Ενδιαφερεται καποιος για Qobuz-Spotify-Tidal family plan?


Μηνύματα
5.870
Reaction score
4.441
Υπάρχουν ελεύθερες θέσεις Qobuz, Tidal hires και Tidal cd quality.
Επικοινωνία με π.μ.
 

head-stef

Headphones
Μηνύματα
628
Reaction score
2.175
Καλημέρα σε όλους!
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό να γράψω εδώ ένα ερώτημα μου, αλλά προχωρώ:
Από μια απίθανη σύμπτωση συνάντησα μέσα στις γιορτές ένα μέλος αγγλόφωνου site περί του audio, με τον οποίον μοιραζόμαστε συχνά audio ανησυχίες και ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα από τη Γαλλία για διακοπές. (Θαυμάσιος τύπος, με γνώσεις και σεμνότητα, χαρακτηριστικό όλης της οικογένειάς του). Σήμερα βρήκα με έκπληξη στο e-mail μου μια πρόσκληση συμμετοχής σε γνωστή υπηρεσία streaming της χώρας του, μη διαθέσιμης ακόμη στην Ελλάδα (πακέτο family/studio και θεωρώ βέβαιο ότι με προσκαλεί δωρεάν.) Θα την αποδεχτώ με χαρά εφόσον γίνεται, αλλά θέλω πρώτα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο ή αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα σε εκείνον (ή σε εμένα). Θέλω να φτιάξω τον προσωπικό λογαριασμό μου χωρίς κάποιο λάθος. Έχω ήδη ερευνήσει τα FAQ της υπηρεσίας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση εδώ ή με pm.
 

Μηνύματα
5.870
Reaction score
4.441
Μην αποδεχτείς την πρόσκληση χωρίς να έχεις ήδη ανοιγμένο λογαριασμό Γαλλίας με το δικό σου email.

Έχεις πμ.
 
Last edited:


Μηνύματα
7
Reaction score
2
Καλησπέρα παιδία ενδιαφέρομαι και εγω για qobuz εαν υπαρχει καποια διαθεσιμότητα. Ευχαριστώ πολύ!
 


Μηνύματα
3
Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για tidal και qobuz. Είτε να μπω κάπου είτε να ξεκινήσουμε καινούριο. Έχω αμερικάνικο qobuz που μπορεί να γίνει family με 215$ το χρόνο για 6 άτομα.
 

Μηνύματα
2.222
Reaction score
3.363
3 μήνες δωρεάν HiFi Plus για νέες συνδρομες

Experience 90 days of TIDAL for free. Cancel anytime before your trial period ends and no charges will apply, or keep listening for 13.99 € /month. Only valid for new users.
Experience 90 days of TIDAL for free. Cancel anytime before your trial period ends and no charges will apply, or keep listening for 13.99 € /month. Only valid for new users.
 
Last edited:

Μηνύματα
448
Reaction score
265
Και εγώ ψάχνομαι για Tidal Qobuz και είμαι και καλό παιδί (δεν θα έλεγα:p).
ΥΓ. Για το παιδί εννοώ.
 

Μηνύματα
2.244
Reaction score
4.730
Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να εχει καμμιά ιδέα:
κατ'αρχάς το set up. ΠηγήPrimare CD15 Prisma (streamer με Spotify connect, Chromecast αλλά όχι ακόμα Tidal connect...πιθανά με επόμενο firmware update) + Laptop ASUS με Win 10 home
Έχω συνδρομή Tidal master (από την σελίδα εδώ)
Για να ακούσω λοιπόν από Tidal χρησιμοποιώ τον υπολογιστή όπου είτε ανοίγω το Tidal web player αλλά έχω εγκατεστημένο και Tidal desktop app.
Και από τα δύο ακούω ασύρματα μέσω chromecast. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως τόσο στο web player οσο και στο desktop app δεν μου δείχνει το εικονίδιο του chromecast και ως εκ τούοτυ δεν μπορώ να στριμάρω ασ'υρματα από το laptop.
Αντιθέτως από την εφαρμογή του κινητού όλα γίνονται κανονικά (βλέπω δηλαδή με΄σω chromecast την συσκευή μου Primare και ακούω)
Σημειωτέον ότι το desktop app του Spotify premium που επίσης είμαι συνδρομητής δεν έχει ούτε είχε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα (βέβαια η διαφορά είναι ότι το Primare είναι πιστοποιημενο Spotify connect).
Έχετε λοιπόν κάποια ιδέα για το πως να λύσω το πρόβλημα ασύρματης μετάδοσης του Tidal από τον υπολογιστή μου;
 

Μηνύματα
5
Reaction score
3
Έχω φτιάξει αγγλικό account στο qobuz από εταιρικό vpn. Πλήρωσα 0£ με αγγλική κάρτα φίλου γιατί είχε και ένα fee trial . Η κάρτα επρεπε οπωσδήποτε να είναι αγγλική για να μην απορριφθεί . Μετά αφού ξεκίνησε το subscription πήγα και ενημέρωσα το payment method με την Ελληνική κάρτα . Το ερώτημα μου είναι όταν θα έρθει η 18 Οκτωβρίου για να γίνει η πρώτη πληρωμή , θα ξανά κάνει check για την προέλευση της κάρτας ή θα είναι όπως η τοποθεσία που αφού δημιουργηθεί ο λογαριασμός δεν το ξανά ελέγχει ποτε ;
 Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
169.145
Μηνύματα
2.794.235
Members
37.505
Νεότερο μέλος
sakion
Top