Ενισχυτής για αιθέρια παρουσίαση.

Z

Zdimis

Guest
Ένας από τους πιο θελκτικους ηχητικα ενισχυτές που έχω ακούσει μέχρι τα ποσά των 3-5 χιλιάδων είναι ο trends ta 10.1 με φροντισμένη τροφοδοσία.Το βασικό του χαρακτηριστικό του είναι ή ΑΙΘΕΡΙΑ αποτύπωση σε συνδιασμό με κολασμένη διαφάνεια.Ξερει κανείς κάποιον 70 με 100 watt ολοκληρωμένο που νάναι κοντά στον αιθέριο τρόπο που αρθρωνει μουσικη ο μικρός tripath ?

Z

Zdimis

Guest
Όσον αφορά αυτην...αιθεριια την ύπαρξη ευτυχώς είναι από δίπλα μου στην θέση ακρόασης ( κ με 5000 δίσκους προίκα) 17 χρόνια τώρα ...χωρις καν την υπονοια ....αναβαθμισης -τα τελευταία 10 δε να μειδιαζει πονηρά με τις σαχλες που ακούω (βλεπε Dianna krall cheeky κλπ standard ακρόασης συσκευών).:)Αλλα ένας 100 βάτος με ανάλογα χαρίσματα του μικρού δεν θα με χαλαγε.Μήπως κάνα nuforce?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δύσκολο αυτό που ζητάς.
Το δικό σου αιθέριο άκουσμα, μπορεί για μένα να είναι άνευρο και το δικό μου, σκληρό για σένα.
:)

Z

Zdimis

Guest
Σιγά μη ζηταγα εύκολο.. .:) Πάντως για αυτό το λόγο παραθέτω τον trends ως αναφορά "αιθεριοτητος".
[DOUBLEPOST=1458398936][/DOUBLEPOST]Σιγά μη ζηταγα εύκολο.. .:) Πάντως για αυτό το λόγο παραθέτω τον trends ως αναφορά "αιθεριοτητος".
?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Καποιος μεγαλυτερος tripath, ενδεχομενως ο 2050 που βγαζει καλη ισχυ με την καταλληλη τροφοδοσια.

Z

Zdimis

Guest
---kingrex έχω ήδη ,άλλη φάση πιο γλυκειά,το 2050 σε topping το άκουσα είναι πολύ πιο ρωμμαλεο ,δεν αφήνει την ίδια λεπτοφυη αίσθηση.Δυστυχώς.
[DOUBLEPOST=1458407877][/DOUBLEPOST]Σκόρπιες πληροφορίες με οδηγούν σε creek, crimson,nuforce .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney