Εξοπλισμός hd και ελεύθερα...

Reaction score
14
Επειδή αρκετοί σε αυτό το forum έχετε μεγάλη hd εμπειρία , ήθελα την βοήθειά σας..
Αν δεν πάω στην πλατφόρμα του sky hd που και δύσκολίες έχει και αρκετά χρήματα ζητάει, τι θα μου προτείνατε για εξοπλισμό ώστε να βλέπω ελεύθερα hd κανάλια ?
Εννοώ δέκτη ,τύπο κατόπτρου και επιλογή καναλιών..
Βλέπω αρκετό ευρωπαικό ποδόσφαιρο και ντοκυμαντέρ..
Ταινίες δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα γιατί μια χαρά είναι τα hd-dvd / bluray όπως επίσης και το υλικό από internet..
Αν έχετε επίσης να προτείνετε και κάποιο κατάστημα που γνωρίζει από δορυφορικό hd θα με βοηθούσατε πολύ !!!

Ευχαριστώ

Reaction score
2
Κατ'αρχας κοιτα εδω για τον καταλογο των δορυφορικων HD καναλιων, ελευθερων και μη. Οπως βλεπεις τα ελευθερα ή θα ειναι μονο παρουσιασεις ή θα εχουν αδιαφορο σε εμας προγραμμα. Απο τα ελευθερα εξαιρεση αποτελει το Anixe HD του Astra 1 που εχω δει κατα καιρους να μεταδιδει ποδοσφαιρικους αγωνες (bundesliga) σε πολυ καλη ποιοτητα.

To sky απο την αλλη ειναι πολυ καλη περιπτωση, εαν μπορεις και θελεις να πληρωνεις τη μηνιαια συνδρομη του. Απο Αθηνα η ληψη των hd καναλιων ειναι εφικτη με 1.20μ κατοπτρο (ασχετα αν μονο εγω δεν τα βλεπω :crazy_1: ).

Και τα HD του Premiere ειναι... ευκολα προσβασιμα, αλλα δεν ξερω τι πιατο χρειαζεσαι για να δεις την συγκεκριμενη συχνοτητα.

Για να ακουσουμε και τους πιο εμπειρους...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518