Εντυπώσεις video up-conversion

Reaction score
1
Καλημέρα.

Χτες δοκίμασα να συνδέσω το DVD από την s-video, και τον παλιό αποκωδικοποιητή του filmnet από την composite video μεσω scart φυσικα, στον YAMAHA RXV-2500. Φυσικά εγιναν και οι αντίστοιχες συνδέσεις ήχου (DVD μεσω coaxial, Filmnet μεσω αναλογική σύνδεση από το scart)

Ετσι τώρα χρησιμοποιώ το monitor out απο Component με ενεργοποιημένο το video up-conversion.

To ωραιο είναι ότι οταν επιλέγεις απο τον ενισχυτή πηγή εισόδου σου αλλάζει και ήχο αλλά και εικόνα.

Εν κατακλείδι, η εικόνα που πήρα από τον YAMAHA με την χρήση του video up-conversion στον 4805, ήταν υπέρ του δέοντος καλή - τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια - συγκρινόμενη και με την εικόνα που μου εδινε το DVD παλιότερα με σύνδεση απευθείας από component στον προβολέα.

Αυτα.

Reaction score
51
Καλημέρα.

Χτες δοκίμασα να συνδέσω το DVD από την s-video, και τον παλιό αποκωδικοποιητή του filmnet από την composite video μεσω scart φυσικα, στον YAMAHA RXV-2500. Φυσικά εγιναν και οι αντίστοιχες συνδέσεις ήχου (DVD μεσω coaxial, Filmnet μεσω αναλογική σύνδεση από το scart)

Ετσι τώρα χρησιμοποιώ το monitor out απο Component με ενεργοποιημένο το video up-conversion.

To ωραιο είναι ότι οταν επιλέγεις απο τον ενισχυτή πηγή εισόδου σου αλλάζει και ήχο αλλά και εικόνα.

Εν κατακλείδι, η εικόνα που πήρα από τον YAMAHA με την χρήση του video up-conversion στον 4805, ήταν υπέρ του δέοντος καλή - τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια - συγκρινόμενη και με την εικόνα που μου εδινε το DVD παλιότερα με σύνδεση απευθείας από component στον προβολέα.

Αυτα.

Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ!!!
Ο ΥΑΜΑΗΑ μου είναι ουσιαστικά το κέντρο ελέγχου όλου μου του συστήματος!!

Component (από το DVDp) στον ΥΑΜΑΗΑ
Component (από το DVDr) στον ΥΑΜΑΗΑ
S-video (από το PS2) στον ΥΑΜΑΗΑ

Και από τον ΥΑΜΑΗΑ φεύγει ένα s'video για την τηλεόραση και μιά τριάδα συνδέσεων για τον προβολέα (composite, S-video & component)

Το ωραίο είναι ότι πχ το PS2 επειδή το έχω συνδέσει στην CBL-SAT όταν την επιλέγω στον ΥΑΜΑΗΑ γυρνά αυτόματα σε Dolby II (για τα παιχνίδια) :D :D :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.454
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO