Ενα μικρο πειραμα

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενα μικρο πειραμα

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι CRT προβολείς έχουν διψήφιο αριθμό σε ANSI contrast!!! )(
Οταν στο λεγα δεν με πιστευες!
Προς τι η αλλαγη? Το εγραψε ο Buck Rogers? :happy_8:

Reaction score
15.548
Που να με πάρει και να με σηκώσει! Και τι δεν θα έδινα για να έχω αυτό το μαύρο στον Sharp 21000!!! wall_1 :happy_9:
κοντα θα εισαι......
μην τα θες και ολα δικα σου.....!!!!
Δεν γινετε να τα εχεις ολα....

Αν σκεφτεις οτι μπορεις να κανεις τα παντα στο μηχανακι χωρις εξωτερικη βοηθεια....νομιζω οτι λεει κατι....

Reaction score
15.548
Βέβαια Αντρίκο μου, όπως το συνηθίζεις μερικές φορές, λες στα μέλη τη μισή αλήθεια! Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι αν βάλεις στον Cinemax του Βαγγέλη το πατερνάκι 720ptitle_3_21 του DVE HD-DVD, στο οποίο έχεις στο κέντρο το λευκό τετράγωνο των 100 IRE σε μαύρο φόντο, θα δεις ότι από το άπειρο φωτοστέφανο μόνο μαύρο δεν έχει ο προβολέας! :happy_9:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι CRT προβολείς έχουν διψήφιο αριθμό σε ANSI contrast!!! )(
κατι θα κανουμε και γι'αυτο.....και για ολα τα αλλα...

Θα τον εχουμε ....crt στα μαυρα...sxrd στη συγκλιση...dlp στο ansi contrast και οποιος αντεξει.....wall_1

Tον χρονο για ολα αυτα δεν ξερω που θα τον βρουμε....!!!!!
Κατι θα γινει ομως σιγα σιγα....

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενα μικρο πειραμα

Θα τον εχουμε ....crt στα μαυρα...sxrd στη συγκλιση...dlp στο ansi contrast και οποιος αντεξει.....wall_1 .
το αλλο με το λαγο που βγανει απο το καπελο,το ξερεις?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Ενα μικρο πειραμα

Οταν στο λεγα δεν με πιστευες!
Προς τι η αλλαγη? Το εγραψε ο Buck Rogers? :happy_8:

Χιχιχι, όχι φυσικά. Απλά δεν το ήξερα ή δεν το θυμόμουν, μπορεί μεν να το είχα διαβάσει κάπου αλλά να το είχα ξεχάσει. "happy_1"

Σαν το Σκαφάτο, έχω φορτώσει τον εγκέφαλό μου με άπειρες πληροφορίες, οπότε σε συνδυασμό με το Αλτσχάιμερ... :crazy_1:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ενα μικρο πειραμα

Χιχιχι, όχι φυσικά. Απλά δεν το ήξερα ή δεν το θυμόμουν, μπορεί μεν να το είχα διαβάσει κάπου αλλά να το είχα ξεχάσει. "happy_1"
Ου γαρ έρχεται μόνο του το γήρας :lol:

Reaction score
1
Πάντως, επειδή έχω καλή εσωτερική πληροφόρηση (Κεφάλας), μαθαίνω ότι ο προβολέας θέλει πολλή δουλειά μεν, μπορεί όμως να παίξει πραγματικά καλά! :cool_4:

Ο Κεφάλας δεν το συνηθίζει να πετάει πυροτεχνήματα, αυτά που γράφει για τον προβολέα του Βαγγέλη τα πιστεύει. Βάγγο, προσπάθησε να βρεις χρόνο να κλειστείτε με τον Κεφάλα στο μπουντρούμι! Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του φόρουμ να δουν έναν τριμπούκαλο προβολέα άριστα στημένο! :happy_6:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Ενα μικρο πειραμα

Το μολογησε,δε το πιστευω!

Οι crt το εχουν αυτο το "πω-πω!" effect οταν προβαλουν μαυρη καρτα.
Μονο τοτε ομως.Σε ολα τ`αλλα...
Ναί! Ναί! Έχουν απαίσια χρώματα, και αλλάζεις λάμπες πολύ συχνά, ας πούμε κάθε 15000 ώρες! δεν παίζονται αυτοί οι CRT! να μην πούμε για το σετάρισμα που θέλουν, ενώ οι ψηφιακοί, από το κουτί στο ταβάνι, ούτε Βαγγέλης ούτε ρυθμίσεις, ούτε χιλιάδες ερωτήσεις πώς έχουν σετάρη αυτοί που τούς έχουν!!!!!
"happy_1" "happy_1" "happy_1"

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale