ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Το αγορασε κανεις για να μας πει τις πρωτες εντυπωσεις?
Τι να σε κανω στο τηλεφωνο?:144:Πάρε με τηλέφωνο αύριο..:137:
MMS στέλνει/λαμβάνει;Το πήρα και εγώ την Παρασκευή και ακόμα παίζω μαζί του.
Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή αν συμβιβαστεί ο κάτοχός του με τα προβλήματα τα οποία έχει στην Ελληνική αγορά (έλλειψη ελληνικών, έλλειψη αναφοράς παράδοσης μηνύματος).
Η παρατήρησή μου είναι ότι τελικά η συσκευή αυτή είναι ΚΑΙ κινητό .. δλδ ... η Apple την φόρτωσε με όλα τα καλούδια και στο τέλος είπε .."δεν την κάνουμε να παίρνει και τηλέφωνο?" .. με αποτέλεσμα να της λείπουν κάποιες δυνατότητες που έχουμε συνηθίσει σε άλλα τηλέφωνα (bluetooth να συγχρονίζει μόνο με ακουστικά και να μην γίνεται αποστολή δεδομένων?!!)
Για ό,τι επιπλέον θέλετε ρωτήστε με![]()
Προκαταληψεις....:144:MMS στέλνει/λαμβάνει;
Μπροστινή camera για video-calls έχει;
HSDPA υποστηρίζει, ή μόνο το απλό 3G;
Autofocus στην απαράδεκτη camera έχει;
Flash;
Η μπαταρία του μπορεί πλέον να αλλαχθεί με άλλη, ή να χρησιμοποιήσεις στην ανάγκη κάποια δεύτερη που θα έχεις μαζί σου;
Αν σου χαλάσει (κούφια η ώρα) θα αναλάβει η Voda την επισκευή/αλλαγή;
Το GPS του ποια προγράμματα υποστηρίζει για την Ελλάδα; Σου παρέχει πλοήγηση, ή μόνο στίγμα και απεικόνιση στο χάρτη;
Το πίσω μέρος φαίνεται ευαίσθητο σε γρατζουνιές;
MMS στέλνει/λαμβάνει;
Μπροστινή camera για video-calls έχει;
HSDPA υποστηρίζει, ή μόνο το απλό 3G;
Autofocus στην απαράδεκτη camera έχει;
Flash;
Η μπαταρία του μπορεί πλέον να αλλαχθεί με άλλη, ή να χρησιμοποιήσεις στην ανάγκη κάποια δεύτερη που θα έχεις μαζί σου;
Αν σου χαλάσει (κούφια η ώρα) θα αναλάβει η Voda την επισκευή/αλλαγή;
Το GPS του ποια προγράμματα υποστηρίζει για την Ελλάδα; Σου παρέχει πλοήγηση, ή μόνο στίγμα και απεικόνιση στο χάρτη;
Το πίσω μέρος φαίνεται ευαίσθητο σε γρατζουνιές;
Όχι, δεν είμαι εγκάθετος του Bill...
Aπλά τα έχω με εμάς τα θύματα του κάθε marketing department...
H ειρωνία είναι ότι δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, ούτε το παλιό, ούτε το καινούριο (έχω μια άρνηση βρε παιδί μου)!