Ενισχυτής για Magnat Monitor Supreme 102

Reaction score
35
Καλησπέρα,

Μου έκαναν δωρώ τα παρακάτω ηχεία

Magnat Monitor Supreme 102

https://www.skroutz.gr/s/4148170/Magnat-Monitor-Supreme-102.html

και θα ήθελα ένα οικονομικό ενισχυτή να τα οδηγήσει όσο πιο ταιριαστά γίνεται...

Θα τοποθετηθούν σε υπνοδωμάτιο 12 τμ περίπου.

Τα είδη μουσικής θα είναι ελληνικά και ξένα pop

Πηγή θα είναι spotify κυρίως οπότε θα ήθελα να έχει bluetooth και θα ήθελα να έχει και ράδιο fm.

Τώρα εάν έχει και sleep timer ή άλλες ευκολίες (όπως auto standby on) αυτές είναι ευπρόσδεκτες.

Το buget κυμαίνετε γύρω στα 150€....

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Φιλικα Χρηστος

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Το budget που εχεις θεσει ειναι μικρο για καινουριο ενισχυτη με αυτα τα features. O φθηνοτερος ραδιοενισχυτης με bluetooth ειναι ο Yamaha R-S202D.

Μπορεις να κανεις ερευνα για καποιο μεταχειρισμενο μηχανημα στην τιμη που εθεσες ως οριο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
....καλυτερα μαζεψε λεφτα....γιατι αν ακουσεις κανα πιο καλο ενισχυτη θα μπεις στο τριπ της τραμπας....
Δες σε σε δευτερο χερι σε αναλογα μαγαζια.......
αν τα θες ολα (οσα λες) 150 δεν φτανουν........

Reaction score
4.587
Από Ελλάδα δε γνωρίζω αλλά από Κίνα σου έχω λύση https://www.banggood.com/SMSL-AD18-...ml?rmmds=mywishlist&ID=43101&cur_warehouse=CN
Θα τον έχεις και για καλύτερα ηχεία αργότερα. Έχει Bluetooth αλλά καμία άλλη ευκολία. Μπορείς όμως να το συνδέσεις μέσω usb σε laptop, tv box ή ακόμα και smartphone.

Reaction score
35
https://www.aliexpress.com/item/Blu...nd-excellent-sound-experience/2031931996.html
Κάποια στιγμή τον είχα τσεκάρει σε κάποια μαγαζιά στην Ελλάδα λίγο πιο κάτω από 150 ευρώ.
Σε ευχαριστω για την απαντηση..

Επειδη δεν ξερω, τα 25watt ανα καναλι αρκουν για να οδηγησουν σωστα τα ηχεια???
[DOUBLEPOST=1522506889][/DOUBLEPOST]
Από Ελλάδα δε γνωρίζω αλλά από Κίνα σου έχω λύση https://www.banggood.com/SMSL-AD18-...ml?rmmds=mywishlist&ID=43101&cur_warehouse=CN
Θα τον έχεις και για καλύτερα ηχεία αργότερα. Έχει Bluetooth αλλά καμία άλλη ευκολία. Μπορείς όμως να το συνδέσεις μέσω usb σε laptop, tv box ή ακόμα και smartphone.
αυτον τον ειχα δει κι εγω αλλα δεν εχεια βρει καποιον που να εχει ακουστικη εμπειρια απο το μηχανημα αυτο.
Καπου ειχα διαβασει για αυτον οτι ηταν τιμια αγορα:

https://www.ebay.com/itm/SMSL-Q5-Pr...863346?hash=item36245634b2:g:zS4AAOSwdSRZ8apL

αρα λογικα θα αξιζει το ρισκο η αγορα, σωστα?

Reaction score
4.587
Εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να ήταν φθηνότερος, λόγω Κινέζικης κατασκευής κι όχι πως δεν παίζει καλά. Τον έχω πάνω στο γραφείο μου και οδηγεί δύο monitor audio 2 gold που έχω πάνω από 15 χρόνια, σε nearfield ακροάσεις. Δεν έχω δοκιμάσει το Bluetooth, δεν έχω δοκιμάσει τις ψηφιακές εισόδους του παρά μόνο τη usb σύνδεση με το pc μου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, αναγνωρίζει το σήμα άμεσα (έως και 24/96 από usb), χρησιμοποιώ το SDB που έχει (είναι κάτι σαν loudness και σε μένα ακούγεται σωστό), το τηλεκοντρόλ του είναι καλό και το "γκάζι" που δίνει είναι υπέρ αρκετό (σε nearfield πάντα). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν απενεργοποιείται αν τον ξεχάσεις αναμμένο. Α και σαν headamp δε λέει και πολλά, έχει πάντως και αυτή τη δυνατότητα. Για μένα για τα ηχεία σου είναι αυτό που λέμε "και πολύ τους πάει" ;) Αν θες κάτι άλλο ρωτάς.

Edit: μιλάω για τον AD18, ο Q5 είναι παλιότερο μοντέλο, έχει μικρότερη ισχύ και δεν έχει έξοδο ακουστικών και Bluetooth. Βασικά δεν έχεις λόγο να πάρεις τον Q5.

Reaction score
7.068
Σε ευχαριστω για την απαντηση..

Επειδη δεν ξερω, τα 25watt ανα καναλι αρκουν για να οδηγησουν σωστα τα ηχεια???
[DOUBLEPOST=1522506889][/DOUBLEPOST]
αυτον τον ειχα δει κι εγω αλλα δεν εχεια βρει καποιον που να εχει ακουστικη εμπειρια απο το μηχανημα αυτο.
Καπου ειχα διαβασει για αυτον οτι ηταν τιμια αγορα:

https://www.ebay.com/itm/SMSL-Q5-Pr...863346?hash=item36245634b2:g:zS4AAOSwdSRZ8apL

αρα λογικα θα αξιζει το ρισκο η αγορα, σωστα?
Εγώ έχω στο γραφείο μου το μικρότερο μοντέλο με τα ίδια ηχεία ακριβώς και δένουν πάρα πολύ όμορφα με άκρως εντυπωσιακό ήχο για 200 ευρώ σετ ( ενισχυτή ηχεία ), αλλά βέβαια με πολλή καλή ψηφιακή πηγή.
Τα ηχεία είναι σχετικά ευαίσθητα και κουνάνε, όχι απλά μια χαρά-αλλά- δυό και τρεις χαρές.:D
Για του λόγου το αληθές
29750457_2016981901883469_1968500474_n.jpg

Reaction score
35
Εγώ θεωρώ πως θα έπρεπε να ήταν φθηνότερος, λόγω Κινέζικης κατασκευής κι όχι πως δεν παίζει καλά. Τον έχω πάνω στο γραφείο μου και οδηγεί δύο monitor audio 2 gold που έχω πάνω από 15 χρόνια, σε nearfield ακροάσεις. Δεν έχω δοκιμάσει το Bluetooth, δεν έχω δοκιμάσει τις ψηφιακές εισόδους του παρά μόνο τη usb σύνδεση με το pc μου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, αναγνωρίζει το σήμα άμεσα (έως και 24/96 από usb), χρησιμοποιώ το SDB που έχει (είναι κάτι σαν loudness και σε μένα ακούγεται σωστό), το τηλεκοντρόλ του είναι καλό και το "γκάζι" που δίνει είναι υπέρ αρκετό (σε nearfield πάντα). Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν απενεργοποιείται αν τον ξεχάσεις αναμμένο. Α και σαν headamp δε λέει και πολλά, έχει πάντως και αυτή τη δυνατότητα. Για μένα για τα ηχεία σου είναι αυτό που λέμε "και πολύ τους πάει" ;) Αν θες κάτι άλλο ρωτάς.

Edit: μιλάω για τον AD18, ο Q5 είναι παλιότερο μοντέλο, έχει μικρότερη ισχύ και δεν έχει έξοδο ακουστικών και Bluetooth. Βασικά δεν έχεις λόγο να πάρεις τον Q5.
Κατατοπιστικοτατος, σε ευχαριστω πολυ!
Αν δοκιμασεις το bluetooth καποια στιγμη , πες μου γιατι ειναι η κυρια πηγη που θα ηθελα να συνδεω
και θα με διευκολυνε η γνωμη σου γιατι παιζει δυνατα αυτη η επιλογη.

Εγώ έχω στο γραφείο μου το μικρότερο μοντέλο με τα ίδια ηχεία ακριβώς και δένουν πάρα πολύ όμορφα με άκρως εντυπωσιακό ήχο για 200 ευρώ σετ ( ενισχυτή ηχεία ), αλλά βέβαια με πολλή καλή ψηφιακή πηγή.
Τα ηχεία είναι σχετικά ευαίσθητα και κουνάνε, όχι απλά μια χαρά-αλλά- δυό και τρεις χαρές.:D
Για του λόγου το αληθές
View attachment 93406
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι με εξιταρει το δικο σου setup
γιατι δεν ειχω ακουσει λαμπατο ηχο και θα ηθελα.
Ειδικα τωρα που μου λες οτι εχεις και τα ιδια ηχεια και παιζουν καλα σε αυτα τα watt.
Ενδιαφερουσα εναλακτικη!

Reaction score
7.068
Κατατοπιστικοτατος, σε ευχαριστω πολυ!
Αν δοκιμασεις το bluetooth καποια στιγμη , πες μου γιατι ειναι η κυρια πηγη που θα ηθελα να συνδεω
και θα με διευκολυνε η γνωμη σου γιατι παιζει δυνατα αυτη η επιλογη.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι με εξιταρει το δικο σου setup
γιατι δεν ειχω ακουσει λαμπατο ηχο και θα ηθελα.
Ειδικα τωρα που μου λες οτι εχεις και τα ιδια ηχεια και παιζουν καλα σε αυτα τα watt.
Ενδιαφερουσα εναλακτικη!
Δεν νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις κάτι άλλο με λάμπες ( εκτός από πορτατίφ βέβαια:p ).
Από περιέργεια το πήρα βασικά γιατί τα 127 ευρώ μου φάνηκαν πολύ λίγα και με τη λογική ότι αν δεν παίζει θα είναι ένα μαμάτο φωτιστικό:D
Αλλά 1 χρόνο και βάλε ίσως κελαϊδάει άψογα!!

Z

Zdimis

Guest
MHN ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ "ΕΜΠΟΡΙΚOΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΟΥ 500ΑΡΙΚΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ CLASS D ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤO TDA Operational Amplifier Chips Model:TDA7498E .(ΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ).ΣΤΑ 12 ΤΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ .TRUST ME,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΟΣΟΥ.Αν τον ακουσεις διπλα σε ενισχυτες των 200- 500 ευρω υπάρχει σοβαρη πιθανοτητα να τον προτιμησεις (οπως θα συμβει και με αλλους class d απλά αυτος ειναι καλος για αυτα που ζηταει -τους κλεβεις.
Οσο για τις λάμπες.....ειναι καθολου πρακτικες εχουνε μάπα μπάσσο =στις κατηγοριες κατω απο 1000 ευρω το μπασο ειναι μαλλινο και μια νότα και η αναλυση ειναι για γέλια.Και μη νομισει κανεις οτι θα ριξει γκομενα ,λογω vintage.Παλια αυτα ,ξυπνήσανε τα θυληκά :)

Reaction score
35
MHN ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ "ΕΜΠΟΡΙΚOΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΟΥ 500ΑΡΙΚΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ CLASS D ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤO TDA Operational Amplifier Chips Model:TDA7498E .(ΡΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ).ΣΤΑ 12 ΤΜ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ .TRUST ME,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΟΣΟΥ.Αν τον ακουσεις διπλα σε ενισχυτες των 200- 500 ευρω υπάρχει σοβαρη πιθανοτητα να τον προτιμησεις (οπως θα συμβει και με αλλους class d απλά αυτος ειναι καλος για αυτα που ζηταει -τους κλεβεις.
Οσο για τις λάμπες.....ειναι καθολου πρακτικες εχουνε μάπα μπάσσο =στις κατηγοριες κατω απο 1000 ευρω το μπασο ειναι μαλλινο και μια νότα και η αναλυση ειναι για γέλια.Και μη νομισει κανεις οτι θα ριξει γκομενα ,λογω vintage.Παλια αυτα ,ξυπνήσανε τα θυληκά :)
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! μάλλον εκεί θα καταλήξω...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas