Ενα χερι βοηθειας για htpc

Μηνύματα
954
Reaction score
518
Καλημερα κυριοι

θελω την βοηθεια απο τους πορωμενους του χωρου μιας και χρειαζομαι καποιες πληροφοριες να στησω ενα htpc. Ωστοσο για προσωρινα εαν υπαρχει ενας αξιοπρεπης τροπος να βλεπω απο το μακ 4κ ταινιες θα ηθελα να τον μαθω.βεβαια ο διπυρηνος και η καρτα γραφικων που εχει δεν ειναι οτι καλυτερο.

το θεμα ποιο ειναι με το μακ; Οτι το συνδεω στην οθονη που εχω μια msi mag322cqrv Και στην κινηση με ενοχλει. δεν ειναι ομαλη... Δεν εχω βρει ρυθμισεις οποτε επαιξα μονος στα τυφλα μιας κ δεν ξερω πολλα αλλα δεν καταφερα κατι. Ολα αυτα με vlc. Εαν υπαρχει player που να στρωνει την κινηση ή καποιες ρυθμισεις ας μου πει καποιος. Εδω στο site διαβασα οτι ειχε αλλα ειναι παλια απο οτι βλεπω και δεν εχουν πολλες πληροφοριες.

τωρα...htpc ή καποιο player?! Ξερω οτι με το htpc κανεις πιο πολλα με φιλτρα κ τετοια. ποσο χρηματα θα χρειαστω για 4κ ταινιες....ποια καρτα γραφικων σε radeon και ποια οθονη Σε 32ιντσες;

ps:επισης δοκιμασα το splash player στο macbook σε windows ....και μου εβγαζε artifacts και η κινηση οταν εβαλα το φιλτρο motion ηταν καπως σπαστη. Δεν εμεινα ικανοποιημενος.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.373
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top