Ενισχυτης no name?

Reaction score
0
Ξερει κανεις να μου πει τι μαρκα ειναι ο συγκεκριμενος? Δεν ειναι συνδεδεμενος,αλλα λειτουργει. Αξιζει να τον συνδεσω στα νεα ηχεια που θα βαλω?

Εδω ειναι το χαλασμενο kenwood(το κουμπι το εβγαλα ,γιατι νομιζα οτι ειχε κολλησει το radio cd ,επειδη ηταν κολλημενο)

Εδω ειναι τα πισω ηχεια στην εταζερα. Ουτε αυτα ειναι συνδεδεμενα και σκεφτομαι να τα πεταξω...

Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στο pioneer 4900IB,σε ηχεια Pioneer - TS-E130Ci και θα συνδεσω και τον ενισχυτη. Ακουω διαφωνιες :114:

Reaction score
49
Απάντηση: Ενισχυτης no name?

Ξερει κανεις να μου πει τι μαρκα ειναι ο συγκεκριμενος? Δεν ειναι συνδεδεμενος,αλλα λειτουργει. Αξιζει να τον συνδεσω στα νεα ηχεια που θα βαλω?

Εδω ειναι το χαλασμενο kenwood(το κουμπι το εβγαλα ,γιατι νομιζα οτι ειχε κολλησει το radio cd ,επειδη ηταν κολλημενο)

Εδω ειναι τα πισω ηχεια στην εταζερα. Ουτε αυτα ειναι συνδεδεμενα και σκεφτομαι να τα πεταξω...

Μεχρι στιγμης εχω καταληξει στο pioneer 4900IB,σε ηχεια Pioneer - TS-E130Ci και θα συνδεσω και τον ενισχυτη. Ακουω διαφωνιες :114:
Κάλεσε την πυροσβεστική για καλό και για κακό!!! :137: :138:

Βάλε την πηγή και το σετ εμπρός ηχείων.
Δοκίμασε να παίξεις με τον ενισχυτή της πηγής αρχικά γιατί πιθανότατα να σου αρέσει το αποτέλεσμα.
Δοκιμαστικά (μετά από 2-3 βδομάδες για να στρώσουν και τα ηχεία) βάλε και τον ενισχυτή για να δεις αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.....

Δεν ξέρω ποιος ενισχυτής είναι.....
Η πρώτη εντύπωση μου ήταν πως πρόκειται για κάποιο παλιό Rockford Fosgate
Aλλά εκείνοι είχαν τις ψύκτρες σε ανάποδη φορά....
Θα ξαναψάξω, αργότερα

Reaction score
25.503
rockford punch 50 απο το μεγεθος του.
ψοφιμακι επωνυμο που ειχαν το θρασος να το πουλανε ακριβα παλια πριν 10 χρονια.
βεβαια σιγουρα πιο δυνατος απο τον ενισχυτη μιας πηγης , δοκιμαζεις διαλεγεις και παιζεις.
αυτο το μηχανακι ηταν στη μοδα οταν γενικα η rockford πουλαγε αμερικανιλα , ειχε πολλα μαγαζια στην ελλαδα που κατεβαζανε αυτοκινητα στους διαγωνισμους (ναι τοτε γινοντουσαν αρκετοι). πρεπει να ειναι μοντελο 96-98.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ενισχυτης no name?

Κάλεσε την πυροσβεστική για καλό και για κακό!!! :137: :138:

Βάλε την πηγή και το σετ εμπρός ηχείων.
Δοκίμασε να παίξεις με τον ενισχυτή της πηγής αρχικά γιατί πιθανότατα να σου αρέσει το αποτέλεσμα.
Δοκιμαστικά (μετά από 2-3 βδομάδες για να στρώσουν και τα ηχεία) βάλε και τον ενισχυτή για να δεις αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.....

Δεν ξέρω ποιος ενισχυτής είναι.....
Η πρώτη εντύπωση μου ήταν πως πρόκειται για κάποιο παλιό Rockford Fosgate
Aλλά εκείνοι είχαν τις ψύκτρες σε ανάποδη φορά....
Θα ξαναψάξω, αργότερα
Eβαλα σημερα το pioneer 6000UB , αλλα τον ενισχυτη οχι. Παιζουν και τα πισω ηχεια και μπορω να πω οτι παιζει καλυτερα απο πριν. Πολλοι λενε οτι η πηγη δεν παιζει ρολο,αλλα εγω ειδα διαφορα σε σχεση με την παναρχαια kenwood.

Aυτο που με προβληματιζει ειναι οι σταθμοι. Δεν πιανει το ιδιο καλα τους σταθμους. Γιατι αραγε? Εχει βεβαια καποιες ρυθμισεις(100mhz,af) που δεν τα εχω ''πειραξει'' ακομα. Υπαρχει περιπτωση να πιανει καλυτερα?

Τον ενισχυτη δεν τον εβαλα. Το παληκαρι μου ειπε οτι ηταν για το subwoofer ο ενισχυτης και δεν τον συνδεσε.

Reaction score
49
Απάντηση: Ενισχυτης no name?

Τα Pioneer δεν έχουν πολύ καλό δέκτη......
Μάλλον προς το μέτριο παίζουν σαν δέκτες.....
Δοκίμασε κάποια στιγμή μια καλύτερη κεραία (ή και κάποιον μικρό ενισχυτή σήματος).
Που έχεις την κεραία?
Έχεις την μεγάλου μήκους της μαμάς?
Ή την έχεις αλλάξει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ενισχυτης no name?

Τα Pioneer δεν έχουν πολύ καλό δέκτη......
Μάλλον προς το μέτριο παίζουν σαν δέκτες.....
Δοκίμασε κάποια στιγμή μια καλύτερη κεραία (ή και κάποιον μικρό ενισχυτή σήματος).
Που έχεις την κεραία?
Έχεις την μεγάλου μήκους της μαμάς?
Ή την έχεις αλλάξει?
Την μαμα κεραια στην οροφη εχω. Για τον ενισχυτη σηματος το σκεφτομαι να βαλω...

Το μονο που εκανα ειναι να βαλω το BSM(μνημη σταθμων ισχυρου σηματος) οπου οντως πιανει 6 σταθμους καμπανα,αλλα στο παναρχαιο kenwood καποιοι σταθμοι οπως ο 88.3 επιαναν καλα και τωρα πιανουν μετρια.

Ποσο κανει ενας ενισχυτης σηματος και μια καλη κεραια?

Reaction score
0
Τελικα εφταιγαν οι ρυθμισεις για τους σταθμους. Μολις το γυρισα στα 50mhz επιαναν καμπανα οι σταθμοι

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster