Ενισχυτής & Ηχεία

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Θέλω να τοποθετήσω στο αυτοκίνητο έναν ενισχυτή και να αντικαταστήσω τα ηχεία που ήδη υπάρχουν με καλύτερα...και θέλω να φτάσω στο περίπου μέχρι 300 άντε 400 ευρώ το πολύ.
Έχετε κάτι να μου προτείνετε?

Ευχαριστώ

Reaction score
264
Απάντηση: enisxiths kai hxeia

Καλησπέρα σας,

Θέλω να τοποθετήσω στο αυτοκίνητο έναν ενισχυτή και να αντικαταστήσω τα ηχεία που ήδη υπάρχουν με καλύτερα...και θέλω να φτάσω στο περίπου μέχρι 300 άντε 400 ευρώ το πολύ.

Ευχαριστώ
Τι αμαξι εχεις?Τι μουσικη ακους?Σε τι εντασεις?

Reaction score
49
Απάντηση: enisxiths kai hxeia

Καλησπέρα σας,

Ευχαριστώ

Άγγελε (?) καλώς ήρθες στο AVsite! Καλή συνέχεια....:107:

Αν μας δώσεις περισσότερα στοιχεία γενικώς, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε καλύτερα!
Πχ....
Τι αυτοκίνητο έχεις?
Τι πηγή έχεις? (εταιρία, μοντέλο)?
Θα «μεγαλώσεις» κι άλλο το ηχοσύστημα? Ή θα παραμείνεις στα 2 ηχεία + απλό 2κάναλο ενισχυτή? Sub δεν θα βάλεις? (πίστεψέ με...Θα βάλεις.....)
Πόσο μπορείς να «μεγαλώσεις» το λογαριασμό σου?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: enisxiths kai hxeia

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα...

Το αυτοκίνητο μου είναι TOYOTA COROLLA 96'. sub δεν θέλω να βάλω πιάνει πολύ χώρο, το μόνο που θέλω είναι να αντικαταστήσω τά 2 ηχεία που ήδη υπάρχουν γιατι το ένα έχει καεί κιόλας και μετά να βάλω και έναν ενισχυτή να μήν τρίζουν τα ήχεια σε κάποια αρκετή ένταση (γιατί τώρα σε ένταση π.χ 20 με 25 αρχίζουν και τρίζουν). Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι απο 300 μέχρι 400 ευρώ.

Σημείωση: στην Πάτρα έχω έναν γνωστό ο οποίος μπορεί να μου κάνει τα 400 ευρώ 300 οπότε υπολογίστε και αυτό!!!

Ελπίζω να είναι αρκετά αυτά που είπα ότι άλλο θέλετε να σας πώ γράψτε το μου..

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: enisxiths kai hxeia

Καλημέρα!!!

Σημείωση: στην Πάτρα έχω έναν γνωστό ο οποίος μπορεί να μου κάνει τα 400 ευρώ 300 οπότε υπολογίστε και αυτό!!!

Ποιον έχεις στην Πάτρα Άγγελε (??)?

Reaction score
0
Είναι κάποιος γνωστός που έχει μαγαζί με ηχοσυστήματα Νίκος Γιαννακόπουλος (Νάνος) δεν ξέρω εάν τον ξέρεις...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Ενισχυτής & Ηχεία

Είναι κάποιος γνωστός που έχει μαγαζί με ηχοσυστήματα Νίκος Γιαννακόπουλος (Νάνος) δεν ξέρω εάν τον ξέρεις...

Ο Νίκος είναι πολύ καλός φίλος και άριστος εγκαταστάτης.
Πήγαινε άμεσα εκεί και ό,τι χρειάζεσαι το λέμε.
Αν θες και μπορείς πρωινά μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού εκεί :107:

Reaction score
0
Αυτή τι στιγμή δεν μπορώ γιατι βρίσκομαι στην Αθήνα σπουδάζω όποτε είναι πολύ ευχαρίστως.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Ενισχυτής & Ηχεία

Αυτή τι στιγμή δεν μπορώ γιατι βρίσκομαι στην Αθήνα σπουδάζω όποτε είναι πολύ ευχαρίστως.

Περιμένω πμ σου λοιπόν, για να βρεθούμε για καφεδάκι και συζήτηση περί ηχείων/ ενισχυτή στον Νίκο!! :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster