ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Εμ, καλα μην κανεις ετσι:120:Τι SXRD ντε? Κι έτρεξα κι εγώ να διαβάσω περιμένοντας να δώ κανά SONY :102:
Για πες μας λοιπον, αγαπητε Δημητρη, εναν "βασιλια" LCOS στις 20-30.000?:121:τα dlp ειναι πολυ καλα μηχανακια στις φθηνες κατηγοριες,οσο ανεβαινεις χρηματα βασιλευουν τα LCOS.
Αντρεα μιλαω για τιμες ως 10κ που ειναι η εμπορικη κατηγορια.Αλλα και στα πανω να παμε,ακομα και οι τριτσιποι δεν χτυπανε τους κορυφαιους LCOS σε ποιοτητα εικονας,απλα εχουν πολυ φως και ειναι για μεγαλες οθονες οπως στην παρουσιαση.Για πες μας λοιπον, αγαπητε Δημητρη, εναν "βασιλια" LCOS στις 20-30.000?:121:
Χμ, μαλλον διαφωνω μαζι σου...Αντρεα μιλαω για τιμες ως 10κ που ειναι η εμπορικη κατηγορια.Αλλα και στα πανω να παμε,ακομα και οι τριτσιποι δεν χτυπανε τους κορυφαιους LCOS σε ποιοτητα εικονας,απλα εχουν πολυ φως και ειναι για μεγαλες οθονες οπως στην παρουσιαση.
οι LED ειναι αλλο κεφαλαιο,δεν νομιζω οτι μπορουμε να τους βαλουμε με τους αλλους.Καινουργια τεχνολογια και κατα την γνωμη μου προς το παρον υπερκοστολογημενη.:126:Και τους LED τους ξεχναμε?:126:
Bρε συ...αυτες οι φωτο ειναι για σφαλιαρες....θελεις να διακρινης κιολας....:116:Με το χερί στην καρδία:
Πόσοι απο εσάς μπορείτε να καταλάβετε ποιός είναι ποιός μόνο απο τα screenshots,χωρίς να ανοίξετε το link;
Εγώ μπερδέυτηκα πάντως σε πρώτη φάση..