Εντυπωσεις απο LE-40F86BD

Reaction score
0
Πριν δυο μερες αγορασα την LE-40F86BD ...
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5μ και η εικονα της καταπληκτικη...
Το μαυρο δεν παιζεται , η αντιθεση απιστευτη και τα χρωματα ζωηρα και εντονα...Με ενεργοποιημενο το 100 motion plus η εικονα φαινεται λιγο διαφορετικη απο οτι εχω συνηθισει (κατι σαν τηλεταινια) ...Η κινηση ειναι απιστευτα ρεαλιστικη...
Βεβαια δεν εχω κανει τις τελειες ρυθμισεις και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως θα κανω calibration?ειναι τοσο σημαντικο το calibration στην αποδοση???

Reaction score
0
Απάντηση: Εντυπωσεις απο LE-40F86BD

Πριν δυο μερες αγορασα την LE-40F86BD ...
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5μ και η εικονα της καταπληκτικη...
Το μαυρο δεν παιζεται , η αντιθεση απιστευτη και τα χρωματα ζωηρα και εντονα...Με ενεργοποιημενο το 100 motion plus η εικονα φαινεται λιγο διαφορετικη απο οτι εχω συνηθισει (κατι σαν τηλεταινια) ...Η κινηση ειναι απιστευτα ρεαλιστικη...
Βεβαια δεν εχω κανει τις τελειες ρυθμισεις και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως θα κανω calibration?ειναι τοσο σημαντικο το calibration στην αποδοση???
καλημερα. αν βγαλεις ακρη γραψε μεσα στο thread. Εγω εχει 16 μερες που την αγορασα και ακομα να βγαλω ακρη.
να τις χαιρομαστε...

Reaction score
0
Με τις ρυθμισεις ακομα να κατασταλαξω...ολο τις αλλαζω...το σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα μου κατσει μια ....εσυ εκανες τιποτα ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ σημα??

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣΣΣΣ!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Εντυπωσεις απο LE-40F86BD

Καλορίζικες και στους 2 σας και καλές θεάσεις!

Reaction score
0
Να εισαι καλα Δαναε...ευχαριστουμε...Πολυ καλη τηλεοραση , και ειδικα σε HD υλικο απογειωνεται η κατασταση..μονο στην συνδεση με το pc εχω ενα προβλημα!!!Αλλα επικροτω την αγορα μου (σπανια περιπτωση)...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll