Εν αρχή ην..

Μηνύματα
128
Reaction score
1
Μετά από 5 μερες στα κουτιά τους αξιώθηκα να στήσω το μικρό μου σύστημα αποτελούμενο από :
-AVR Pioneer VSX 521 5.1
-CD Marantz 5004
-Main speakers Klipsch Synergy F3
Μπήκαν στο σαλόνι, πρπ 40τμ εννιαίος χώρος και προς το παρών υπάρχουν μόνο τα κεντρικά ηχεία. Κεντρικό και πίσω ζεύγος αργότερα. Κόστος των 3 τεμ ηταν 1.215 ευρώ και κάτι ψιλά για ποιοτικά καλώδια ηχείων και HDMI con.

1ες εντυπώσεις ? πελάγωμα. :114: οι συνδέσεις αναλογικού, οπτικού και φηφιακού καλωδίου με προβλημάτισαν, συνηθισμένος γαρ από τις RCA συνδέσεις του παλιού μου -και αδικοχαμένου ολοκληρωμένου της Sansui-.
Απογοήτευση η αναγκαστική χρήση τηλεκοντρόλ, αν τα χεράκια σου δεν αγγίζουν το μαύρο πάνελ χάνεται αυτό το κάτι τις της προσωπικής επαφής και δεσίματος.
Αύριο έχει διάβασμα οδηγιών, στήσιμο μικροφώνου για auto-equalize ( Pioneer ) και πολλά ακόμη αν και με βλέπω να χάνομαι στις κακογραμμένες οδηγίες.
:403::608:
 


Μηνύματα
128
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Εν αρχή ην..

Μετά από αλλαγές επί αλλαγών, δεν είμαι καθόλου ικανοποίημένος από το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ή τι φταίει, το αποτέλεσμα είναι μηδέν (0).
Τόσο μηδέν που τελικά επιλέγω στερεοφωνική ακρόαση παρά την ύπαρξη των 8 επιλογών. Σύντομα ο VSX-521 θα λειτουργεί αποκλειστικά για τηλεόραση και ταινίες dvd. To CD (Marantz) θα συνδεθεί στον καλό μου Sansui.
Τι κάνω λάθος ??
 

Μηνύματα
30.056
Reaction score
29.804
Απάντηση: Εν αρχή ην..

Πολλά μπορεί να κάνεις λάθος. Μπορεί και τίποτα.
Τι εννοείς 0?
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Μηνύματα
3.045.904
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos
Top