Ενισχυτη για Monitor Audio RX6

Reaction score
296
Πρόσφατα προχώρησα στην μερική αναβάθμιση του συστήματός μου αγοράζοντας τα monitor audio rx6. Για την ώρα παίζουν με εναν HARMAN KARDN 3390 αλλά ζορίζεται... για να ακούσω σχετικά δυνατά τον ανεβαζω πανω απο το μισο.
Ποιον ενισχυτή θα μου προτείνατε για να τον ταιριάξω?
Ευχαριστώ

Reaction score
4.421
Απάντηση: Ενισχυτη για Monitor Audio RX6

κράτησε τον και πάρε κανένα μετχσμενο τελικό!

Reaction score
0
εγώ τα παίζω με ένα naim night 5i. Με το volume στη μέση σε σπίτι αντίστοιχο των ηχείων κάνεις πάρτυ. Γενικά χωρίς να τα έχω ακούσει με άλλον νομίζω ότι ταιριάζουν και στον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Reaction score
296
Re: Απάντηση: Ενισχυτη για Monitor Audio RX6

κράτησε τον και πάρε κανένα μετχσμενο τελικό!
Και εγω εχω κανει αυτη τη σκεψη αλλα τον εχω ηδη υποσχεθει δωρο στον αδερφο μου με ενα ζευγαρι Dali που ειχα.
Παντως ειμαι θετικος σε μεταχειρισμενα

Reaction score
296
εγώ τα παίζω με ένα naim night 5i. Με το volume στη μέση σε σπίτι αντίστοιχο των ηχείων κάνεις πάρτυ. Γενικά χωρίς να τα έχω ακούσει με άλλον νομίζω ότι ταιριάζουν και στον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
σε τι τιμη βγηκε ο 5ι αν επιτρεπεται? Ο Harman θεωρειται 2χ80 και ο ΝΑΙΜ 2χ55 νομιζω. Τον ειχα πετυχει μεταχειρισμενο αλλα η ισχυ του με τρομαξε και αποσυρθηκα (αν και πιστευω οτι ο ΝΑΙΜ θα παιζει δυνατοτερα τα 2χ80 του HARMAN ειναι πετσινα). Το προβλημα με τα πριμα που ανεφερες σε νημα σου παραμενει?

Reaction score
0
στο 1000ρικο θα τον βρεις χωρίς να ψάξεις και είναι 2χ50 όσο και αν ακούγονται λίγα είναι απολύτως ικανά. Όσο για το θέμα αυτό που άκουγα ήταν κατά κοινή ομολογία και άλλων ζευγαριών αυτιών ένα υπερβολικό σώμα στα 'σ' και αυτό όχι σε όλες τις παραγωγές. Σε μέτρηση που έκανε φίλος μου ηχολήπτης με pro εχοπλισμό είδαμε προς μεγάλη έκπληξη όλων πως τα ηχεία στο χώρο μου και με αυτο το set up παίζουν σχεδόν flat πάνω από τα 2k...

Reaction score
50

Τα άκουσα με τον Creek Evo μου και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.
Τώρα για πολύ υψηλές στάθμες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά φάνηκε να τα οδηγεί μια χαρά.

Reaction score
296
Εχω πετυχει αναφορες απο συνφορουμιτες οτι βγαινει στα 600 ευρω. μολις πηρα τηλ την αντιπροσωπεια και μου ειπαν 686. υπαρχει και αλλος μεταπωλητης?

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Ενισχυτη για Monitor Audio RX6

Εχω πετυχει αναφορες απο συνφορουμιτες οτι βγαινει στα 600 ευρω. μολις πηρα τηλ την αντιπροσωπεια και μου ειπαν 686. υπαρχει και αλλος μεταπωλητης?
Υποθέτω οτι λες για τον creek μιας και ο ΝΑΙΜ πάει στο χιλιάρικο.
Οι αντιπροσωπία δίνει πάντα τιμή καταλόγου, για street price δες το skroutz όπου θα βρεις τιμές κοντά στα 600.
Εγώ τον είχα πάρει από το
http://www.studiohi-fi.gr/
O Χρήστος είναι εξαίρετο παιδί πάρε ένα τηλ

ΥΓ τώρα αν δεν σε πειράζει μεταχειρισμένος με βάζεις σε σκέψεις χεχε :135:

Reaction score
296
και στο studio hifi στα 680 ειναι ο evo .
αναμεσα στους Yamaha s100, xtz class A d100, denon 1510, musical fidelity m3i?
στη δικη μου προτιμηση ειναι με τη σειρά που τους αναφερω, λογω και ποιοτητας κατασκευης.
αδυνατον βεβαια να μεταφερω τα ηχεια μου σε ολα αυτα τα μαγαζια για να τους ακουσω. γενικα τους demo τους δανειζουν? μια φορα το προτεινα σε μαγαζι και εισεπραξα ενα ωραιοτατο "οχι".

Reaction score
9

Κάποια μαγαζιά δίνουν demo μηχανήματα υπό προυποθέσεις. Εμένα μου είχαν ζητήσει την ταυτότητά μου (να την κρατήσουν ως εγγύηση ότι θα επιστρέψω το μηχάνημα) αλλά δεν δέχτηκα. Άλλους πάλι αυτό δεν τους πειράζει. Από τα παραπάνω μηχανήματα πιστεύω ο αντιπρόσωπος της Musical Fidelity πρέπει να δανείζει demo. Για τους λοιπούς δεν γνωρίζω πρέπει να το ψάξεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590
Members
38.473
Νεότερο μέλος
nickger