Επίθεση Στο Σταθμό 13

Reaction score
13

Μια ταινία περιπέτειας γυρισμένη πάνω σε ένα αστυνομικό τμήμα.Remake μιας ταινίας του 76...

Περιγραφή

Ντιτρόιτ, 31 Δεκεμβρίου. Ο αστυνομικός σταθμός 13, ένας από τους παλαιότερους σταθμούς στην περιφέρεια της πόλης, πρόκειται να κλείσει. Ανάμεσα στους λίγους εναπομείναντες αστυνομικούς που βρίσκονται ακόμα εν υπηρεσία είναι και ο λοχίας Τζέικ Ρόνικ, ένας καλός αστυνομικός που αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία μιας μοιραίας επιχείρησης... Εν τω μεταξύ, έξω το χιόνι πέφτει βαρύ προκαλώντας προβλήματα στους λιγοστούς οδηγούς που κυκλοφορούν. Κοντά στον Σταθμό 13, ένα αστυνομικό λεωφορείο μεταφέρει τον αρχιμαφιόζο Μάριον Μπίσοπ σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, όταν η έντονη χιονοθύελλα τους αναγκάζει να σταματήσουν. Ο αρχηγός της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, Μάρκους Ντουβάλ (Γκάμπριελ Μπερν), έχει βρει τη λύση σε αυτό το απρόοπτο γεγονός: ο Μπίσοπ και όλοι οι άλλοι κρατούμενοι που επιβαίνουν στο λεωφορείο μπορούν με ασφάλεια να παραμείνουν προσωρινά στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα - το Σταθμό 13...

Σκηνοθεσία : Ζαν Φρανσουά Ρισέ
Πρωταγωνιστές : Ήθαν Χοκ, Λώρενς Φίσμπερν
Χρονολογία : 2004
Δίσκοι : 1
Διάρκεια : 109 λεπτά
Οθόνη : Widescreen 2,35:1
Ήχος : Dolby Digital (5.1)
Γλώσσα : Αγγλικά
Ελληνικοί Υπότιτλοι : Ναί

Καλή σχετικά ταινία με αρκετή πλοκή και πιστολίδι στα εσωτερικά ενός παλαιού προς κλείσιμο αστυνομικού τμήματος και στο χιονισμένο τοπίο γύρο από αυτό.Ένα καλό καστ ηθοποιών (Ήθαν Χοκ, Λώρενς Φίσμπερν) για να δέσει το γλυκό και θα σας κρατήσει συντροφιά για ένα απόγευμα.Καλή θέαση.

Reaction score
49
Γιάννη, σε τρέιλερ της ταινίας που έτυχε να δω, μου άφησε την γεύση B-movie!!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό ένιωσα!
Θα την δω και θα γράψω πως μου φάνηκε!!

(Αυτός ο Ήθαν Χωκ.......Έχει ένα μόνιμο βλέμα, λες και κάποιος του κάνει έκπληξη!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Κατά τ' άλλα πολύ καλός αλλά ακόμα περιμένω το καλό μπαμ!! :wink: )

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef