- Reaction score
- 784
Ποιό ενεργό ηχείο μέχρι 10.000-12.000€, πλήρους φάσματος για χώρο περίπου 27τμ; Τα ΑΤC τα 50 είναι γνωστά.
Noμιζω οτι 27τμ ειναι μικρα για πληρους φασματους ηχειο εκτος και αν αγοραστει το ηχειο και με τεχνικη μελετη - αποροφητικα υλικα φτιαχτει ο χωρος ωστε να αποδιδει τα μεγιστα. Τα Solo http://www.avantgarde-acoustic.de/ που ειχα δε τα ευχαριστηθηκα, ηταν πολυ μεγαλα για το χωρο μου (30τμ).Ποιό ενεργό ηχείο μέχρι 10.000-12.000€, πλήρους φάσματος για χώρο περίπου 27τμ; Τα ΑΤC τα 50 είναι γνωστά.
έχουν και ...οθόνη! για δες τι γράφει πουλάκι μου....Από τα Ντυναούντιο πιο όμορφα είναι.
διαφωνω αλλα συμφωνω κιολας. υπο προυποθεσεις τα 27τμ ειναι εως και αριστος χωρος για full range ιστοριες.Noμιζω οτι 27τμ ειναι μικρα για πληρους φασματους ηχειο εκτος και αν αγοραστει το ηχειο και με τεχνικη μελετη - αποροφητικα υλικα φτιαχτει ο χωρος ωστε να αποδιδει τα μεγιστα.
Συμφωνάω κι εγώ με τα ανωτέρω.Α... και κατι αλλο που το εχω ξαναγραψει.
Οι καθαροι 20 κυκλοι (απαραμορφωτο ημιτονο) δεν ακουγονται, για τον απλο λογο οτι ... δεν ακουγονται.
Μπορει να γινονται αισθητοι σαν κατι απροσδιοριστο (κατι σαν σεισμος). Ειδικα εαν κοιταει κανεις ταυτοχρονα τον κωνο του μεγαφωνου να μπαινοβγαινει, τοτε συνδιαζει ο εγκεφαλος τη συγκεκριμενη αισθηση με το συγκεκριμενο αιτιο.
Παρατηρω οτι τους αισθανονται περισσοτερο οι γυναικες. Μια εξηγηση ειναι οτι οφειλεται στην κατασκευη του υπογαστριου τους.
Απο τους 25 κυκλους και πανω ακουμε Ηχο και με τα αυτια (εκτος απο το υπολοιπο σωμα). Μεχρι τους 50-60 κυκλους συμμετεχει ιδιαιτερα ολο το σωμα στην αισθηση του Ηχου και αυξανομενης της συχνοτητας σταδιακα η αισθηση περναει κυριως στα αυτια.
Αυτα τα συμπερασματα εχω βγαλει απο σχετικα πειραματα που εχω κανει.
Και .... οχι, δεν εγινα μυγα ... νομιζω.