Ενισχυτής για Dynaudio emit m20

Reaction score
674
Καλημέρα σας
επειδή με εχει πιάσει η φαγούρα της αναβάθμισης, θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιον ενισχυτή που να οδηγεί ικανοποιητικά τα dynaudio emit 20;
Για την ώρα τα οδηγεί ο cyrus iii + psxr που όπως λέει ο κατασκευαστής δίνει 2Χ57W στα 8Ω και 2Χ90W στα 4Ω.
Ο χώρος ειναι μια σοφίτα με επικλινές ταβάνι περίπου 12 m2.
Το budget ειναι max 500€ για μεταχειρισμένο, με αξιοπρεπές phono stage (ξέρω οτι καινούριος σε αυτο το ποσο θα ειναι κάτι πολύ ψόφιος).
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Reaction score
5.731
Καλημέρα σας
επειδή με εχει πιάσει η φαγούρα της αναβάθμισης, θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιον ενισχυτή που να οδηγεί ικανοποιητικά τα dynaudio emit 20;
Για την ώρα τα οδηγεί ο cyrus iii + psxr που όπως λέει ο κατασκευαστής δίνει 2Χ57W στα 8Ω και 2Χ90W στα 4Ω.
Ο χώρος ειναι μια σοφίτα με επικλινές ταβάνι περίπου 12 m2.
Το budget ειναι max 500€ για μεταχειρισμένο, με αξιοπρεπές phono stage (ξέρω οτι καινούριος σε αυτο το ποσο θα ειναι κάτι πολύ ψόφιος).
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=0000062181&
https://www.ihoekfrasi.gr/Εκποίηση/... - Demo.html?sort=p.price&order=ASC&limit=100

Reaction score
663
Ζητείς δηλ. ισχυρότερο ενισχυτή. Ψάξε για κανέναν μεταχειρισμένο Plinius 9200. Ταιριάζουν πάρα πολύ με τα Dynaudio και θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημα οδήγησής των. ¨εχει και ισχυρό χαμηλό. Δύσκολο να βρεθεί όμως στα χρήματα που διαθέτεις...

Reaction score
6.225
Ζητείς δηλ. ισχυρότερο ενισχυτή. Ψάξε για κανέναν μεταχειρισμένο Plinius 9200. Ταιριάζουν πάρα πολύ με τα Dynaudio και θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημα οδήγησής των. ¨εχει και ισχυρό χαμηλό. Δύσκολο να βρεθεί όμως στα χρήματα που διαθέτεις...
Στα 1500 ισως .

Reaction score
674
Στα 1500 ισως .
Δεν μπορω να διαθέσω περισσότερα απο 500€.
Ο cyrus μια χαρά τα πάει στις εντάσεις που ακούω, ειναι όμως και το μικρόβιο της αναβάθμισης / δοκιμής διαφορετικού ενισχυτή, για να καταλήξω αν αξίζει τον κόπο η αλλαγη.

Reaction score
663
Ο cyrus μια χαρά τα πάει στις εντάσεις που ακούω, ειναι όμως και το μικρόβιο της αναβάθμισης / δοκιμής διαφορετικού ενισχυτή, για να καταλήξω αν αξίζει τον κόπο η αλλαγη.
Μείνε σ' αυτόν τότε. Με 500€ δε θα δεις ουσιαστική βελτίωση. Θα έχεις ίσως διαφορετικό ήχο.
Μην ξοδέψεις το 500άρικο. Αναβάθμισε ουσιαστικά τα ενισχυτικά όταν μπορέσεις.

Reaction score
6.225
Επειδη εχω dynaudio και εγω θα σου προτεινα να μην πειραξεις τον ενισχυτη που εχεις. Μαζεψε λεφτα και παρε ενα plinius, hegel, nad, musical fidelity η γιατι οχι και hypex nc400 η nord nc500.

Reaction score
674
OK μάλλον θα μείνω με τον cyrus και όταν βρεθούν τα χρήματα για κάτι ουσιαστικά ανώτερο ικανοποιώ την φαγούρα μου (στην τσέπη και στο μυαλό).

Reaction score
7.024
να αφησεις τους cyrus για μτχ. ενισχυτη του πεντακοσσρικου,δηλαδη οταν ηταν καινουργιο, αντε στο χιλιαρικο.......αυτο μαλλον για υποβαθμιση μου μοιαζει παρα για αναβαθμιση.

Reaction score
674
Καλησπέρα σας,
δεν σας άκουσα :(:(:( και πήρα τον yamaha as701 ο οποίος δεν μπορεί να τα οδηγήσει σωστά τα ηχεία, δοκίμασα και τον yamaha as1100, μία από τα ίδια (καλύτερος ήχος από τον 701 σαφώς, αλλά κλιπάρει σε δυνατές εντάσεις με τις καφρίλες που ακούω).
Τι έχετε να προτείνετε;
Έχω βρει τον PARASOUND pre 2100 και power 2125 αξίζει να κατευθυνθώ προς τα εκεί ή όχι;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.056
- οπωσδήποτε για τα dynaudio ( που είναι monitor κατεύθυνσης ) , κάποιον ''μουσικό'' ενισχυτή οι προαναφερθέντες και ειδικά thule , Plinius ή perreaux είναι ότι πρέπει . . . και ο parasound πιστεύω πως κάνει

Reaction score
674
δεν θα ξανακανω του κεφαλιου μου και δεν μου αρεσει το cooking

κουράστηκα ακόμη και με το copy / paste σας παρακαλώ συγχωρήστε με....:D:D:D
(τι είναι το cooking; όχι αυτό που φαντάζομαι μαλλον)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.296
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris