Εντυπωσεις απο το audyssey xt 32

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Σημερα βρεθηκα στον χωρο του Μακη για να ρυθμισω το συστημα του,
ειχα την τυχη
στον ιδιο χωρο με σχεδον τα ιδια συνοδα , να ξαναεχω ακουσει- βαλει τα χερια μου , οποτε ειχε οτι πιο αντικειμενικο σαν μετρο συγκρισης.
Το 32αρι , με το καλημερα, σε υποχρεωνει να φερει σταθμικα το σαμπ,
δυστυχως η αγνοια του κοσμου , υποχρεωνε τις προηγουμενες γενιες του audyssey
σε λαθος αποτελεσματα (οσο αφορα τις σταθμες του σαμπ) .
Αμεσως μετα μετρα τον χωρο, οι αποστασεις - σταθμες
(πλην κεντρικου= καθαρα γουστο τα λιγα db παραπανω) ,
ολα σωστα .
Οσο αφορα τον χωρο του μακη πλεον τρεχει με 2 sub klipsch thx U2
και εχει σαν αποτελεσμα , οταν ερειξα καμποσες συχνοτητες απο 50-80 κυκλους
αναλογα με την συχνοτητα , ο χωρος συντονιζε υποδειγματικα,
βεβαια μιλαμε για μεγαλες σταθμες,
Επιτελους απο οσες φορες ακουσα το συστημα
τα περιφεριακα του ηχεια δηλωνουν παρων ,
και δεν μιλαω μονο περι ρυθμισεων αλλα και συσκευων που παρελασαν απο το χωρο του, εστω και για δοκιμες.Τιποτα δεν εκανε (ειδικα τα back) να κελαιδανε ετσι.
Η αρθρωση των διαλογων ,το ανεβασμα των <ψηλων> εφφε,
και το απλωμα του ηχου , (ειδικα τοσο κοντα στα lcr) ηταν κατι το απολαυστικο.
Οι διαφορες που ακουσα (οσο αφορα το xt32) ειναι αξιες θαυμασμου για ενα χωρο σαλονατο, με καθε προβλημα που μπορει να εχει.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.766
μετά από 7-21 ημέρες θα είμαι, ίσως, σε θέση να καταθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το ΧΤ32...βέβαια χωρίς sub και καθότι πρωτάρης και ΧΤ650 να δοκίμαζα πάλι ευχαριστημένος θα ήμουνα!

Reaction score
766
Απάντηση: Εντυπωσεις απο το audyssey xt 32

καααααααααλό είναι...:116::116:

αργύρη τον denon τον έχω εδώ και 1,5 χρόνο...μήπως έχει βγει καμιά αναβάθμιση για το xt?...

πώς θα δω ποιά version φοράει το μηχανάκι ή άκυρω αυτό που λέω?

Reaction score
5.542
μαλλον ακυρο ... γαι τον ντενον .

οσο για τον χωρο μου πλεον νομιζω οτι δυσκολα θα παιξει καποια αλλαγη καθ οτι πλεον θα πρεπει να ξεφυγω οικονομικα παααρα πολυ ...

πιστευω οτι εχω φερει το σαλονι στα ορια του .
πλεον ειμαι 7.2 και δυσκολα μπορω να ανεβω κατηγορια .
μονο εαν παρω την υπογα πραγμα πολυ δυσκολο για 10 - 15 χρονια .
επομενο βημα μου πλεον το μεγαλωμα της οθονης μου καθως πλεον ο ηχος μου εχει ξεφυγει απο το μεγεθος της οθονης μου .
αντε να βελτιωσω λιγο τους συντονισμους απο τα γκαζια σε μεγαλες εντασεις , αλλα χλωμο το βλεπω να παιζω τοσο δυνατα οσο σημερα ωστε να γινονται ακουστες σε ταινεια .
μονο οταν εβαλε ο αργυρης καποιες συχνοτητες το πηραμε χαμπαρι ...

τελικα δεν εκανα λαθος για τον ονκυο .για μενα μεχρι τα 3000 ευρω ο προ της δεν εχει αντιπαλο...

Reaction score
5.542
Re: Απάντηση: Εντυπωσεις απο το audyssey xt 32

επομενο βημα μαλλον το καλιμπραρισμα του προβολεα ...
εαν ολα πανε καλα ...

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο το audyssey xt 32

πιστευω οτι εχω φερει το σαλονι στα ορια του....πλεον ειμαι 7.2
Μάκη θα ανεβάσεις καμιά φώτο απο τις αλλαγές?

Reaction score
5.542
μαλλον ναι .
και λεω να ανοιξω ενα στο πολυκαναλο και ενα στο δικαναλο για να μην στεναχωρησω κανεναν ...

Reaction score
766

μαλλον ναι .
και λεω να ανοιξω ενα στο πολυκαναλο και ενα στο δικαναλο για να μην στεναχωρησω κανεναν ...
:615:

παντως νόμιζα οτι το xt32 έχει εκδόσεις....αλλά μάλλον μόνο στους καθαρόαιμους προενισχυτές παίζει να ανεβαίνει κλίμακα....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.272

OT
Αν του συνδέσεις ethernet καλώδιο , και ρυθμίσεις το δίκτυο, θα κατεβάσει μόνος του firmware updates. Μερικά θα αφορούν και ρυθμίσεις του audyssey.Οχι άλλες εκδόσεις, μια η δυο είναι ,αλλά ρυθμίσεις και updates.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.684

Επιτελους απο οσες φορες ακουσα το συστημα
τα περιφεριακα του ηχεια δηλωνουν παρων ,
Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι προηγούμενες εκδόσεις του Audyssey μετρούσαν ή ρύθμιζαν λάθος?

Reaction score
28

για τον DENON 3313 τι λεει το συστημα ισοσταθμισης?πιο AUDYSSEY εχει?αξιζει το συγκεκριμενο?

Reaction score
150
Οι προηγούμενες εκδόσεις του Audyssey θέλουν "χέρι" σε πολλές περιπτώσεις και στα κρος, και στα levels αλλά και στις αποστάσεις για να φέρεις τις φάσεις εκεί που πρέπει. Το χέρι όμως θέλει και μετρήσεις γιατί δεν σου δείχνει από μόνο του τίποτα. Το καινούριο δεν το ξέρω όταν το πάραλάβει ο Μάρκου θα παίξουμε και μιας και ο AVP δείχνει πολύ περισσότερη πληροφορία στο Audyssey από τους Onkyo θα έχει ενδιαφέρον.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μετρουσαν λαθος,(εξαιτιας του χρηστη) (ευκολα βγαζεις λαθος μετρα {δεν μιλω για τα <εξτρα> μετρα του σαμπ)
μιλάω για μηδενισμους μετρων, και <ξεραμα> του ηχου)
και δεν ειναι πλεονεκτημα του audyssey αυτο,
και το mcacc μπορει εκυκολα να ξεγελαστει,(με αλλα κουσουρια ως αποτελεσμα)
με τον pioneer 72 ειχα ενα ψιλοθεματακι, τελικα το ελυσα μεσα απο την αντιπροσωπια,

οσο αφορα τον <γρουσουζη> denon 3313 , λογικα ειναι ιδιας <ικανοτητας> το 32xt, βεβαια εδω μαλλον , εχουμε χειροτερες dsp engines,
σε σχεση με την κορυφη της Onkyo,
περιμενω τον μαρκου να μας πει εντυπωσεις

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οι προηγούμενες εκδόσεις του Audyssey θέλουν "χέρι" σε πολλές περιπτώσεις και στα κρος, και στα levels αλλά και στις αποστάσεις για να φέρεις τις φάσεις εκεί που πρέπει. Το χέρι όμως θέλει και μετρήσεις γιατί δεν σου δείχνει από μόνο του τίποτα. Το καινούριο δεν το ξέρω όταν το πάραλάβει ο Μάρκου θα παίξουμε και μιας και ο AVP δείχνει πολύ περισσότερη πληροφορία στο Audyssey από τους Onkyo θα έχει ενδιαφέρον.
\
που ειναι οι φωτο ,ωεο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ο κυριακακης μου ειχε πει , οτι μονο η denon τον ειχε καλεσει στην ευρωπη για καποια σεμιναρια,
λογικα σε ενα χρονο (περιπου) θα ανακοινωσει το νεο audy που θα κυκλοφορησει το 14 ........
ειδομεν...και ακουσον...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Εντυπωσεις απο το audyssey xt 32

Το παίξιμο με τα μέτρα δεν το αναφέρω λόγω λάθους του Audyssey αλλά ως μέσου εισαγωγής καθυστερήσεων για να παίξεις με τις φάσεις κάτι που το κάνει και μόνο του όπως π.χ. με το σαμπ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μην πας να ξεφυγεις , τα χουμε πει για τις χρονοκαθυστερησεις σαμπ , πλην thx,
oπως για τα 0 μέτρα
Τις φωτο αρτεμη
δωσε τις φωτο στο λαο σου

Reaction score
766

OT
Αν του συνδέσεις ethernet καλώδιο , και ρυθμίσεις το δίκτυο, θα κατεβάσει μόνος του firmware updates. Μερικά θα αφορούν και ρυθμίσεις του audyssey.Οχι άλλες εκδόσεις, μια η δυο είναι ,αλλά ρυθμίσεις και updates.
δλδ Γιάννη για διορθώσεις σε κάποια σημεία μιλάμε, όχι αναβάθμιση με κάποια νέα κόλπα...

άκουσα για κρασαρίσματα μηχανημάτων μετά απο αναβάθμισεις firmware....λέτε να πάθουμε καμιά πλάκα άπαξ το δοκιμάσω?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.272

Τι να σου πω? Εχω τον AVP απο το σεπτέμβρη του 2008, εχέι κατεβάσει καμιά 30αριά firmware updates. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα κρασαρίσματος.Και απ¨΄οσο ξέρω κανένας denon δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ακόμα και σε περιπτώσεις που κόπηκε το ρεύμα κατά την διάρκεια του update.Αυτό globaly.Και στο avs τα ίδια λένε, ο,τι και να γίνει συνεχίζει απο εκει που διέκοψε . Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Οχι απ"όσο ξέρω δεν έχει θέματα με προβληματικά fw updates η denon.Ψάξε λίγο στο avs, θα βρείς σίγουρα νήμα για το μηχάνημά σου.

Reaction score
15.548

οσο για τον χωρο μου πλεον νομιζω οτι δυσκολα θα παιξει καποια αλλαγη καθ οτι πλεον θα πρεπει να ξεφυγω οικονομικα παααρα πολυ ...

πιστευω οτι εχω φερει το σαλονι στα ορια του .

πλεον ειμαι 7.2 και δυσκολα μπορω να ανεβω κατηγορια .
μονο εαν παρω την υπογα πραγμα πολυ δυσκολο για 10 - 15 χρονια .
επομενο βημα μου πλεον το μεγαλωμα της οθονης μου καθως πλεον ο ηχος μου εχει ξεφυγει απο το μεγεθος της οθονης μου .
αντε να βελτιωσω λιγο τους συντονισμους απο τα γκαζια σε μεγαλες εντασεις , αλλα χλωμο το βλεπω να παιζω τοσο δυνατα οσο σημερα ωστε να γινονται ακουστες σε ταινεια .

τελικα δεν εκανα λαθος για τον ονκυο .για μενα μεχρι τα 3000 ευρω ο προ της δεν εχει αντιπαλο...
......μεγαλη μπουκια φαε....μεγαλο λογο μην λες..:103:

καλοριζικος βρε ο προ ....

.......και τα subακια...:116:

που ταχωσες και τα 2 !!! ??

για βαλε φωτο...

μολις παρεις ενα 13αρι....αντε η 2 12αρια pb-nsd :114: θα λες πως ακουγα με τα κλιπσονια..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas