Ενισχυτής για Celestion Ditton 3

Reaction score
0
Καλημέρα,καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά.
Χρησιμοποιούσα επί αρκετά χρόνια ένα Sansui A-900P και υπήρξα πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Αλλά δυστυχώς μου παρέδωσε πνεύμα..
Βρίσκομαι σε αναζήτηση ενισχυτή με όσο το δυνατόν παρόμοιο ήχο με αυτόν για τα Celestion Ditton 3 που μου έχουν μείνει στην άκρη.
Θα ήθελα μερικές γνώμες διότι δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120
ο συγκεκριμενος ενισχυτης ειναι ενα κακο μηχανημα της sansui ... ( το λεω εγω που θα κερδιζα χρηματα αν στο επισκευαζα ) αλλα δυστυχως η αληθεια ειναι αυτη ....

τα ηχεια αυτα αξιζουν εναν μακραν πολυ καλυτερο ενισχυτη ο Α900 δεν εχει φαντασια το ευρος του προς τα κατω αλλα και προς τα πανω ειναι περιορισμενο ...τα μεσαια του ειναι γενικα μη φωτεινα .... ενας καλυτερος ενισχυτης θα μπορουσε να δειξει απιστευτα πραγματα στα ηχεια σου .

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτής για Celestion Ditton 3

Ευχαριστώ καταρχήν για την γρήγορη απάντηση.
Επειδή γίνεται "μακελειό" από μάρκες εκεί έξω,υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα που θα μου πρότεινες,γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα;Μουσικά βρίσκομαι σε rock μονοπάτια αλλα και στα παράγωγά τους,με budget μέχρι 400-500 euro.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.120
πραγματι ... αν εισαι σε ροκ ηχους αναζητησε κατι απο την εγγλεζικη σκηνη ...αν μαλιστα το Α900 το ξερεις καλα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα βρεις εξωπραγματικες διαφορες .

Κατα τα αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο γιατι εγω ειμαι της house σκηνης και του ιαπωνικου ηχου αρα ειμαι στην τελειως απεναντι πλευρα και σε κοιταω και χαμογελω

Φιλικα

Σακης Πετροπουλος

Reaction score
0

Πράγματι,καμία σχέση το ένα είδος μουσικής με το άλλο.
Θα αναζητήσω κάτι με αγγλικές προδιαγραφές.
Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου.

Reaction score
851

... σε αυτά τα χρήματα συνιστώ να κοιτάξεις ποιοτικούς Κινέζους, όπως xindak, dared, κλπ.
...υπάρχουν Έλληνες αντιπρόσωποι όπου μπορείς να πας και να ακούσεις με τα αυτάκια σου ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.595
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger