Επίγεια NOVA?

Reaction score
2.215
Μου έβγαλε ειδοποίηση η τηλεόρασή μου ότι υπήρχαν νέα κανάλια. Μετά το σκανάρισμα, μου έβγαλε δυο νέες συχνότητες (χωρίς εικόνα η μια, με κάτι σαν test screen η άλλη) της ΕΡΤ και δυο κανάλια, novacinema1 και novasports1 - Disney κωδικοποιημένα. Στο σίνεμα μάλιστα λειτουργεί και το EPG, απλά δεν έχω εικόνα και ήχο, αφού προφανώς το σήμα είναι κωδικοποιημένο. Να υποθέσω ότι αυτό είναι το αντίστοιχο του παλιού αναλογικού επίγειου NOVA; Έχει ανακοινωθεί η διάθεση του πακέτου, οι τιμές κλπ;

Reaction score
65
Απάντηση: Επίγεια NOVA?

εδω και πολυ καιρο ειναι στον αερα οι δοκιμαστικες εκπομπες.
θα καταργησει τους επιγειους αναλογικους και θα τους κανει επιγειους ψηφιακους.
πως,που,ποτε,δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημο.

Reaction score
1.458

Ακούγεται ότι θα δίνει τους pace 831/865 μαζί με usb stick ως δέκτη,για τους επίγειους ψηφιακούς συνδρομητές.

L

LLLEFTERIS

Guest

και φυσικα θα καταργησει την αναλογικη συχνοτητα για τους αναλογικους δεκτες και ετσι οσοι ειχαν σπασμενο comcrypt cablecrypt χωρις φωνη πλεον δεν θα εχουν τιποτα.

Reaction score
0

και φυσικα θα καταργησει την αναλογικη συχνοτητα για τους αναλογικους δεκτες και ετσι οσοι ειχαν σπασμενο comcrypt cablecrypt χωρις φωνη πλεον δεν θα εχουν τιποτα.
όχι και τίποτε, πως τα λένε εκείνα τα μυθικά ζώα που βγάζουν φωτιές από το στόμα? :107:

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω ειπα για απλο δεκτη χωρις πιατα κλπ με την απλη την κεραια.

Ξερω και εγω απο αυτους που εχουν τα παραμυθια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss