8 Ιανουαρίου 2013 #1 B billgs Μηνύματα 15 Reaction score 0 Ζητείται οικονομικός ενισχυτής 5.1 καναλιών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ψάχνω κάτι που να έχει τα απολύτως βασικά. Θα προτιμούσα ο πωλητής να μπορεί να αποστείλει το προιόν μετά από κατάθεση του ποσού. Προσφορές σε pm Ευχαριστώ και καλή χρονια
Ζητείται οικονομικός ενισχυτής 5.1 καναλιών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ψάχνω κάτι που να έχει τα απολύτως βασικά. Θα προτιμούσα ο πωλητής να μπορεί να αποστείλει το προιόν μετά από κατάθεση του ποσού. Προσφορές σε pm Ευχαριστώ και καλή χρονια
9 Ιανουαρίου 2013 #2 G gbiker Μηνύματα 129 Reaction score 0 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Καλημερα φιλε μου αν θες κοιτα λίγο τον yamaha dsp a2 που δινω .σε αψογη κατασταση με το κουτί του, εκπληκτικο μηχανημα και σημερα ακομη Γιωργος
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Καλημερα φιλε μου αν θες κοιτα λίγο τον yamaha dsp a2 που δινω .σε αψογη κατασταση με το κουτί του, εκπληκτικο μηχανημα και σημερα ακομη Γιωργος
9 Ιανουαρίου 2013 #3 C cls500amg Μηνύματα 69 Reaction score 11 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Εχω τον sony STR DG500 Χρωμα ασημι σε αριστη κατασταση. Σου στελνω Pm
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Εχω τον sony STR DG500 Χρωμα ασημι σε αριστη κατασταση. Σου στελνω Pm
10 Ιανουαρίου 2013 #4 B billgs Μηνύματα 15 Reaction score 0 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Ευχαριστω για τις προσφορες. Με ενδιαφερουν περισσοτερο μηχανηματα μεχρι 100 ευρω.
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Ευχαριστω για τις προσφορες. Με ενδιαφερουν περισσοτερο μηχανηματα μεχρι 100 ευρω.
19 Ιανουαρίου 2013 #5 B billgs Μηνύματα 15 Reaction score 0 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Λόγω ενός τεράστιου άκυρου της τελευταίας στιγμής, αυξάνω το budget και επαναφέρω την αγγελία με πλέον διαφορετικά ζητούμενα: Ψάχνω ενισχυτή/αποκωδικοποιητή 7.1 με μέγιστη τιμή τα 180 ευρώ. Επίσης ψάχνω 2 μικρά ηχεία, κατά προτίμηση jamo ώστε να χαζοταιριάξουν με τα υπόλοιπα, για τον ρόλο των surround back. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μου έκαναν προσφορές μέχρι στιγμής!
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Λόγω ενός τεράστιου άκυρου της τελευταίας στιγμής, αυξάνω το budget και επαναφέρω την αγγελία με πλέον διαφορετικά ζητούμενα: Ψάχνω ενισχυτή/αποκωδικοποιητή 7.1 με μέγιστη τιμή τα 180 ευρώ. Επίσης ψάχνω 2 μικρά ηχεία, κατά προτίμηση jamo ώστε να χαζοταιριάξουν με τα υπόλοιπα, για τον ρόλο των surround back. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μου έκαναν προσφορές μέχρι στιγμής!
21 Ιανουαρίου 2013 #6 B billgs Μηνύματα 15 Reaction score 0 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Ο ενισχυτης βρεθηκε (ευχαριστω Νικο). Μενει τωρα να βρεθει και ενα ζευγαρι ηχεια για surround back.
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) Ο ενισχυτης βρεθηκε (ευχαριστω Νικο). Μενει τωρα να βρεθει και ενα ζευγαρι ηχεια για surround back.
22 Ιανουαρίου 2013 #7 D delfini Μηνύματα 460 Reaction score 2 Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) ριξτε μια ματια και σε αυτον http://www.hifi-pictures.net/amplifiers-home/Philips FR994/amp.htm
Απάντηση: Ενισχυτής 5.1 (Ζήτηση) ριξτε μια ματια και σε αυτον http://www.hifi-pictures.net/amplifiers-home/Philips FR994/amp.htm