Ενισχυτης και Woofer

Reaction score
0
Παιδια θελω να ρωτισω ... εχω κανει τελικα ενα SubWoofer αυτοενισχυομενο 150 watt... εχω εναν ενισχυτη εξωτερικο ο ποιος ενωνεται στην κονσολα και ειναι 600 watt και εχω δυο ηχεια τα οποια ειναι 300 watt το ενα ....
δηλαδη τα ηχεια πιανουν ολα τα watt του ενισχυτη ... αν βαλω και το αυτοενισχυομενο subwoofer υπαρχει περιπτοση ο ενισχυτης να καει απο τα παραπανω watt ;;;;; μηπως επιδη ειναι αυτοενισχυομενο το subwoofer δεν θα ποιανει καθολου watt στον ενισχυτη ;;;;; Δηλαδη να ειναι συνδεδεμενα ολα και να ποιανουν ολα 600 watt ...
ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ;;;;;;;; το αυτοενισχυομενο sub θα πιανει κανονικα στον ενισχυτη 150 watt ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν θελω να κανω καμια βλακεια

Reaction score
0
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα αυτοενισχυομενα ηχεια / subwoofer ποιανουν watt σε ενισχυτη ;;;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οχι , θα πρέπει να του δώσεις μόνο σήμα απ την κονσόλα .
An το sub δεν έχει crossover δικό του , πρέπει η κονσόλα να έχει έξοδο χαμηλών συχνοτήτων.

Reaction score
0
Οχι , θα πρέπει να του δώσεις μόνο σήμα απ την κονσόλα .
An το sub δεν έχει crossover δικό του , πρέπει η κονσόλα να έχει έξοδο χαμηλών συχνοτήτων.

αααα οκ .. μονο που το θελω για τον ενισχυτη (sorry που ειπα κονσολα ενωουσα μικτης) ο μικτης εχει μονο rca
και ο Subwoofer Plate Amplifier εχει xlr και speakon ... ο ενισχυτης ομως εχει και xlr και speakon οποτε με βολευει μονο ο ενισχυτης

αλλα αυτο για το crossover δεν το επιασα ... εχω βαλει εναν ενισχυτη ο οποιος ειναι για sub (Subwoofer Plate Amplifier) ... θα χρειαστι να βαλω και cross over ;;;

Last edited:

Reaction score
0
θα χρειαστει να βαλω crossover για το sub μου ;;;;;;;;;;;;;;; .... εχει ειδη εναν Subwoofer Plate Amplifier πανω στο κουτι

Reaction score
0
το sub συναρμολογειτε ακομα .... οσο για το μικτη σε λιγο θα την ανεβασω..... γιατι ομως να μην συνδεθει στον ενισχυτη ;;; .. θα υπαρξει καποιο προβλημα ;;

Reaction score
0
βασικα εχω και εναν μεικτη που δεν τον πολυ χρησιμοποιο και οποτε το χρησημοποιο τον ενονω με τον ενισχυτη με rca o συγκεκριμενος μικτης εχει εξοσους για xlr ..... λες να αρχισω να χρησοποιο αυτον pacific dj246 ; αλλα δεν ξερω αν τα xlr και τα jack δουλεβουν .... αλλα τα χριστουγεννα θα αγορασω την Behringer Xenyx 1024 usb

Attachments

Reaction score
0
τι λες για τον pacific dj-246 (τον δευτερο μικτη) ; θα το παιρνει το sub ;;
;;;;;;;;;;

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οχι usb βρε , sub!
Eίναι θαμπή η φωτό.

Με λίγα λόγια.
Το woofer έχει ενισχυτή και πρέπει να πάρει μόνο προενίσχυση (έξοδο rca απ τον μίκτη).Υπάρχει αντάπτορας που κάνει το rca xlr.
Στον ενισχυτή θα συνδεθούν μόνο τα ηχεία.

Reaction score
0
γραφω γρηγορα οποτε ειμαι δικιολογημενος....... οποτε το sub στον ενισχυτη ακυρο ! απο τον πρωτο τον μικτη (stanton m201) δεν μπορω γιατι θα το ενονω στον μεγαλο μικτη (pacific dj-246) (με rca για να εχω και τα deck/cd players) ... αρα μπορω μονο απο τον μεγαλο (το οποιο θα χρησιμοποιο σαν την κονσολα μιας και εχει θηρες για μικρωφονα) ..... ///αλα για το sub λεω καλυτερα οχι το rca με τον ανταπτορα\\\ ...αν δουλεβουν τα xlr η τα jack δεν χρειαζετε να αγορασω παραπανισιω καλωδιο...... κατευθειαν απο τον μεγαλο μικτη (pacific dj-246) στο sub μεσο του xlr η το jack...... αν δεν δουλεβουν η θηρες τοτε αυτο που ειπες

Reaction score
0
τωρα που το δοκιμασα το μεγαλο μικτη δουλευουν η θηρες αλλα δεν εχει θεση για woofer ... ειπες οτι θα χρειαστει στο αυτοενισχυομενο ενα crossover .... γιατι αφου εχει ειδη ενα subwoofer table amplifier πανω το κουτι ... γιατι και το crossover ;;;;;; δεν θα ακουγετε σαν woofer ;;;; θα ακουγετε σαν ηχειο αλλα λιγο ποιο χωντρα ;;;;;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef