Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 12.850
Εγώ δηλώνω το παρών κι εσείς κάντε παιχνίδι..Όσο για το άμα είσαι εξέχον μέλος της πρώτης ή της δεύτερης κατηγορίας...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.![]()
Ελεύθερα..

Εγώ δηλώνω το παρών κι εσείς κάντε παιχνίδι..Όσο για το άμα είσαι εξέχον μέλος της πρώτης ή της δεύτερης κατηγορίας...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.![]()
Αν τα ακούσεις…θα καταλάβεις!Στον επαγγελματικό χώρο, ο,τι πληρώσεις παίρνεις.
10ιντσο με 400€, από κάπου αλλού θα υπάρχουν οι συμβιβασμοί.
Με προβληματιζει καπως το χαμηλο SPL rating που δινει ο κατασκευαστης στα 112db οταν τα 8" Κali & Adam πιανουν 117 & 118db αντιστοιχα.Για τα KRK Rokit RP10-3 G4 τι λετε;
Φαίνονται δελεαστικά καθότι έχουν 10άρι γουφερ (οπότε για κάποιον που ειναι στα 2,60+ απόσταση είναι μονόδρομος), έχουν αρκετή ισχυ ( 300 W - 75 W Tweeter, 75 W Midrange, 150 W Woofer ) και είναι και σε δελεαστική τιμή (400 ευρώ).
Γενικά, έχω παρατηρήσει ότι δεν προτείνονται (τα κρκ γενικώς)....
Τα σχόλια στο τόμαν ειναι ενθαρρυντικά.
Πάει αρκετός καιρός που πέρασαν G2 από τα χέρια μου και δε θυμάμαι.... τα G3 όμως που τα έχω ακόμη (6'') μάλλον για το αντίθετο έχουν φήμη, πως έχουν δηλαδή τσιμπημένο (προς τα πάνω) το χαμηλό.Αφήστε τον ανταγωνισμό,κοιτάχτε απλά την ανώτερη σειρά της ίδιας εταιρίας πόσο έχει το διδρομο 8ιντσο...
Πάντως τα ιδια της G2 ειχαν κατηγορηθει για μπασο αναιμικο ...
Μοναδικές τιμές δεν λένε την αλήθεια. Θα σε βάλω τα διαγράμματα και θα καταλάβεις γιατιΜε προβληματιζει καπως το χαμηλο SPL rating που δινει ο κατασκευαστης στα 112db οταν τα 8" Κali & Adam πιανουν 117 & 118db αντιστοιχα.
Κατα τα αλλα φαινονται αξιοπρεπεστατα. Μακαρι να υπηρχαν καπου μετρησεις γι αυτα.
Δεν ξερω με τι μετρανε αυτοι, αλλα στο ASR οι μετρησεις με το Klippel δεν εχουν καμια σχεση με αυτοAdam TV 8
View attachment 279589
Basstauglichkeit: 100,1 dB (10 % THD 50 – 100 Hz)
KRK RP 10−3 (η προηγουμενη σειρα)
View attachment 279591
Basstauglichkeit: 106,9 db (10% thd 50−100 hz)
Μεμονωμενες τιμες μπορουν ευκολα να παραπλανησουν τον υποψηφιο αγοραστη
Προφανως μετρησαν στο υψος του γουφερ η αναμεσα στο γουφερ και το τουιτερ.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, τουλάχιστον όπως προέβλεψα, στο γράφημα εδώ, βλέπουμε
View attachment 279599
Που ακριβώς οφείλεται η βουτιά στα 4κ του σχεδιαγράμματος του Ν.Κ..
Έχει βάλει και βελάκι ο Αμίρ!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Προφανώς, μία μέτρηση πάνω ακριβώς στον άξονα του ριμπον, και ελάχιστα πάνω από το κέντρο του, δεν θα έδινε αυτή τη βουτιά στο max SPL.![]()
Αυτοί μετράνε max SPL στο φάσμα, σε 2-3 επίπεδα Thd.Δεν ξερω με τι μετρανε αυτοι, αλλα στο ASR οι μετρησεις με το Klippel δεν εχουν καμια σχεση με αυτο
Εμενα μου φαινονται αριστες.Να ρωτήσω κάτι ακόμα, αυτές οι μετρήσεις, δεν είναι εξαιρετικές δεδομένου ότι:
α) είναι ΡΑ ηχείο και
β) είναι σχετικά φθηνό, 535 ευρώ.
Οι μετρήσεις αφορούν το rcf Art 712-A MK IV
Εγώ μια χαρά βλέπω τις μετρήσεις τους. Και για τις τιμές τους σούπερ. Μοναδική επιφύλαξη τα ηλεκτρονικά τους, μήπως έχουν υπερβολικό χιςς.Το ίδιο ηχείο σε 8'' εχει αντίστοιχες μετρήσεις. Φαντάζομαι και το 10''...
Είναι πλαστικά βέβαια, που σαφώς και είναι μειονέκτημα, παρόλα αυτά εάν κάποιος ενδιαφέρεται για πολλά spl και έχει και μεγάλο χώρο (άρα και μεγάλη απόσταση) ίσως ειναι καλές ευκαιρίες (αναλογιζόμενοι και την χαμηλή τιμή)...