Εντυπώσεις Από Την Έκθεση Mk.II

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Αχχ βρε Νίκο τι έπαθα. Την κατάλληλη στιγμή και ενώ τον είχα πιάσει στα πράσα, μου τέλειωσε η μνήμη του memory stick.

Τέλος πάντων, πρόλαβα και έβγαλα μερικές καλές φώτο. Για ρίξτε μια ματιά.



Εδώ είναι ο φίλος μου ο Νίκος δίπλα στα JM Lab και τα Krell. Το βλέμμα του είναι στραμμένο λίγο πιο κάτω όπου βρίσκεται η Χαρά που ρωτάει κάτι για τα μηχανήματα που έχουν στο περίπτερο.



Ο Νίκος λοιπόν, δεν έχασε ευκαιρία και αφήνοντας τις πόζες δίπλα στα μηχανήματα, επέστρεψε στο καθήκον.



Λίγο πιο κάτω, αλλά στο ίδιο περίπτερο, ήταν ο φίλος μου ο Άκης της Audio Visual (αριστερά) και ακριβώς δίπλα ο πανευτυχής πατέρας Periklis D. που δεν έχανε ευκαιρία να μιλάει για την κόρη του (Αχχ βρε Γερακίνα, αυτός μας βγήκε χαζομπαμπάς).



Στο ίδιο περίπτερο ήταν και τα θηρία ...κάποια μέρα θα σας κάνω δικά μου. :)





Λίγο πιο κάτω ήταν το περίπτερο της Tsakiridis Devices. Χωρίς πολλά λόγια, ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην ...Εθνική Ελλάδος. :)







Μερικά μέτρα πιο μετά ήταν το περίπτερο της Crystal Audio, με τα ομώνυμα ηχεία (υπάρχει φώτο παραπάνω), με τα πολύ εντυπωσιακά TACT και με την γνωστή ξανθιά όμορφη παρουσία. Φυσικά, εδώ θα σας βάλω μόνο την φωτογραφία των TACT γιατί την ξανθούλα δεν την πήρα φωτογραφία ...μην καρφωθούμε κιόλας. :wink:





Αυτάάάάάάά. Θα τα ξαναπούμε με περισσότερες φωτογραφίες τον Νοέμβριο. Επειδή θα βρίσκομαι Αγγλία στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, θα σας "περάσω" και από εκεί μερικές φωτογραφίες μηχανών, αφού πέρα από την δουλειά, θα κάνω και την καθιερωμένη Hi Endότσαρκα.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Ευχαριστούμε πολύ Νίκο για το φωτορεπορτάζ.

Καλά να περάσεις στα Λονδίνα σου, περιμένουμε ανταποκρίσεις!!!
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Δεν θα φύγω από τώρα γιατί υπάρχουν ακόμα κάποιες ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως όταν πάω θα φροντίσω να πάρω όσες πιο πολλές φώτο μπορώ. Τάσο Μαγκούτα θα βρεις τον μπελά σου με αυτή την φωτογραφική μηχανή. :mrgreen:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.865.150
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top