Ενοικιάζεται Σπίτι Για Μουσικο-σινεφιλ!!!

Reaction score
0
...Αυτές τις μέρες ελευθερωνεται το διαμέρισμα που βρίσκεται κάτω απο το δικό μου και μιά που το κτίριο έχει ουσιαστικά μόνο δυό διαμερίσματα,το δικό μου και αυτό που σας λέω,είπα να το αναφέρω μήπως κάποιος φίλος ενδιαφέρεται.Αυτό το κτήριο δεν έχει επαφή μα άλλα δίπλα!!!και έτσι όποιος απο το forum το ενοικιάσει έχοντας και εμένα απο επάνω θα μπορούμε μαζί δίχως πρόβλημα να ακούμε σε στάθμες,απαγορευτικές για πολλούς ανθρώπους και ώρες!!Είναι ένα πολύ όμορφο διαμερισματάκι 70τ.μ σε καινούργι κτίριο,στην περιοχή Ηρακλείου με σύνορα Πεύκης και σε πολύ καλή και ήσυχη περιοχή.Το ενοίκιο δε είναι πολύ καλό για αυτό το σπίτι και αυτη την περιοχή.Οχι...μίζες δεν παίρνω,απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ καλό να έρθει κάποιος δικός μας εδώ!!Οποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας μου το ζητήσει σχετικά σύντομα,γιατί έτσι και αλλοιώς το σπίτι θα ενοικιαστεί έυκολα.   :roll:

Reaction score
0
Re: Ενοικιάζεται σπίτι Για Μουσικο-σινεφιλ!!!

...Αυτές τις μέρες ελευθερωνεται το διαμέρισμα που βρίσκεται κάτω απο το δικό μου και μιά που το κτίριο έχει ουσιαστικά μόνο δυό διαμερίσματα,το δικό μου και αυτό που σας λέω,είπα να το αναφέρω μήπως κάποιος φίλος ενδιαφέρεται.Αυτό το κτήριο δεν έχει επαφή μα άλλα δίπλα!!!και έτσι όποιος απο το forum το ενοικιάσει έχοντας και εμένα απο επάνω θα μπορούμε μαζί δίχως πρόβλημα να ακούμε σε στάθμες,απαγορευτικές για πολλούς ανθρώπους και ώρες!!Είναι ένα πολύ όμορφο διαμερισματάκι 70τ.μ σε καινούργι κτίριο,στην περιοχή Ηρακλείου με σύνορα Πεύκης και σε πολύ καλή και ήσυχη περιοχή.Το ενοίκιο δε είναι πολύ καλό για αυτό το σπίτι και αυτη την περιοχή.Οχι...μίζες δεν παίρνω,απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ καλό να έρθει κάποιος δικός μας εδώ!!Οποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας μου το ζητήσει σχετικά σύντομα,γιατί έτσι και αλλοιώς το σπίτι θα ενοικιαστεί έυκολα.   :roll:

Reaction score
50
Άρε Γιάννη... δυστυχώς δεν είναι πολύ καλό το timing για μένα, αλλιώς η πρόταση φαίνεται ιδιαίτερα δελεαστική!

Reaction score
7
και σε πολύ καλή και ήσυχη περιοχή

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οταν λειπει απο το σπιτι ο Γιαννης...

Ειλικρινα... προτιμας καποιον απο εδω μεσα μουσικοταινιοφιλο ή π.χ. .... (εντελως τυχαια) την Παολα?

(Σε τετοια περιπτωση ο Γενικος θα μετακομισει σπιτι σου) :mrgreen:

Reaction score
49
.....και έτσι όποιος απο το forum το ενοικιάσει έχοντας και εμένα απο επάνω θα μπορούμε μαζί δίχως πρόβλημα να ακούμε σε στάθμες,απαγορευτικές για πολλούς ανθρώπους και ώρες!!  :roll:

Γιάννη, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να βλέπετε ταινίες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ώρες?
Και σε ΥΨΗΛΕΣ στάθμες?
Χμμμμ............
Ενδιαφέρον.
Θα έχουμε τον πρώτο πόλεμο δηλώσεων στο AVsite.......... :roll: :mrgreen:

Εγώ δεν θα ερχόμουν πάντως γιατί κάθε πρωι θα μου "κοπάναγες" ότι έχεις καλύτερο βιντεοπροβολέα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Γιώργο μου ,χρειάζετε και ερώτημα...φυσικά και την Πάολα!!!!!
Γιαννάκη έλα εσύ εδώ και θα σου πάρω δώρο έναν παπαγάλο που έχω δεί και λέει συνέχεια :infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous-infocus-infocous- :mrgreen:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm