Εξωτερικος HDD και DVD-R

Reaction score
1
Σκεφτομαι να αγορασω ενα dvd recorder (Philips DVDR 3597 ή το 5520) και ρωταω το εξης:

Εαν αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο (Lacie 500GB USB), θα μπορω να βλεπω ολα τα αρχεια που θα του εχω βαλει μεσα (.mp3, .avi. divx κλπ)? μεσω της USB του recorder?

Για το θεμα της τροφοδοσιας δεν θα υπαρχει προβλημα μιας και ο σκληρος δουλευει με ξεχωριστο τροφοδοτικο.

Reaction score
1
Απάντηση: Εξωτερικος HDD και DVD-R

Τhanks :)

Παιζει ρολο να ειναι ολα τα αρχεια χυμα στο root του δισκου ή μπορω να εχω και φακελους-υποφακελους?

Reaction score
173

Λογικα δε θα εχεις προβλημα. Αλλα αυτο ειναι κατι που θα το δεις μετα την αγορα σου.
Ο δισκος θα πρεπει να ειναι σε FAT32. Σε NTFS εμενα δεν τον ειδε ποτε.

Reaction score
0

Εγω εχω το Philips 3400. USB Stick βλεπει κανονικα, αλλα τον σκληρο μου 2,5 ιντζων WD Passport 320Gb σε fat32 δεν τον βλεπει. Αν και ο δισκος περιστρεφεται και αναβει το φωτακι του. Δεν ξερω αν εκτος απο το fat32, υπαρχει και καποιος αλλος περιορισμος.
Παντως στο USB Stick, με φακελους - υποφακελους δεν υπαρχει προβλημα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ναι! αλλά όχι τα HD αρχεία!!!!

Reaction score
1

Λογικα δε θα εχεις προβλημα. Αλλα αυτο ειναι κατι που θα το δεις μετα την αγορα σου.
Ο δισκος θα πρεπει να ειναι σε FAT32. Σε NTFS εμενα δεν τον ειδε ποτε.
Aυτο ειναι ευκολο. Στην αρχη που θα κανω το format θα επιλεξω FAT32, ετσι και αλλιως XP χρησιμοποιω.

Εγω εχω το Philips 3400. USB Stick βλεπει κανονικα, αλλα τον σκληρο μου 2,5 ιντζων WD Passport 320Gb σε fat32 δεν τον βλεπει. Αν και ο δισκος περιστρεφεται και αναβει το φωτακι του. Δεν ξερω αν εκτος απο το fat32, υπαρχει και καποιος αλλος περιορισμος.
Παντως στο USB Stick, με φακελους - υποφακελους δεν υπαρχει προβλημα.
Aυτο συμβαινει γιατι το passport δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια και την απαιτει απο το usb του Philips, το οποιο δεν ειναι ικανο να την παρεχει. Δοκιμασε με εναν μικροτερο δισκο (πχ 80GB), λογικα θα δουλεψει.

Reaction score
173

Aυτο ειναι ευκολο. Στην αρχη που θα κανω το format θα επιλεξω FAT32, ετσι και αλλιως XP χρησιμοποιω.

Μα νομιζω οτι απο τη μαμα ειναι σε fat32. Ο δικος μου ο 500αρης ηταν ετοιμος και τον ειδε αμεσως. Ενας αλλος 500αρης εγινε ntfs και τον εχει φαει το σκοταδι.

Reaction score
1

Εχεις δικιο. Το παλιο καλο λοιπον FAT32 θα προσφερει τις υπηρεσιες του.

Βασικα η σκεψη ειναι να γινει back up αυτος ο δισκος και για να μην καθεται απρακτος θα τον βαλω στο home cinema.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.297
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris