Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Reaction score
14
Ναι βέβαια ! Αλλά αυτό θα πάρει κάποιες μέρες..
Είχα το πρώτο αλλά δεν μπορούσα να εκμεταλλευτώ τις internet λειτουργίες..
Αύριο πάω για το καινούριο αλλά πλέον με αλλαγή παρόχου με το ίδιο νούμερο..
Θα βάλω Vodafone από Wind για να έχω όλο το πακέτο...
Για να δούμε...

Reaction score
5
Είπαμε, είναι fake...μα καλά, κανείς δεν διαβάζει παραπέρα;
"The above video, “iHologram,” by animator David O’Reilly, is a fake. The awesome idea of using the accelerometers in the iPhone to manipulate a real-time animation is a great idea, and might even be possible in the right hands. But the video was made by pre-rendering the clip and then moving the iPod touch in time to show the right orientation."

Reaction score
63
Το πήρε φίλος μου. Πιο λίγο ελαφρύ από το πρώτο μου φάνηκε. Όλα ίδια με τον προκάτοχό του, εκτός από την υποστήριξη 3G.

Reaction score
0
Το πήρα και εγώ την Παρασκευή και ακόμα παίζω μαζί του.
Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή αν συμβιβαστεί ο κάτοχός του με τα προβλήματα τα οποία έχει στην Ελληνική αγορά (έλλειψη ελληνικών, έλλειψη αναφοράς παράδοσης μηνύματος).

Η παρατήρησή μου είναι ότι τελικά η συσκευή αυτή είναι ΚΑΙ κινητό .. δλδ ... η Apple την φόρτωσε με όλα τα καλούδια και στο τέλος είπε .."δεν την κάνουμε να παίρνει και τηλέφωνο?" .. με αποτέλεσμα να της λείπουν κάποιες δυνατότητες που έχουμε συνηθίσει σε άλλα τηλέφωνα (bluetooth να συγχρονίζει μόνο με ακουστικά και να μην γίνεται αποστολή δεδομένων?!!)

Για ό,τι επιπλέον θέλετε ρωτήστε με :)

Reaction score
2
Το πήρα και εγώ την Παρασκευή και ακόμα παίζω μαζί του.
Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή αν συμβιβαστεί ο κάτοχός του με τα προβλήματα τα οποία έχει στην Ελληνική αγορά (έλλειψη ελληνικών, έλλειψη αναφοράς παράδοσης μηνύματος).

Η παρατήρησή μου είναι ότι τελικά η συσκευή αυτή είναι ΚΑΙ κινητό .. δλδ ... η Apple την φόρτωσε με όλα τα καλούδια και στο τέλος είπε .."δεν την κάνουμε να παίρνει και τηλέφωνο?" .. με αποτέλεσμα να της λείπουν κάποιες δυνατότητες που έχουμε συνηθίσει σε άλλα τηλέφωνα (bluetooth να συγχρονίζει μόνο με ακουστικά και να μην γίνεται αποστολή δεδομένων?!!)

Για ό,τι επιπλέον θέλετε ρωτήστε με :)
MMS στέλνει/λαμβάνει;
Μπροστινή camera για video-calls έχει;
HSDPA υποστηρίζει, ή μόνο το απλό 3G;
Autofocus στην απαράδεκτη camera έχει;
Flash;
Η μπαταρία του μπορεί πλέον να αλλαχθεί με άλλη, ή να χρησιμοποιήσεις στην ανάγκη κάποια δεύτερη που θα έχεις μαζί σου;
Αν σου χαλάσει (κούφια η ώρα) θα αναλάβει η Voda την επισκευή/αλλαγή;
Το GPS του ποια προγράμματα υποστηρίζει για την Ελλάδα; Σου παρέχει πλοήγηση, ή μόνο στίγμα και απεικόνιση στο χάρτη;
Το πίσω μέρος φαίνεται ευαίσθητο σε γρατζουνιές;

Όχι, δεν είμαι εγκάθετος του Bill...
Aπλά τα έχω με εμάς τα θύματα του κάθε marketing department...
H ειρωνία είναι ότι δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, ούτε το παλιό, ούτε το καινούριο (έχω μια άρνηση βρε παιδί μου)!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
MMS στέλνει/λαμβάνει;
Flash;
Η μπαταρία του μπορεί πλέον να αλλαχθεί με άλλη, ή να χρησιμοποιήσεις στην ανάγκη κάποια δεύτερη που θα έχεις μαζί σου;
Το GPS του ποια προγράμματα υποστηρίζει για την Ελλάδα; Σου παρέχει πλοήγηση, ή μόνο στίγμα και απεικόνιση στο χάρτη;
Προκαταληψεις....:144:

Reaction score
0
MMS στέλνει/λαμβάνει;
Flash;

Όχι, δεν είμαι εγκάθετος του Bill...
Aπλά τα έχω με εμάς τα θύματα του κάθε marketing department...
H ειρωνία είναι ότι δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, ούτε το παλιό, ούτε το καινούριο (έχω μια άρνηση βρε παιδί μου)!

Κοίτα να δεις που αυτή την άρνηση την έχω και 'γω. Λες να είναι αρρώστια-επιδημία ? γιατρεύεται άραγε? :133:

Reaction score
14
Αν κάποιος το ξεκλειδώσει ( απλή δίλεπτη διαδικασία..) μπορεί να κάνει πολλά πράγματα από αυτά που δεν έχει σε default λειτουργία..
Η προσωπική μου εμπειρία με κινητά είναι μεγάλη καθώς ξεκίνησα από το πρώτο ericsson με την λαστιχένια κεραία , πήγα στο startac και με κάθε ( προνομιακή είναι η αλήθεια..)ανανέωση συμβολαίου είχα στα χέρια μου την θεωρητικά πιο "καλή" συσκευή της εποχής..
Μιλώντας για τις δικές μου ανάγκες και τα δικά μου ζητούμενα από ένα κινητό τηλέφωνο, νομίζω πως το iphone 3g είναι με μεγάλη διαφορά ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί..
Έχει ελλείψεις ? Βέβαια..δυστυχώς..Και σε κάποιους θα φανούν μεγάλα εμπόδια για την αγορά του..
Αλλά παμε ένα-ένα..

mms μπορεί να δεχτεί/στείλει με third party app. προς το παρόν...που σημαίνει ξεκλείδωμα..

μπροστινή κάμερα δεν έχει γιατί πρόκειται μάλλον για την πιο αποτυχημένη υλοποίηση ever σε κινητό τηλέφωνο...ούτε το 0.1% των κατόχων κινητού με δεύτερη δεν την χρησιμοποιεί..Είχα σπεύσει και εγώ κάποτε να πάρω κινητό με κάμερα μπροστά γιατί νόμιζα πως θα είναι κάτι λειτουργικό επί της ουσίας αλλά έκανα λάθος.

3g νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Στην πράξη οι internet λειτουργίες του και η γενικότερη αίσθηση δεν έχουν κάν άλλο κατασκευαστή να ακολουθεί κοντά....είναι καταπληκτικό.

η κάμερα δεν έχει flash και δεν έχει πολλά mp..είναι αρνητικό σημείο του τηλεφώνου..
Αλλά απαράδεκτη δεν είναι σε καμία περίπτωση..
Και μιλάμε πάντα ΜΟΝΟ για φωτογραφίες που θέλουν αρχειοθέτηση στον υπολογιστή..
Γιατί στο τηλέφωνο λόγω της οθόνης δείχνει απίστευτη...

Μπαταρία ενσωματωμένη....Κάποιοι χρήστες έχουν ανάγκη την δεύτερη ή και τρίτη μπαταρία...για αυτούς δεν κάνει..για το υπόλοιπο 99% είναι περισσότερο από καλή και αξιόπιστη..
Η vodafone αναλαμβάνει τα πάντα από ότι μου είπαν σε περίπτωση βλάβης.

Για το gps πάλι θα μιλήσω μόνο για το προεγκατεστημένο google maps το οποίο λειτουργεί μοναδικά στο τηλέφωνο...
Είναι βέβαιο ότι θα βγούν πάρα πολλές εφαρμογές σχετικές από την apple αλλά κυρίως από τρίτους για τα "σπασμένα" τηλέφωνα που δέχονται όλες τις εφαρμογές...

Τα πάντα μπορούν να γρατζουνιστούν..δεν είναι θέμα προς συζήτηση νομίζω.

Αξίζει τον κόπο κάποιος που δεν το έχει "πιάσει στα χέρια του το τηλέφωνο" να το δοκιμάσει..να δεί την γενικότερη αίσθηση και το interface του..

Όσο για τα ελαττώματά του , είναι σαν να γκρινιάζω γιατί μια Lamborghini δεν θα με βγάλει στην Αράχωβα με χιόνια ή γιατί καίει δύο βαρέλια βενζίνη τη μέρα..
Είναι state of the art συσκευή και αντίστοιχα πρέπει να κριθεί..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά ο πανικός με αυτό το κολοκύθι ήταν αναμενόμενος. Όμως αφήνοντας στην άκρη τις ανάγκες του καθενός, εάν:
1. Σαν συσκευή επικοινωνίας έχει σοβαρές ελλείψεις (δεν στέλνει mms, δεν κάνει video-κλήσεις, δεν υποστηρίζει HSDPA).
2. Σαν pda έχει σοβαρές ελλείψεις (δεν παίρνει gps, περιορισμένες εφαρμογές, κλειδώματα)...
...στον μοναδικό τομέα στον οποίο τα πάει καλά είναι η εντελώς υποκειμενική εργονομία. Είναι μάλλον μια κλασική συσκευή της apple, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Φυσικά είναι της μοδός, είναι το απόλυτο gadget κλπ κλπ κλπ. Σε μια ανώριμη hardware driven αγορά κινητής τηλεφωνίας όπως η Ελληνική, οποιαδήποτε καινούρια χαζομαρίτσα γίνεται ανάρπαστη. Και εντελώς μάπα να ήταν και τα μισά από όσα κάνει να έκανε, πάλι θα έτρεχαν να το πάρουν.

...

Reaction score
175
Απάντηση: Εντυπωσεις απο iPhone 3G?

Εχεις δικιο Νικο ετσι ειναι.
Ο χρηστης θελει ευκολιες και παροχες ''δωρεαν''.Και μαλιστα σε οτι αφορα το gps λογω γενικοτερης Ελληνικης μανιοΤρελας, απλα δεν κανει.

Το πηρες το διαμαντι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φαντάζεστε πόσο φθηνότερη επικοινωνία θα απολαμβάναμε εάν δεν είχαμε ανάγκη τις επιδοτήσεις;

Φάνη, διαμάντι, νεξτ γουικ γιατί έπεσε πολύ back order.

...

GTX

Reaction score
39
Έχοντας εμπειρία αρκετών μηνών από το πρώτο iphone, το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν δεν κάνανε κάτι με την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις και με την ποιότητα του σήματος είναι άχρηστο για μένα. Αν είχε αυτά θα ήταν μια χαρά, η πλοήγηση στο internet είναι η καλύτερη δυνατή σε κινητό IMHO.

