Επένδυση σε reel to reel

Reaction score
3.543
Καλησπέρα σε όλους

Έχω στην κατοχή μου ένα αρκετά αξιόλογο Reel to Reel το Pioneer RT707. Διαβάζοντας στο νετ για reel to reel βλέπω μια τάση για αναγέννηση του φόρματ αλλά βλέπω ότι είναι ακριβή ενασχόληση. Είμαι σε δίλημμα να τοωπουλήσω λόγο ακριβής ενασχόλησης καθότι έχω μόνο 3 πομπινες ή να το κρατήσω και να περιμένω μείωση τιμών; Πιστεύετε ότι θα μείνει σε επίπεδο high end η ενασχόληση ή θα προσγειωθεί λιγάκι σε φυσιολογικά επίπεδα;

Το RT707 είναι άψογη κατάσταση και με καλές κριτικές στο νετ. Κάθε άποψη σεβαστή.

Φιλικά Κωνσταντίνος

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.345
βλέπω μια τάση για αναγέννηση του φόρματ
Προσωπικά στο μπομπινόφωνο βλέπω ένα εντελώς πεθαμένο φορμάτ, και όσο για τάσεις, βλέπω έντονη τάση επικράτησης άτμος παντού.

Με τις δυνατότητες των σύγχρονων φορμά ήχου, δεν βλέπω το λόγο ενασχόλησης με τόσο παλαιά και ξεπερασμένα μέσα.

Αλλά για λόγους αισθητικής, ένα μπομπινοφωνο είναι πάντα ευχάριστο σε χώρο ακρόασης. Όπως και ένα πικάπ.

Reaction score
3.543
Καλησπερα

Τελικά το RT707 οδεύει σε άλλα χέρια σε φίλο εδώ στο forum καθότι δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ανταλλάχθηκε με ένα dac TEAC-UD-501 που το είχα καημό. Χρηστο καλές ακροάσεις.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988