6 Δεκεμβρίου 2005 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Γυρισμενο στα 1080i και με ηχο 5.1 , διχως να χρειαζεται να ταιζετε τα ψαρια! Για περισσοτερα δειτε: http://www.vat19.com/dvds/ambw.cfm?select=ambw
Γυρισμενο στα 1080i και με ηχο 5.1 , διχως να χρειαζεται να ταιζετε τα ψαρια! Για περισσοτερα δειτε: http://www.vat19.com/dvds/ambw.cfm?select=ambw
6 Δεκεμβρίου 2005 #2 S spilegou Μηνύματα 6.785 Reaction score 152 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ... ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ KISS..... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2ο POWER BUY ΓIA NA ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ AVSITE??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ... ΝΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ KISS..... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2ο POWER BUY ΓIA NA ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΧΩΡΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ AVSITE??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
6 Δεκεμβρίου 2005 #3 B babilon Μηνύματα 527 Reaction score 0 Πολυ καλο μονο να μην εχεις κανα πιτσιρικι και αρχισει να πεταει καραμελες και φαγητα στην οθονη για να ταισει τα ψαρια :mrgreen:
Πολυ καλο μονο να μην εχεις κανα πιτσιρικι και αρχισει να πεταει καραμελες και φαγητα στην οθονη για να ταισει τα ψαρια :mrgreen:
21 Οκτωβρίου 2007 #5 L leondrog Μηνύματα 2 Reaction score 0 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ Κ. ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ TV , ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ Η ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ Κ. ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ TV , ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ Η ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
21 Οκτωβρίου 2007 #6 E Evagos Μηνύματα 123 Reaction score 12 Απάντηση: Ενυδρειο στα 1080i Εμενα ηρθε ενα απ αυτα στη συσκευασια με το dve και δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα... πολυς κοκκος παρα τα 720p και κακογραμμενος 5.1 ηχος...
Απάντηση: Ενυδρειο στα 1080i Εμενα ηρθε ενα απ αυτα στη συσκευασια με το dve και δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα... πολυς κοκκος παρα τα 720p και κακογραμμενος 5.1 ηχος...