Reaction score
14
Νίκο , τα περί ξε-κλειδώματος είναι ( το εννοώ) 2 λεπτά υπόθεση για να έχεις εφαρμογές για τα πάντα..
Σε επίπεδο internet, mail , design και gps με στίγμα και οδηγίες με ένα εντυπωσιακό interface δεν έχει αντίπαλο...
Μη κολλάς στο ότι έγινε της μόδας..
Είναι σε άλλο επίπεδο και στο λέω γιατί έχω πραγματικά βαρεθεί τα nokia και τα qtek και τους mini υπολογιστές με τα κολλήματα τα restores και τις οθόνες τις πλάκας..
Τσέκαρέ το, θα εντυπωσιαστείς..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.177

Είχα κι εγώ το "πρώτο" iPhone και το πούλησα γιατί μου έδωσαν τα διπλά απ' όσο μου στοίχισε...
Επίσης δεν έχω πια υπομονή για "ξεκλειδώματα" και άγχος σε κάθε νέο update.

Θα αγοράσω το iPhone 3G μόλις μου απαντήσουν από τη Vodafone πως μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιο μου πριν λήξει επίσημα.

Τα υπέρ και τα κατά στα κινητά (πέρα από τη λειτουργία της τηλεφωνίας) τα θεωρώ εντελώς υποκειμενικά. Άσε που δίνουν "πάτημα" για κοκορομαχίες στους οπαδούς διαφορετικών στρατοπέδων.

Τα τελευταία μου τηλέφωνα ήταν PDA με Windows, μόνο και μόνο για τη χρήση του Destinator. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ πάνω από μία φορά το μήνα, αλλά επειδή το έχω αγοράσει προσπαθώ να κάνω απόσβεση...:107:

Κανένα από τα "άλυτα" μειονεκτήματα του iPhone 3G δε με αγγίζει. Μου αρκεί η μεγάλη οθόνη με την πολύ καλή αντίθεση, οι δυνατότητες browsing, το look, το brand name... αυτά!
Τα τελευταία 2-3 χρόνια "έριξα νερό στο κρασί μου" και είπα να μην είμαι απόλυτος με τα κλασικά brand names και απέκτησα κάποιες συσκευές (όχι μόνο τηλεφωνίας), που παλιότερα θα τις προσπερνούσα χωρίς σκέψη. Qtek, HTC, Amoi, κλπ
Το αποτέλεσμα; Μετάνιωσα και το έκοψα!
Δεν είναι μόνο τα προβλήματα, γιατί προβλήματα έχουν και τα "μεγάλα τζάκια". Αλλά όταν αγοράζω κάτι θέλω να χαίρομαι γι' αυτό που έχω, να με γεμίζει.
Έχω σχεδόν ένα χρόνο το LG KS20 (που κάνει σχεδόν τα πάντα) και από την πρώτη βδομάδα της απόκτησής του περίμενα τη στιγμή που θα το άλλαζα. Είναι σε όλα μέτριο και σε συνδυασμό με το ερασιτεχνικό του φινίρισμα και την αργή του απόκριση στα clicks, το μίσησα. Και ήταν και LG (pun intended)...

Τα έγραψα όλα αυτά για να δείξω ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μόνα τους, δεν είναι ικανά για να αναδείξουν μια συσκευή σε best seller.

Και πρέπει επίσης να δεχτούμε ότι στους περισσότερους δεν αρκεί μια τεχνολογική συσκευή να είναι ένα κουτί που περιέχει όλα τα επιστημονικά επιτεύγματα, αλλά πρέπει να συνοδεύεται κι από "δυνατή" εμφάνιση και φήμη αν είναι δυνατόν.

Reaction score
0

Εχει να ανταγωνιστεί την ηλίθια εμμονή τς apple να κλειδώνει τα πάντα και φυσικά πολύ καλύτερα smartphone τα οποι α μάθανε τα μειονεκτήματα τους και ερχονται πολυ πιο δυνατα και σιγουρα..Παραθέτω το SONY E-PERIA to HTC DIAMOND και το OMNIO της Sumsyng..Δεν νομιζω οτι υπερισχύει σε τίποτα εκτος ισως απο το ονομα και το οτι ειναι apple και εχει i μπροστά απο το ονομα του οτι μπορεί να νοικισει τα παραπάνω sf ..Γενικα ειναι μια ακομα πρωτοπορία της apple

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος