στην πιατσα μας,πραγμα δυσκολο.
Αξιζει τα λεφτα του

Σαφέστατα και τα αξίζει τα λεφτά του βρε Μήτσο μ'
Αλλά υπάρχουν άλλες προτεραιότητες (ιδιαίτερα αν έχεις οικογένεια και κυρίως παιδιά) και θα κρατηθώ ώστε σε 2 χρονάκια να το χτυπήσω στα....400€ :126:

Reaction score
264

Σαφέστατα και τα αξίζει τα λεφτά του βρε Μήτσο μ'
Αλλά υπάρχουν άλλες προτεραιότητες (ιδιαίτερα αν έχεις οικογένεια και κυρίως παιδιά) και θα κρατηθώ ώστε σε 2 χρονάκια να το χτυπήσω στα....400€ :126:
μακαρι να παει τοσο χαμηλα σε τιμη ωστε να μπορεσουνε και ακομα πιο πολλα ατομα να χαρουνε τις αρετες του.Εγω οικογενεια δεν εχω και ετσι συνεχιζω να εχω την τρελα του καλου ηχου.Επιπλεον ειμαι και τυχερος που εχω καλα φιλαρακια που στο θεμα του caraudio ειναι κορυφη.:118::421:

Reaction score
51

Διαβάζει ο Νίκος.....
Και είμαι σίγουρος πως από την μία χαμογελάει και από την άλλη κοκκινίζει....... :138:

Καλά να πάθει.....
Να ήταν χειρότερος για να τον βρίζουμε :142:
Τώρα θα λούζεται τις καλές κουβέντες :107:

Reaction score
264

Διαβάζει ο Νίκος.....
Και είμαι σίγουρος πως από την μία χαμογελάει και από την άλλη κοκκινίζει....... :138:

Καλά να πάθει.....
Να ήταν χειρότερος για να τον βρίζουμε :142:
Τώρα θα λούζεται τις καλές κουβέντες :107:
Ας βγαλει εκεινος τωρα τα καστανα απο την φωτια.Εγω την αρχη εκανα.Λεπτομερειες δεν γνωριζω οποτε..............στον ιδικο μαγκες.
Εκεινος ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ και τα εφαρμοζει με πολυ αγαπη,μερακι και στοργη επανω στα αυτοκινητα μας.

Reaction score
25.741

κοκκινο ειναι το γκολφακι?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

κοκκινο ειναι το γκολφακι?
Ναι.
Η δουλειά δεν είναι τίποτα extreme, με πλατοκάθισμα είναι, αλλά παίζει χαρτί και χωρίς τον έναν brax που δεν ""ήθελε"".
Φυσικά ο ήχος είναι όλος επάνω στο ταμπλώ παρόλο που το midbass βρίσκεται αρκετά πίσω (golf 5) στην εμπρός πόρτα. Η ποιότητα του ήχου είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο και με το volume στο 55 με max το 62 ο ήχος είναι αναλλοίωτος.

Σε λίγες μέρες θα γράψουμε με τον Δημήτρη την μεγάλη κόντρα μεταξύ Ρ99 και Ρ9.

Reaction score
264

Ναι.
Η δουλειά δεν είναι τίποτα extreme, με πλατοκάθισμα είναι, αλλά παίζει χαρτί και χωρίς τον έναν brax που δεν ""ήθελε"".
Φυσικά ο ήχος είναι όλος επάνω στο ταμπλώ παρόλο που το midbass βρίσκεται αρκετά πίσω (golf 5) στην εμπρός πόρτα. Η ποιότητα του ήχου είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο και με το volume στο 55 με max το 62 ο ήχος είναι αναλλοίωτος.

Σε λίγες μέρες θα γράψουμε με τον Δημήτρη την μεγάλη κόντρα μεταξύ Ρ99 και Ρ9.
Με volume στο 55 εγω δεν αντεξα.Πεταχθηκα εξω απο το αμαξι.Πολη δυναμη.
Να κουφαθω???????
Ακομα και στο 55 με αστρωτα ηχεια,ο ηχος ειναι στον θεο.
Ασε που νομιζα οτι μου βαλανε 8'' ηχεια στο αμαξι και σε κρυφο σημειο!!!!!!!!!
Επαθα την πλακα μου.
Για να μην πω για το απιστευτο μπασο.Ειναι εκει που πρεπει και οσο πρεπει,οτι τραγουδι και να παιζει.
θα μου πεις τωρα,οτι το ρυθμισε ο γνωστος-αγνωστος και οχι κανενας τυχαιος εεεεεε???????
Τυχαιο?????
Δεν νομιζω:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney