Εξήγηση για ραδιοενισχυτή

Reaction score
0
Καλησπέρα, έχω μια τηλεόραση Led με οπτική έξοδο ήχου και ακουστικών. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ραδιοενισχυτή να συνδέσω επάνω του το ps3 για Blu-ray και 2 Ηχεία και επάνω του την τηλεόραση. Βρήκα ένα μεταχείρισμενο Sony str-dg510. Διαβάζω ότι έχει hdmi pass through, τι είναι αυτό; και σε τι θα με επηρεάσει; Τι μου προτείνετε να κάνω πως να τα συνδέσω; Ευχαριστώ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Συνήθως το HDMI pass-through σημαίνει πως μπορεί να περνάει ο ήχος και η εικόνα στην τηλεόραση με τον ενισχυτή σβηστό.

Στον συγκεκριμένο Sony σημαίνει πως ο ήχος του HDMI περνάει στην TV χωρίς να μπορεί να τον επεξεργαστεί ο ενισχυτής. Πρέπει να συνδεθεί συγχρόνως και ψηφιακό καλώδιο ήχου.
Αυτός ο ενισχυτής δεν αναπαράγει formats ήχου υψηλής ανάλυσης DTS-HD και Dolby TrueHD.
Ήταν πολύ βασικό μοντέλο του 2006-2007 που ακόμα το HDMI δεν είχε οριστικοποιηθεί.

Reaction score
0
Συνήθως το HDMI pass-through σημαίνει πως μπορεί να περνάει ο ήχος και η εικόνα στην τηλεόραση με τον ενισχυτή σβηστό.

Στον συγκεκριμένο Sony σημαίνει πως ο ήχος του HDMI περνάει στην TV χωρίς να μπορεί να τον επεξεργαστεί ο ενισχυτής. Πρέπει να συνδεθεί συγχρόνως και ψηφιακό καλώδιο ήχου.
Αυτός ο ενισχυτής δεν αναπαράγει formats ήχου υψηλής ανάλυσης DTS-HD και Dolby TrueHD.
Ήταν πολύ βασικό μοντέλο του 2006-2007 που ακόμα το HDMI δεν είχε οριστικοποιηθεί.
Γιαυτό που θέλω να κάνω τι προτείνεις; θέλω κάτι απλό με 2 Ηχεία

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Πες μας τι ζητάς, τι παίζεις απο το PS3 (μόνο blu-ray; ) και πόσα θέλεις να ξοδέψεις για να προτείνουμε.

Reaction score
0
Η τηλεόραση σήμερα μου έχει μόνο οπτική έξοδο και ακουστικών. Θέλω εάν ραδιοενισχυτή που θα συνδέσω επάνω του το ps3 για DVD player και την τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει το 5.1 θέλω για ράδιο και cd μέσω του ps3 γιαυτό θέλω και 2 Ηχεία. Έχω δει κάτι λύσεις του Sony όπως ανέφερα ένα pioneer vsx 323 και ενός Yamaha rx-v375. Για ηχεία δεν έχω ιδέα.

Reaction score
0
Βάλε σαν εικόνα ότι έχω μόνο μια τηλεόραση χωρίς ήχο και κανένα ηχοσύστημα και ένα ps3. Θέλω να ακούω την τηλεόραση από τον ενισχυτή που θα είναι και ράδιο και εάν συνδέσω το ps3 να ακούω και κανένα cd αυτά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut