Ενισχυτής για klipsch rf-62.

Reaction score
1.995
Καλησπέρα.
Φίλος είχε αγοράσει πριν αρκετο καιρό 2 klipsch rf-62 και τα είχε συνδέσει με έναν yamaha rx-497 (τώρα το πώς το έκανε αυτό....μην με ρωτάτε!!!). Όπως καταλαβαίνεται το σετ δεν απέδιδε τα αναμενώμενα μιας και τα ηχεία είναι σαφώς ανώτερα του εν λόγο ενισχυτη.

Τώρα λοιπόν που έφτιαξε (σχεδον) το νέο του σπίτι θέλει να τα ματσάρει με έναν δικάναλο ενισχυτη για να ευχαριστηθεί ακροάσεις στο μέτρο του δυνατου μέσα στο σαλόνι του. Θέλει να ξοδέψει μέχρι 800 ευρώ (ίσως λίγο παραπάνω).

Του έκανα μια πρόταση, yamaha a-s1000, που είναι μέσα στα πλάισια του, χωρίς να ξέρω αν δενουν ηχητικά μιας και τα klipsch λόγω κόρνας έχουν ιδιαίτερο ήχo.
Θα ήθελα να μου προτέινεται κάποιον-ους ενισχυτές αν ο yamaha δεν δένει σωστα.

Έχει και έναν rotel ra-713. Υπάρχει περίπτωση να δέσουν μαζί; (δεν νομίζω προσωπικά, αλλά θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας)

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτής για klipsch rf-62.

Εχω ακούσει τα μεγαλύτερα RF-82 με τον Dared VP-20 και ταιριαζαν άψογα. Με τρανζίστοράτο δεν τα έχω ακούσει αλλά.... κρίμα να χαραμίσεις τόση ευαισθησία για κάτι μη λαμπάτο....
http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=349&option=com_virtuemart&Itemid=5
Θα ήθελα να τα ακούσω επίσης με λάμπες από τους δικούς μας τους Τσακιριδαίους.

Reaction score
1.995

Σ'ευχαριστώ φίλε beredimasa. Ίσως η ιδέα της λάμπας να του ξενίσει κάπως...θα του το συζητήσω όμως και βλέπουμε.

Το σωστό θα ήταν ο φίλος να πάρει σβάρνα 3-4 μαγαζιά και να ακούσει ηχεία klipsch (RF-62 ii) που σίγουρα ο ήχος τους θα φέρνει πολύ σε αυτά που έχει ήδη, με διαφορετικούς ενισχυτές για να βγάλει άκρη. Ελα όμως που λόγω δουλειάς δεν σχολάει ποτέ πρις τις 8....!!! Οπότε είναι κοματάκι δύσκολο για αυτόν, και έτσι ζήτησε την βοήθεια μου μετά απο μια συζήτηση που έιχαμε.

Reaction score
1.995

Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε μτχ μηχάνημα ειδικά σε αυτή την τιμη.
Η εταιρεία που το εμπορεύεται είναι οκ γενικώς; Ρωτάω εντελώς καλοπροαίρετα γιατί όπως προείπα δεν αφορά εμένα η αγορά.

Reaction score
28

Αν εννοούμε για την Audioevolution είναι όντως πολύ καλή και ο ιδιοκτήτης εξυπηρετικός και
γνώστης στο hi-fi.O Οrpheus η εταιρεία που εισάγει τους Primare και είναι πολλά χρόνια στο hi-fi
και hi-end άρα όχι άδικα.Ο Ι-21 είναι όντως καλός ενισχυτής και πιστεύω ότι θα ικανοποιήσει.

Reaction score
0

Μια απορία σαν άσχετος που είμαι. Ο Primare αυτός δεν έχει εχει ρυθμίσεις για bass, tremble κλπ? Δηλαδή αν θες να ρυθμίσεις τα παραπάνω, πως το κάνεις? Με κάποιο xtra equalizer?
Συγγνώμη για την άσχτη ερώρηση απλά μιας και τον είδα και μιας και είμαι εντελώς άσχετος.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν εχει ρυθμιστικα τονικοτητας οπως πολυ ενισχυτες πλεον

Reaction score
0

δεν εχει ρυθμιστικα τονικοτητας οπως πολυ ενισχυτες πλεον
Οπότε εαν θέλεις να ρυθμίσεις την τονικότητα , πως γίνεται? Συγγνώμη για το offtopic απλά είμαι νέος στο χώρο και ξέρω λίγα πράγματα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν γινεται να ρυθμισεις τονικοτητα, ειναι η τονικοτητα φιξ που εχει επιλεξει ο κατασκευαστης για τον ενισχυτη του. Εμενα δεν μου χουν χρειαστει ποτε, flat ακουω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.183
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe