Θα προσπαθήσω να κάνω μία σύντομη παρουσίαση του home cinema μου
(ο τιτλος του θεματός φαντάζομαι ευνόητος)
ΗΧΟΣ
ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ELECTROVOICE ELX 112 P
ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ, DALI PHANTOM 80
SW, KLIPSCH R12
ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ROTEL RSP 966 (25 ετίας)
ΤΕΛΙΚΟΣ ROTEL RB-985 (25 ετίας)
ΠΗΓΗ PHILIPS BLU RAY BDP 3280 (ψιλοαρχαίο και αυτό…)
ΕΙΚΟΝΑ
TV, SAMSUNG 40
PROJECTOR, OPTOMA DLP HD 142 X
ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ LUMENE PLAZZA II (4:3 72” )
Τα dali πιστά στο ραντεβού τους, κατέφθασαν στα χέρια μου ένα μήνα αφού τα παρήγγειλα, μιας και προφανώς η αντιπροσωπεία δεν κρατά stock.
Εδώ η πίσω όψη με τα διάφορα ηλεκτρονικά και το απορροφητικό υλικό
Πριν τα παραλάβω, είχα κατασκευάσει το κουτί τοποθέτησης, στις διαστάσεις που με βόλευαν όπως θα δείξω στη συνέχεια με τα λίτρα του κατασκευαστή.
Υλικό καμπίνας κόντρα πλακέ θαλάσσης 15 χιλιοστά που τρίφτηκε, στοκαρίστηκε και βάφτηκε άσπρη λάκα. Εσωτερικά του κουτιού δεν τοποθέτησα κάποιο δικό μου ηχοαποροφητικό.
Το μοντάρισμα, πολύ εύκολο
Εδώ το τελικό αποτέλεσμα με τις προστατευτικές μαγνητικές σήτες και το διακριτικό λογότυπο της dali στο ίδιο χρώμα με το χρώμα της λάκας…
Καλώδιο προς τον τελικό χρησιμοποίησα ένα Qed Profile 79 Strand black 14awd /2.50mm2
και η απόσταση είναι περίπου 13 μέτρα. Τα καλώδια περνάνε από κανάλια που τοποθέτησα σε τοίχο και οροφή.
(ο τιτλος του θεματός φαντάζομαι ευνόητος)
ΗΧΟΣ
ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ELECTROVOICE ELX 112 P
ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ, DALI PHANTOM 80
SW, KLIPSCH R12
ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ROTEL RSP 966 (25 ετίας)
ΤΕΛΙΚΟΣ ROTEL RB-985 (25 ετίας)
ΠΗΓΗ PHILIPS BLU RAY BDP 3280 (ψιλοαρχαίο και αυτό…)
ΕΙΚΟΝΑ
TV, SAMSUNG 40
PROJECTOR, OPTOMA DLP HD 142 X
ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ LUMENE PLAZZA II (4:3 72” )
Τα dali πιστά στο ραντεβού τους, κατέφθασαν στα χέρια μου ένα μήνα αφού τα παρήγγειλα, μιας και προφανώς η αντιπροσωπεία δεν κρατά stock.
Εδώ η πίσω όψη με τα διάφορα ηλεκτρονικά και το απορροφητικό υλικό
Πριν τα παραλάβω, είχα κατασκευάσει το κουτί τοποθέτησης, στις διαστάσεις που με βόλευαν όπως θα δείξω στη συνέχεια με τα λίτρα του κατασκευαστή.
Υλικό καμπίνας κόντρα πλακέ θαλάσσης 15 χιλιοστά που τρίφτηκε, στοκαρίστηκε και βάφτηκε άσπρη λάκα. Εσωτερικά του κουτιού δεν τοποθέτησα κάποιο δικό μου ηχοαποροφητικό.

Το μοντάρισμα, πολύ εύκολο
Εδώ το τελικό αποτέλεσμα με τις προστατευτικές μαγνητικές σήτες και το διακριτικό λογότυπο της dali στο ίδιο χρώμα με το χρώμα της λάκας…
Καλώδιο προς τον τελικό χρησιμοποίησα ένα Qed Profile 79 Strand black 14awd /2.50mm2
και η απόσταση είναι περίπου 13 μέτρα. Τα καλώδια περνάνε από κανάλια που τοποθέτησα σε τοίχο και οροφή.

Attachments
-
340,3 KB Προβολές: 8
-
313 KB Προβολές: 4
Last edited by a moderator: