Επίγειος ψηφιακός, αλλά ποιος?

Reaction score
0
Ψάχνω λοιπόν για επίγειο ψηφιακό δέκτη MPEG4, διάβασα το mega συγκριτικό. Κοίταξα reviews. Το έψαξα γενικώς, αλλά όλοι όσοι βγαίνουν καλοί, ξέπαιρνούν τα 200 ευρώ. Τίποτα στην γειτονιά των 100 δεν υπάρχει??? Για ρίχτε καμία πρόταση, γιατί έτσι όπως πάω μετά της 18 Ιουνίου μόνο στο mac θα βλέπω τηλεόραση.

Reaction score
1
Απάντηση: Επίγειος ψηφιακός, αλλά ποιος?

Ψάχνω λοιπόν για επίγειο ψηφιακό δέκτη MPEG4, διάβασα το mega συγκριτικό. Κοίταξα reviews. Το έψαξα γενικώς, αλλά όλοι όσοι βγαίνουν καλοί, ξέπαιρνούν τα 200 ευρώ. Τίποτα στην γειτονιά των 100 δεν υπάρχει??? Για ρίχτε καμία πρόταση, γιατί έτσι όπως πάω μετά της 18 Ιουνίου μόνο στο mac θα βλέπω τηλεόραση.[/QUOTE]

το αναλογικο σημα θα συνεχισει και μετα της 18

Reaction score
0

Ψάχνω λοιπόν για επίγειο ψηφιακό δέκτη MPEG4, διάβασα το mega συγκριτικό. Κοίταξα reviews. Το έψαξα γενικώς, αλλά όλοι όσοι βγαίνουν καλοί, ξέπαιρνούν τα 200 ευρώ. Τίποτα στην γειτονιά των 100 δεν υπάρχει??? Για ρίχτε καμία πρόταση, γιατί έτσι όπως πάω μετά της 18 Ιουνίου μόνο στο mac θα βλέπω τηλεόραση.[/QUOTE]

το αναλογικο σημα θα συνεχισει και μετα της 18
Σοβαρά μιλάς???? Θα συνεχιστεί επ' αοριστον ή προσωρινά. Τέτοια λέγε μου!

(Ωστόσο για ρίξτε και καμία πρόταση...)

Reaction score
1

Σοβαρά μιλάς???? Θα συνεχιστεί επ' αοριστον ή προσωρινά. Τέτοια λέγε μου!

(Ωστόσο για ρίξτε και καμία πρόταση...)
δεν ξερω ακριβως ποσο καιρο θα εχουμε σημα αλλα σιγουρα ενα δεκτη πρεπει να παρεις καποια στιγμη γιατι θα εχεις καλυτερη εικονα αυτο ειναι σιγουρο

Reaction score
1

για να μη σε παρω και στο λεμο μου νομιζω σημα αναλογικο θα εχουμε μεχρι και το 2012

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αναλογικό σήμα θα έχουμε μέχρι το 2012 αλλά όχι σε όλες τις περιοχές. Η Αίγινα σταματά την αναλογική εκπομπή στις 18 Ιουνίου.

Reaction score
1.187

για να μη σε παρω και στο λεμο μου νομιζω σημα αναλογικο θα εχουμε μεχρι και το 2012
E, μετά το 2012 ούτως ή άλλως θα καταστραφεί ο κόσμος οπότε δεν θα έχουμε ούτε αναλογικό ούτε ψηφιακό σήμα! :142: :137: :142:

Reaction score
0

E, μετά το 2012 ούτως ή άλλως θα καταστραφεί ο κόσμος οπότε δεν θα έχουμε ούτε αναλογικό ούτε ψηφιακό σήμα! :142: :137: :142:
Σωστός. Μου αρέσει που λαμβάνεις υπόψιν σου όλες τις παραμέτρους.

Κανένα δέκτη όμως? Πέστε ρε παιδιά καμία ιδέα εσείς που το κατέχετε το σπορ.

Reaction score
0
Χωρις να παιχει ρολο η σειρα που αναφερονται

xoro hrt7500

lemm hdvb-t200:111:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