Ενσυρματο και ασυρματο ρουτερ μαζι?

Reaction score
0
Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας. Εχω ενα ασυρματο ρουτερ σε ενα δωματιο
και θελω να βαλω σε ενα αλλο ενα ενσυρματο. Να τονισω οτι η τηλεφωνικη
γραμμη μου ειναι ISDN. Τι πρεπει να κανω? Εχω προσπαθησει τα παντα.
Νομιζω οτι πρεπει να γινει κατι με τα splitters αλλα πηγαινω στα τυφλα
καθως ειμαι ανιδεος απο αυτα.

Αν γινεται πειτε μου τι χρειαζεται να κανω!

Reaction score
88
Για ποιό λόγο θέλεις να βάλεις 2 ρούτερ;;;Με μία σύνδεση και έναν κωδικό σε μια γραμμή μπορείς να βάλεις μόνο 1. Κάποια μπορούν να μπούνε και σαν δεύτερα και παίζουν το ρόλο του αναμεταδότη και μόνο.
Εξήγησε λίγο ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και για ποιόν λόγο.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενσυρματο και ασυρματο ρουτερ μαζι?

Ξερω ειναι λιγο περιεργο αυτο που θελω να κανω. Εχω λοιπον σε ενα υπνοδωματιο
ενα ασυρματο ρουτερ αλλα θελω να βαλω εκει ενα ενσυρματο για λογους ακτινοβολιας.
Θελουν ομως να μπαινουν και αλλοι στο σπιτι στο Ιντερνετ και γι αυτο προσπαθω να
βαλω ενα ασυρματο ρουτερ στο σαλονι για να βολευονται ολοι. Στο
υπνοδωματιο δεν εχει σχεδον καθολου σημα αν χρησιμοποιω το ασυρματο απο το σαλονι.

Αν βγαινει ακρη ελπιζω σε καποια βοηθεια! :) :)

Reaction score
88
Το ασύρματο είναι καλά να μην βρίσκετε στο υπνοδωμάτιο, οπότε σωστά το βλέπεις. Αλλά η λύση είναι να περάσεις ένα καλώδιο από το ασύρματο ρούτερ μέχρι το υπνοδωμάτιο. Αν έχεις δύο ρούτερ τότε θα πρέπει να χρησιμοποιείς ή το ένα ή το άλλο. Δεν ξέρω 1000 τα εκατό αν μπορούν να δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Οπότε αν δεν μπορείς να περάσεις καλώδιο τότε θα πρέπει όταν έχεις ανοιχτό το ένα να κλείνεις το άλλο.

Reaction score
44
Λοιπόν βάζεις το ασύρματο στο σαλόνι,από μία από τις εξόδους RJ45 που έχει από πίσω συνδέεις ένα home plug στην μπρίζα και από την μπρίζα στο υπνοδωμάτιο με ένα άλλο home plug παίρνεις ενσύρματα πλέον γραμμή για internet.

Reaction score
88
Σωστό και αυτό. Το έχει δοκιμάσει κανείς το home plug; Με ενδιαφέρει και εμένα μια λύση σαν και αυτή. Τί ταχύτητα έχει (για μεταφορά av υλικού);

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενσυρματο και ασυρματο ρουτερ μαζι?

Λοιπόν βάζεις το ασύρματο στο σαλόνι,από μία από τις εξόδους RJ45 που έχει από πίσω συνδέεις ένα home plug στην μπρίζα και από την μπρίζα στο υπνοδωμάτιο με ένα άλλο home plug παίρνεις ενσύρματα πλέον γραμμή για internet.
Moυ φαινεται ειναι η μοναδικη λυση αυτη απλα ηθελα να αποφυγω
αν γινοταν να τραβαω καλωδια και να τρυπαω τοιχους. Αυτο θα
κανω μαλλον. Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια! :107:

Reaction score
0
Πρόσεχε τι συσκευή home plug θα πάρεις σε περίπτωση που έχεις τριφασικό ρεύμα.
Δε νομίζω να παίζουν όλα σε τριφασικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενσυρματο και ασυρματο ρουτερ μαζι?

Μια αλλη ερωτηση. Μπορω να βαλω το ασυρματο ρουτερ στο σαλονι και να τραβηξω
καλωδιο earthnet ή RJ45 (δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται) και να το συνδεσω απευθειας
στον υπολογιστη στο αλλο δωματιο? Δουλευει ετσι? Χωρις να χρησιμοποιησω Home plug
δηλαδη.

Reaction score
44
Μια αλλη ερωτηση. Μπορω να βαλω το ασυρματο ρουτερ στο σαλονι και να τραβηξω
καλωδιο earthnet ή RJ45 (δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται) και να το συνδεσω απευθειας
στον υπολογιστη στο αλλο δωματιο? Δουλευει ετσι? Χωρις να χρησιμοποιησω Home plug
δηλαδη.
oui

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός