Ενυσχιτής για ακουστικά AKG K-701

Reaction score
0
Γεια σας
Κατ αρχήν καλώς σας βρίσκω και συγχαρητήρια για το Forum σας .
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψη του κάποιον ενισχυτή για τα παραπάνω ακουστικά.
Μιλάω για καλή ποιότητα πάντα, σε κάποια λογική τιμή.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Ευχαριστώ φίλε μου n-k για το reply. μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω αυτόν τον ενισχυτή;;

Reaction score
0
Επίσης αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση θα μου ήταν ευχαρίστως δεκτή.
Πολύ ωραίος ο ενισχυτής που μου συνέστησε ο φίλος μας παραπάνω, μόνο που έχω έναν μικρό ενδοιασμό όσων αφορά τη χώρα κατασκευής.. κατά τα άλλα οπτικά φαίνεται καταπληκτικός.

n-k

Reaction score
0
Μπορώ να σου αναφέρω από που τον αγόρασα εγώ. Δεν είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι αυτό επιτρέπεται από τους κανόνες λειτουργίας του site (κ. διαχειριστή...).

Reaction score
0
Άντε καλορίζικος...! Μόλις χθες μου τον φέρανε, πολύ ωραίο μηχάνημα.
Αγαπητέ μου n-k μήπως ξέρεις αν μέσα στο κουτί έπρεπε να έχει και ένα ζευγάρι ακουστικά;

Reaction score
0
Με γειές!!

...
Ευχαριστώ φίλε μου...
Έχει υπόψη του κανείς σε τι τάξη λειτουργεί αυτός ο ενισχυτής ;;
Επίσης ξέρει κάποιος πως λειτουργεί ένας υβριδικός ενισχυτής.
Ευχαριστώ!

Reaction score
11.806
Ενδιαφέρον... Με τα Sennheiser HD-600 θα παίζει καλά άραγε; Αν κατάλαβα καλά παίρνει ψηφιακό σήμα από το pc και το μετατρέπει με εσωτερικά dac; Παρακαλώ κάποιον από τους ιδιοκτήτες του να απαντήσει. Το παραπάνω λινκ αναφέρει για ένα ζευγάρι Sennheiser μαζί με τον ενισχυτή.

Reaction score
0
Ενδιαφέρον... Με τα Sennheiser HD-600 θα παίζει καλά άραγε; Αν κατάλαβα καλά παίρνει ψηφιακό σήμα από το pc και το μετατρέπει με εσωτερικά dac; Παρακαλώ κάποιον από τους ιδιοκτήτες του να απαντήσει. Το παραπάνω λινκ αναφέρει για ένα ζευγάρι Sennheiser μαζί με τον ενισχυτή.

Κοίταξε.. Όσων αφορά το USB κάπως έτσι πρέπει να είναι..(δεδομένου του ότι στο manual του, δεν αναφέρει και πολλά πράγματα).
Τώρα όσο για τα ακουστικά, εμένα δεν είχε τίποτα.Όπως μετά από κάποια ερώτηση που έκανα σε σχετική επικοινωνία που είχα με το τεχνικό της εταιρίας, με διαβεβαίωσε πως δεν παρέχονται ακουστικά.

n-k

Reaction score
0
Έτσι είναι, παίρνει ψηφιακό σήμα από το pc (αναγνωρίζεται ως κάρτα ήχου) και το μετατρέπει με το dac του. Όχι ακουστικά δεν παρέχονται με αυτόν.
Έχω κι εγώ μια ερώτηση: προκειμένου να μην μετακομίζω κάθε φορά καλώδια αλλά και για να μπορώ να ακούω και βινύλια με τα ακουστικά, έχω συνδέσει τον Dared στο tape-out του ολοκληρωμένου μου (είναι ο magnum ia-120 se και η συγκεκριμένη έξοδος αναφέρεται ως record). Αυτό δεν είναι το σωστό;

Reaction score
1
Τον συνέδεσες με ηχεία ? Πως παίζει σαν ολοκληρωμένος ?

Έχει τηλεκοντρολ ?

Περιμένουμε ακουστικές εντυπώσεις.

Bart

Reaction score
0
Foteberg καλορίζικος! Αν θέλεις μπορείς να μας πεις πόσο τον αγόρασες;

Ευχαριστώ πολύ. Τον αγόρασα 270 € από την αντιπροσωπία..
Πάντως ο αντάπτορας που έχει εμένα μέσα είναι:
από πολύ μικρό jack (αρσενικό) σε μικρό jack (θυλικό).
Για μεγάλο δεν έχει..:133:

Reaction score
0
Τον συνέδεσες με ηχεία ? Πως παίζει σαν ολοκληρωμένος ?

Έχει τηλεκοντρολ ?

Περιμένουμε ακουστικές εντυπώσεις.

Bart
Φίλε μου σαν ολοκληρωμένος παίζει, τηλεκοντόλ δεν έχει, τώρα ποιοτικά εγώ μπορώ να πω ότι παίζει αρκετά καλά.

Το σύστημά μου είναι:
cd: TEAC VRDS-10se
interconnect: monster mkIII
ενισχυτής: DARED mp-5
ακουστικά: AKG K-701
ηχεία καλά δεν έχω.

n-k

Reaction score
0
"Πάντως ο αντάπτορας που έχει εμένα μέσα είναι:
Για μεγάλο δεν έχει.."

Τα Κ-701 όμως έχουν, έτσι?

Reaction score
0
"Πάντως ο αντάπτορας που έχει εμένα μέσα είναι:
Για μεγάλο δεν έχει.."

Τα Κ-701 όμως έχουν, έτσι?
Τα Κ-701 έχουν. Ο ενισχυτής δεν έχει!
Εσένα είχε όταν το πήρες;
Μήπως έγινε λάθος σε μένα; και έβαλαν από πολύ μικρό σε μικρό, αντί να βάλουν από μικρό σε μεγάλο;;
Όχι τίποτα άλλο, απλά έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνει και πολύ καλή επαφή ο αντάπτορας με το jack των ακουστικών.

n-k

Reaction score
0
Τα Κ-701 έχουν. Ο ενισχυτής δεν έχει!
Εσένα είχε όταν το πήρες;
Μήπως έγινε λάθος σε μένα; και έβαλαν από πολύ μικρό σε μικρό, αντί να βάλουν από μικρό σε μεγάλο;;
Όχι τίποτα άλλο, απλά έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνει και πολύ καλή επαφή ο αντάπτορας με το jack των ακουστικών.
Και ο δικός μου είχε το ίδιο με το δικό σου. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε καν το είχα παρατηρήσει πριν γιατί χρησιμοποιώ τον αντάπτορα τον Κ-701.

Reaction score
0
Και ο δικός μου είχε το ίδιο με το δικό σου. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε καν το είχα παρατηρήσει πριν γιατί χρησιμοποιώ τον αντάπτορα τον Κ-701.
Ok...
Τώρα ηρέμησα κάπως..:105::105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.242
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos