Εντοπισμός αυτοκινήτου.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Καλό θα είναι να δούμε αυτό το θέμα.
Στο δικό μου έχω συνδρομή με εταιρεία. Κόστος περίπου 10 euro τον Μήνα.
Οι ευκολίες που έχω είναι:
α. Εντοπισμός του αυτοκινήτου.
β. Ακριβείς θέση του .
γ. Ιστορικό κινήσεων.
δ. Σε περίπτωση που ενεργοποιείται ο συναγερμός, έρχεται ειδοποίηση στο mail μου.

Υπάρχει κάτι χωρίς συνδρομή. Που και που μου έρχονται διαφημίσεις για ειδικά μηχανάκια κλπ.

Reaction score
206
Στα παλαιά μου αυτοκίνητα έχω βάλει ένα air tag που παίζει με το iphone μου.
Χωρίς συνδρομή, αλλαγή μπαταρίας ανά 8-10 μήνες και κρυμμένα στο χώρο του καπό να μη φαίνονται.

Δεν έχουν gps να εκπέμπουν συνεχώς, αλλά είναι κάτι πολύ αξιόπιστο που δίνει στίγμα .

Reaction score
2.748
Ψάξε για gps tracker, είχα στο mercedes κρυμμένο στο Πορτ μπαγκαζ συνδεδεμένο στην τροφοδοσία του αυτοκινήτου και μου έστελνε SMS (όταν το είχα ενεργοποιημένο εννοείται) κάθε φορά που έπαιρνε μπροστά η μηχανή καθώς και το που βρίσκεται το αυτοκίνητο, είχε GPS και κάρτα SIM.

Reaction score
206
Υπαρχουν πολλα, δεν εχω προσωπικη αποψη.

Να αναφερω ενα αξιοσημειωτο γεγονος.
Πριν 3 μηνες κλεψανε ενα καινουργιο μηχανακι Beverly ενος φιλου. Του ειχε βαλει στην ποδια κρυμμενο ενα airtag με το που το πήρε. Μετά από μια εβδομάδα αγοράς, ένα πρωι που ξύπνησε ελειπε το μηχανάκι και το εντοπισε στα 3 τετραγωνα απο το σπιτι του. Πηγε και το βρηκε κουκουλωμενο παρκαρισμενο με σπασμενο τιμονι. Αφου φωναξε την αστυνομια, η απορια του ηταν γιατι το παρατησαν σε κοντινη αποσταση και δεν το πηρανε. Η αστυνομία τον ενημερωσε οτι πλεον εχουν ψιλιαστει οτι πολλα οχηματα φερουν gps ή air tags, τα αφήνουν για 2-3 ημέρες επίτηδες κάπου και αν εξακολουθούν να βρίσκονται παρατημένα, τότε συνειδητοποιούν ότι δεν παρακολουθούνται και τα εξαφανίζουν.

Reaction score
2.748
Ψάξε για gps tracker, είχα στο mercedes κρυμμένο στο Πορτ μπαγκαζ συνδεδεμένο στην τροφοδοσία του αυτοκινήτου και μου έστελνε SMS (όταν το είχα ενεργοποιημένο εννοείται) κάθε φορά που έπαιρνε μπροστά η μηχανή καθώς και το που βρίσκεται το αυτοκίνητο, είχε GPS και κάρτα SIM.

edit: Το βρήκα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Από ότι κατάλαβα, για να λειτουργεί σωστά το σύστημα, πρέπει να υπάρχει κάρτα sim στο όχημα.
Αρα δεν υπαρχει διαφορά κόστους στην περίπτωση μου. Μια κάρτα sim απαιτεί συνδρομή τουλάχιστον ίδια με το δικό μου κόστος.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
5€ για κάρτα με ίδιο αριθμό.
Τον μήνα εννοείται.. Καλά ακούγεται. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κάμερα πχ?

Όταν λες τον ίδιο αριθμό? Δηλαδή του κινητού μου ταυτόχρονα ? (δύο συσκευές με τον ίδιο αριθμό)?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.805
Όταν λες τον ίδιο αριθμό? Δηλαδή του κινητού μου ταυτόχρονα ? (δύο συσκευές με τον ίδιο αριθμό)?
Ναι.

Έχω πολλά χρόνια 2 SIM με το ίδιο νούμερο, δωρεάν, αλλά δεν λειτουργούν σωστά ταυτόχρονα.
Με το MultiSIM πληρώνεις μεν, αλλά λειτουργούν ανεξάρτητα.

Έχει και η Vodafone κάτι αντίστοιχο.

Τα δικά μας αυτοκίνητα έχουν δική τους SIM, πάντα ξέρεις πού είναι.

1757930610890.jpeg

1757930638867.jpeg

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
16.961
Επειδή είχα και γω τέτοιο, ήθελε κάρτα SIM για να στέλνει τοποθεσία, οπότε πάλι 10+€ τα θέλει τον μήνα.
Υποψιάζομαι πως ο Vakis2000 θέλει να γλυτώσει το 10άρικό που λέει στο #1.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.550
Λογικα αυτό που αναφέρει ο Zizik είναι η λύση στο θέμα. Με 5,5;ευρώ μόνο.
Ποιο μηχανάκι θα συστήνατε ?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος