Ενισχυτής Sanyo JA 2003

Reaction score
10
Καλησπέρα σε όλους!Πρόσφατα απέκτησα σε αρκετά καλή κατάσταση έναν SANYO JA 2003 νομίζω του 1983.Αν ξέρει κανείς κ θέλει να μου πεί την γνώμη του,ή οτιδήποτε ευχαρίστως,καθώς στο διαδίκτυο βρήκα λίγες πληροφορίες,κυρίως τεχνικά χαρακτηριστικά.Έχω στην κατοχή μου κ έναν JVC A-X30 του 1982 κ είμαι σε δίλλημα..

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Εξαγρηγορο μηχανακι χαμηλης ισχυος ....με ολα οσα προβληματα εχουν τα μηχανηματα αυτης της ηλικιας και εκεινης της εποχης ...Καθαρισμενο συντηρημενο με αλλαγμενους πυκνωτες σωστα ρυθμισμενο δεμενο με συχρονα μικρα ηχεια το πιθανοτερο μεγαλης ευαισθησιας θα σου προσφερουν ενα γεματο εξαιρετικα γλυκο και ξεκουραστο ακουσμα ...Μεχρι εκει ομως τιποτα παραπανω .

Με εκτιμηση
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
Sorry ξεχασα τον JVC .... o JVC που εχεις ειναι "Super A " καμμια απολυτως σχεση με ταξη Α αλλα ναι πραγματι εχει μια ιδιομορφη υπογραφη και γενικα ενα πολυ καλο σετ χρωματων και χαρακτηρα . Στην ουσια κατι τετοιο σημερα δεν μπορεις να ακουσεις ειναι τεχνολογια που δεν εχει προχωρησει .
Ο JVC ειναι μεγαλυτερος απο τον Sanyo σε ισχυ και εχει σαφως καλυτερο phono stage και προενισχυτη μεσα του .
Το κακο ειναι οτι και οι δυο θα εχουν θεματα σε αυτη την ηλικια και ο πιο επικυνδυνος ειναι ο JVC γιατι εχει θεματα σε πυκνωτες που σημαινει οτι αν τον αφησεις μεχρι να βγαλει καποια ζημια καραμπινατη ( γιατι και τωρα μαλλον δεν θα παιζει και πολυ σωστα ) θα υπαρχει παντα ο κινδυνος να καουν τα ολοκληρωμενα VC5022 που κανουν την SuperA τα οποια δεν υπαροχυν πουθενα η πανακριβα μεταχειρισμενα στο Ebay απο καποιο καμμενο μηχανημα κατα τα αλλα .

Αρα γενικα ο Σανυο ειναι μικροτερος φτωχοτερος και πιο απλος ο JVC ειναι μεγαλυτερος μαλλον καλυτερος ενω και οι δυο σε αυτη την ηλικα θα ειναι κουρασμενοι .

Με εκτιμηση
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
10
Ποιο είναι το δίλλημα σου;
Καλησπέρα φίλε μου,το δίλλημά μου ποιός απο τους 2 ενισχυτές θα μείνει σπίτι,λόγω χώρου..Κανένας πάντως απο τους 2 δεν είναι ο βασικός ενισχυτής του συστηματός μου.
[DOUBLEPOST=1489349784][/DOUBLEPOST]
Sorry ξεχασα τον JVC .... o JVC που εχεις ειναι "Super A " καμμια απολυτως σχεση με ταξη Α αλλα ναι πραγματι εχει μια ιδιομορφη υπογραφη και γενικα ενα πολυ καλο σετ χρωματων και χαρακτηρα . Στην ουσια κατι τετοιο σημερα δεν μπορεις να ακουσεις ειναι τεχνολογια που δεν εχει προχωρησει .
Ο JVC ειναι μεγαλυτερος απο τον Sanyo σε ισχυ και εχει σαφως καλυτερο phono stage και προενισχυτη μεσα του .
Το κακο ειναι οτι και οι δυο θα εχουν θεματα σε αυτη την ηλικια και ο πιο επικυνδυνος ειναι ο JVC γιατι εχει θεματα σε πυκνωτες που σημαινει οτι αν τον αφησεις μεχρι να βγαλει καποια ζημια καραμπινατη ( γιατι και τωρα μαλλον δεν θα παιζει και πολυ σωστα ) θα υπαρχει παντα ο κινδυνος να καουν τα ολοκληρωμενα VC5022 που κανουν την SuperA τα οποια δεν υπαροχυν πουθενα η πανακριβα μεταχειρισμενα στο Ebay απο καποιο καμμενο μηχανημα κατα τα αλλα .

Αρα γενικα ο Σανυο ειναι μικροτερος φτωχοτερος και πιο απλος ο JVC ειναι μεγαλυτερος μαλλον καλυτερος ενω και οι δυο σε αυτη την ηλικα θα ειναι κουρασμενοι .

Με εκτιμηση
Σακης Πετροπουλος

Με εκτιμηση
Σακης Πετροπουλος
Κύριε Πετρόπουλε,σας ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας κ τις πληροφορίες σας!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp